Lopakodó árnyék kézműves1989 óta, a Stealth Bomber és más hasonló járművek bevezetésével, a lopakodás kifejezés a kultúra részévé vált. Ha a Stealth VPN kifejezés részeként látta, akkor azon tűnődhet, vajon mi különbözik a normál VPN-től. Ebben a bejegyzésben meghatározást, célt, magyarázatot adunk Önnek a működésére és számos alkalmazást. Ezután eldöntheti, hogy a Stealth VPN használata a legjobb választás-e az Ön igényeinek. Kezdjük azzal, hogy átnézzük a legjobb Stealth VPN-k listáját.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
2NordVPN$ 3.49NordVPN87jelölőnégyzetetjelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
3Privát internet-hozzáférés$ 3.33PIA49jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost112jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet
5IPVanish$ 5.20IPVanish76jelölőnégyzetetjelölőnégyzetet

Mi az a lopakodó VPN és hogyan működik??

A Stealth szó egy középső angol szó, ami azt jelenti, lopott. Ha levonjuk a szó végét, a gyökér meglehetősen világos lesz. A modern időkben leírják valamit, ami nem látható. Stealth VPN összefüggésben használva egy kiszolgáló vagy protokoll képes elrejteni a VPN forgalmat, és egyszerű titkosított adatoknak tűnik. Mivel egyes vállalatok, iskolák és kormányok az úgynevezett mély csomag ellenőrzést alkalmazzák, úgy tervezték, hogy gyakorlatilag láthatatlan legyen. Ez akkor lehet hasznos, ha olyan országban, iskolában vagy vállalkozásban tartózkodik, ahol van tűzfal vagy tiltja a VPN-eket. Ha egyet kell használnia, de nem akarja felismerni, akkor a Stealth VPN használata segít az alagútban az ilyen típusú tűzfalakon keresztül..

Ha összekapcsolódik egy elmosódott (lopakodó) kiszolgálóval, akkor a forgalom el van maszkolva, és úgy készül, hogy úgy néz ki, mint a normál HTTPS forgalom. Lehet, hogy észrevette az S hozzáadását sok népszerű weboldal végére, amely a biztonság érdekében szól. Például a www.google.com gépelés automatikusan átirányítja Önt a webhely biztonságos verziójára. Ha még soha nem észrevette, akkor a következő címet írja be a címsorba. Mivel a HTTPS-kapcsolatokra minden biztonsághoz szükség van, még a legrosszabb tűzfalak sem blokkolják az ilyen típusú csomagokat.

Hogyan működik az elcsiszolás??

Ha szabványos titkosítást használ, akkor két összetevő van. Lehet, hogy rájött, hogy hasonló struktúrájú, mint egy e-mail. Az első összetevőt fejlécnek hívják. Azonosítja a csomagokat és az útválasztási információkat. Ezután megvan a teste vagy a teher. Ez a csomag (vagy üzenet) titkosított része, amelyet a VPN szerver a megfelelő helyre irányít. Mivel a fejléc tartalmazza a portszámot és a titkosítási üzenet típusára vonatkozó információkat, nem nehéz megérteni, miért ez rossz.

Az obfuzáció használatakor a metaadatokat megfosztják. Most úgy lehet kialakítani, mint a normál HTTPS forgalom. A csomag második titkosítási réteget kap, és a portot átváltják a # 443-ra, a HTTPS forgalom normál portjára..

Hogyan segít Önnek a lopakodó VPN??

Most, hogy van valamilyen ötleted arról, hogy egy Stealth VPN miként működik és hogyan működnek, beszélünk arról, hogy hol használhatjuk őket. Ha olyan országokban látogat, vagy olyan országokban dolgozik, mint Kína, Irán, Pakisztán, Egyesült Arab Emírségek vagy más, akkor a lopakodó VPN használata elengedhetetlen. Ennek oka az, hogy a VPN-használat nagyrészt rosszallásra kerül (ha nem egyenes bűncselekmény)..

Egy másik jó ok, amiért érdemes egy lopakodó stílusú VPN-t választani, az a tűzfalak megkerülésének elősegítése. Gyakran a cégeknek, iskoláknak, a kormányoknak vagy akár néhány szállodának is vannak olyan tűzfalai, amelyek megakadályozzák a felhasználókat a tartalom elérésében. Bár működik, és sok esetben növeli a termelékenységet, nem szabad blokkolnia a szabad és nyílt internetet. Egyes szállodák esetében a tűzfalak blokkolhatják az internet teljes böngészését.

