5 beste VPN’s voor BlazBlue: Cross Tag Battle

BlazBlue: Cross Tag BattleBlazBlue: Cross Tag Battle (BBCTB) is het nieuwe spel gemaakt door Arc System Works. Het wordt uitgebracht op pc, PS4 en Nintendo Switch op dinsdag 5 juni 2018. BBCTB is een 2D-jager die vier populaire series bij elkaar brengt. Zodra je je vaardigheden hebt aangescherpt, kun je online tegen anderen vechten in intense gevechten. Lag en hoge ping kunnen tot verliezen leiden omdat het spel snelheidsgericht is. Om met deze problemen te helpen, raad ik een VPN aan.


Beste VPN’s voor BlazBlue: Cross Tag Battle – Samenvatting

Hier is een overzicht van onze lijst met de top 5 VPN-services voor BlazBlue.

 1. ExpressVPN
 2. IPVanish
 3. CyberGhost
 4. NordVPN
 5. Privé-internettoegang

Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in een ander op de opgegeven locaties. Als u een IP kiest die dicht bij de server ligt waarop u speelt, kunt u lag verminderen, ping verlagen en een breed scala aan connectiviteitsproblemen oplossen. Een bijkomend voordeel van een VPN is het feit dat het beschermt tegen DDoS-aanvallen. Omdat het niet uw IP is, zullen degenen die proberen uw snelheid te vertragen dit moeilijker zullen doen.

Blazblue: Crosss Tag Battle is een 2D-jager met geweldige graphics. Het is ook een kruising tussen vier series: BlazBlue, Persona, Under Night In-Brirth en RWBY. BlazBlue is een tien jaar oude vechtserie die tot op de dag van vandaag een sterke schare fans heeft. Persona is een geweldig spel in RPG-stijl dat al meer dan twintig jaar bestaat. Under Night In-Birth is een nieuwere serie gemaakt door French Bread die aan populariteit heeft gewonnen. RWBY is een bekende show gemaakt door Rooster Teeth. Het is een enorme fandom geworden en dit zal een van de eerste vechtspellen zijn waarin de serie ooit is uitgebracht. De personages en de series waaruit ze komen zijn onder meer:

 • BlazBlue – Ragna, Jin, Rachel, Hazarna, Noel, Azrael, Tager, Makoto, NU, Es, Platinum (DLC), Jubei (DLC), Hakumen (DLC)
 • Persona – Yu, Chei, Yukiko, Kanji (DLC), Aegis (DLC), Naoto (DLC)
 • Under Night In-Birth – Hyde, Linne, Waldstein, Gordeau, Orie (DLC), Carmine (DLC), Vatista (DLC)
 • RWBY – Ruby, Weiss, Blake (DLC), Yang (DLC)

BBCTB heeft verschillende modi om in te spelen. Offline heb je verschillende opties. Aflevering is de verhaalmodus voor één speler. Tactiek is een vechtmodus waarin je nieuwe vaardigheden oppikt. Survival ziet hoe ver je kunt komen als uitdagers achter elkaar verschijnen. Training helpt u de bedieningselementen te oefenen. Met Galerij kunt u illustraties en films bekijken. Ten slotte kun je in het Replay Theater de wedstrijden zien die je hebt opgenomen.

De online optie is de VS-modus, die ook offline kan worden gespeeld tegen CPU’s. Het plaatst je tegen een andere speler in een één op één wedstrijd, elk met twee karakters. Je moet je vaardigheden verbeteren om je tegenstander te verslaan. Om spelmodi te selecteren, wordt u in een lobby geplaatst. Je kunt je lobbyspeler samen met andere dingen buiten de gevechten veranderen. In de Casual Lobby vind je maatwerk en gameselectie, zowel online als offline.

Ik stel nogmaals een VPN voor om BBTBC te spelen. Het geeft u een IP-adres van een geselecteerde serverlocatie. Een VPN kan ook pings-tijden verlagen en lag verminderen. Het beschermt u ook tegen DDoS-aanvallen. Je kunt er ook van uitgaan dat het je helpt geografische beperkingen en firewalls op school of op het werk te vermijden. Hier zijn mijn aanbevelingen voor de beste VPN’s voor BlazBlue: Cross Tag Battle.

1. ExpressVPN

ExpressVPNGevestigd in: Britse Maagdeneilanden | Aantal servers: 3000+ | Serverlocaties: 160 | Gelijktijdige verbindingen: 3

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Om een ​​specifieke te vinden, moet u het tabblad ‘Alle’ selecteren, Noord-Amerika openen en vervolgens de Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u een serverlocatie in de VS selecteren. We hebben opnieuw servers getest in NYC, Chicago en