Az utolsó nagy terület, ahol a lopakodó VPN segítené a fojtószelep-problémákat. Bár nem kellene megtörténni, egyes internetszolgáltatók és mobilszolgáltatók lelassítják a tartalom továbbítását folytató felhasználókat. A gondolat az, hogy ha a felhasználónak nehézségekbe ütközik a streaming, akkor nem akarják folytatni a próbálkozást. Ha a forgalom el van téve, a szolgáltató nem veszi észre, hogy streaming van. Csak titkosított forgalmat látnak az oldalukon.

Mi a legjobb Stealth VPN?

A következő kritériumokra összpontosítottunk a legjobb Stealth VPN-ek listájának meghatározására:

  • A VPN-forgalom normál titkosított adatként való elrejtésének képessége
  • Sikert nem észlel a mély csomag ellenőrzés
  • Az obfuzáció használatával a VPN normál HTTPS-forgalomként jelenik meg
  • Magas szintű titkosítás az online magánélet védelme érdekében
  • Képesség az internetszolgáltatók és streaming szolgáltatások általi gázszabályozás megkerülésére

További késedelem nélkül itt található a legjobb lopakodó VPN-szolgáltatások listája:

1. Legjobb lopakodó VPN szolgáltatás: ExpressVPN

ExpressVPN

Iratkozzon fel 12 hónapra, és 3 hónap alatt INGYEN kap az első számú VPN-n keresztül

Az ExpressVPN a legjobb megoldás a kínai felhasználók számára. Lopakodó technológiákat és technikákat alkalmaznak, hogy segítsék a korlátozó országokban (például Kínában) lévőknek a tűzfal korlátozásait. A legfontosabb az, hogy csatlakozzanak VPN-kiszolgálóikhoz Hong Kongban. Innentől hozzáférhet olyan webhelyekhez és alkalmazásokhoz, amelyeket egyébként letiltanak.

Az ExpressVPN egyesíti a gyors VPN-hozzáférést a MediaStreamer-rel, amely intelligens DNS-szolgáltatásként szolgál a földrajzilag korlátozott tartalmakhoz való hozzáférés feloldásához. A VPN szolgáltatás segít titkosítani a kapcsolatot, és feloldja az élő sporteseményeket. A weboldalon még a legújabb élő szórakoztató és sportesemények listáját is megtalálja. A Brit Virgin-szigeteken tartózkodás az ExpressVPN-t az 5 szem és a 14 szem szemszögéből fakadó országokon kívül tartja. Fenntartják a nem naplózás politikáját, amelyet az évek során magas szintű jogi kérelmekkel igazoltak.

Az ExpressVPN egy nagyon nagy VPN-hálózatot kezel. Az Egyesült Államokon túl az ExpressVPN hálózat több ezer szerverrel büszkélkedik a kulcsfontosságú helyeken, hogy megvédjék felhasználóik magánéletét. Használhatja hálózatát a magánélet védelméhez, a cenzúra feloldásához és bárhonnan megnézheti kedvenc streaming szolgáltatásait.

Az ExpressVPN alkalmazás lehetővé teszi a kiszolgáló helyének a városig történő kiválasztását, de nem választhat egy adott kiszolgálót. Ehelyett az ügyfél kiválaszt egy szervert az Ön által választott helyen. Azt is tudnia kell, hogy egyes városok nem jelennek meg az ügyfél belsejében az ajánlott lapon. Az Egyesült Államokban való kereséshez egyszerűen válassza az „Összes” fület, nyissa meg az Amerikákat, majd nyissa meg az Egyesült Államokat. Ezen a ponton kiszolgálókat választhat ki.

Az ExpressVPN használatának talán a legnagyobb előnye, hogy támogatja az eszközök széles skáláját. Az ExpressVPN egyedi VPN szoftvert kínál Windows, Mac, iOS és Android számára. Csatlakozás az asztalról és a mobilról egyszerre akár 3 egyidejű kapcsolaton keresztül. Telepítheti az ExpressVPN webes kiterjesztését is a Chrome vagy a Firefox számára. A teljes otthoni hálózatot egyetlen VPN-fiókkal szeretné megvédeni? Ha igen, akkor az ExpressVPN útválasztó alkalmazást használhatja az összes beállításhoz. A MediaStreamer funkció hozzáteszi az intelligens DNS támogatást a játékkonzolokhoz (PS4, Xbox One, Nintendo Switch stb.), Médiadobozokhoz (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV stb.) És az intelligens TV-khez..

ExpressVPN kuponTakarítson meg 49% -ot, és kapjon 3 hónapot ingyen 12 hónap alatt az első számú VPN-vel

Az ExpressVPN nagyon jól teljesített a sebességteszteinkben. Kiváló választás a magánélet védelme és a földrajzi korlátozások feloldása érdekében. Az ügyfélszolgálat a nap 24 órájában elérhető, hogy segítséget nyújtson és bármilyen kérdést megválaszoljon. Élvezze a legjobb VPN-t kevesebbel, magabiztosan, mivel az ExpressVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

2. Legjobb lopakodó VPN szolgáltatás: NordVPN

NordVPN

Iratkozzon fel 36 hónapra, mindössze havonta 3,49 dollárért (70% kedvezmény)

A NordVPN székhelye Panamában található, és néhány felhasználó inkább egy VPN-társaság használatát választja, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Megállapíthatja, hogy a NordVPN erősen jelen van az Egyesült Államokban, az egész országban található kiszolgálókkal. A tagoknak teljes hozzáférésük van az Egyesült Államokban és azon túl is nagyon jó áron.

Megállapíthatja, hogy az NordVPN-nek talán a legjobb szolgáltatás-kombinációja van az árért, ha hosszabb ideig előfizet egy fiókra. Minden felhasználó teljes hozzáféréssel rendelkezik hálózati és egyedi szoftveréhez. Csatlakozhat a Windows vagy Mac VPN-klienssel. Könnyen kezelhető mobilalkalmazásuk van Android és iOS (iPhone, iPad) eszközökhöz is. Használhatja a NordVPN böngésző kiterjesztést a Chrome, a Firefox vagy a Safari számára. A NordVPN néhány fejlett adatvédelmi funkciót kínál, például dupla VPN-t, P2P-kiszolgálókat és dedikált IP-t, amelyek valóban segítik a szolgáltatást..

A világ bármely pontjáról szeretne hozzáférni olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint a Netflix, az Amazon Prime Video vagy a BBC iPlayer? Ha igen, a NordVPN remek választás. Ezek az egyetlen VPN szolgáltatás, amely továbbra is feloldhatja a Netflix blokkolását. 30 napos pénzvisszafizetési garanciával regisztrálhat korlátlan VPN- és SmartDNS-szolgáltatásra.

Látogasson el a NordVPN oldalra

3. Legjobb lopakodó VPN szolgáltatás: PIA

Privát internet-hozzáférés

Iratkozzon fel 12 hónapra, csak havi 3,33 dollárért (72% kedvezmény)

A privát internet-hozzáférés (PIA) néhány különféle lehetőséget kínál a felhasználók számára. A múltban ellentétben többé nem kell beállítania az egyes VPN-kiszolgálók profilját. Most már csatlakozhat bármelyik szerverhelyükhöz 29 országban. A PIA csapata megszervezte szervereit régiónként, országonként és városonként. Meg fogja találni a sebességet, hogy a legtöbb idő alatt gyors.

Nagyon sok torrent-felhasználó szereti a privát internet-hozzáférést. A szolgáltatás tartalmaz egy olyan funkciót, amely megakadályozza a rendszer kommunikációját, ha a szolgáltatásukkal való kapcsolat megszakad. Ez azt jelenti, hogy ha a titkosított VPN-hozzáférés valamilyen okból megszakad, akkor biztonságban lesz.

A PIA Windows klienst és más, egyszerű és könnyen használható alkalmazásokat kínál. De nem akarja alábecsülni. A PIA az Ön igényeitől függően különböző szintű adatvédelmi védelmet kínál. Szabályozhatja a titkosítási szinteket, hogy segítsen megtalálni a megfelelő egyensúlyt az adatvédelem és a sebesség között.

Amikor a Windows kliensükről szól, a PIA csapata beépített egy Internet kill kapcsolót. A kill kapcsoló megsemmisíti az internetkapcsolatot, amikor a VPN meghibásodik. Ez valóban hasznos lehet azok számára, akik anonimitást szeretnének biztosítani. A privát internet-hozzáférés 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál a tagok számára.

Látogasson el a Privát Internet hozzáférés oldalra

4. Legjobb lopakodó VPN szolgáltatás: CyberGhost

CyberGhost

Iratkozzon fel 36 hónapra, csupán havonta 2,75 dollárért (79% kedvezmény)

A CyberGhost-ot 2001-ben alapította 7 lelkes fiatal csapattag, Romániában, Bukarestben. Azóta a vállalat a világ egyik legnagyobb VPN-szolgáltatásává nőtte ki magát. Az 50 éves tagokból álló csapat a felhasználók magánéletének védelmére koncentrál. Robert Knapp, a társalapító és vezérigazgató, továbbra is vezet a csapatnak, még akkor is, amikor 2017-ben csatlakoztak a Crossrider csoporthoz. Azóta a CyberGhost hálózat egy kicsit kibővült..

A CyberGhost szép keveréket kínál a szerverhelyekről, az erős titkosításról, valamint a népszerű streaming szolgáltatások – például a Netflix, a YouTube Red és az Amazon Prime – feloldásának lehetőségéről. Néhány csatorna lehetővé teszi a több régióra vonatkozó földrajzi korlátozások feloldását is. Például az Amazon Prime videotartalmához férhet hozzá az Egyesült Államokban, Németországban vagy az Egyesült Királyságban. A Windows kliens lehetőséget ad arra is, hogy névtelenül szörfözjön, védje a WiFi-t, névtelenül torrent-eket készítsen, feloldja az alapvető webhelyek (Google, Facebook Instagram stb.) Blokkolását, és válassza ki a szervert.

A CyberGhost VPN kliens az egyik kedvencünk. Nagyon könnyű használni, és számos fejlett funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az online adatvédelem védelmét. Fejlesztési csoportjuk van Németországban, amely folyamatosan bővít funkciókat az ügyfél és a mobilalkalmazások számára. 45 napos pénz-visszafizetési garanciával feliratkozhat a CyberGhost hálózathoz való teljes hozzáférésre.

Látogasson el a CyberGhost oldalra

5. Legjobb lopakodó VPN szolgáltatás: IPVanish

IPVanish

Iratkozzon fel 12 hónapra, csupán havonta 5,20 dollárért (57% kedvezmény)

Az USA számos népszerű VPN-szolgáltatásnak ad otthont, ám egyik sem gyorsabb, mint az IPVanish. Személyes tapasztalatunkból tudjuk, hogy az IPVanish nagyon jól fog működni, függetlenül attól, hogy az ország melyik régiójában tartózkodik. Szervereik gyorsak, és a VPN-szolgáltatásnak több szerverhelye van az Egyesült Államokban, mint a legtöbb VPN-szolgáltatónak..

Az Egyesült Államokban nagy lábnyom mellett az IPVanish szervereket szervez minden kontinensen, Antarktisz kivételével. VPN-hálózatuk állandóan a leggyorsabb Észak-Amerikában a sebességteszteinkben. Több szerverhelyet fog találni olyan országokban, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság. Kiválaszthat egy helyet, vagy pontosíthatja az egyedi kiszolgáló kiválasztásával. Az IPVanish kiválóan alkalmas a játékhoz, de elkerülhető, ha felszabadítja a népszerű streaming szolgáltatásokat.

Az IPVanish értékét nehéz legyőzni. Korlátlan hozzáférést kínálnak VPN-hálózatukhoz és egyedi szoftvereikhez Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick és még sok más számára. Az útválasztót úgy is beállíthatja, hogy megvédje a hálózat minden eszközét. A VPN szolgáltatás nagyon népszerű a Kodi felhasználók körében. A 7 napos pénz-visszafizetési garancia az összes új tagra kiterjed.

Látogasson el az IPVanish oldalra

Végső gondolatok a lopakodó VPN használatáról

Összegzésként reméljük, hogy megválaszoltuk néhány kérdését és oktattuk Önt a lopakodó VPN használatának okairól. Mint láthatja, határozottan vannak jó indokok erre. Ha beletartozik a korábban említett kategóriák valamelyikébe, vagy csak extra adatvédelmet akar, akkor ez nem olyan, aminek nélkül kell lennie.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me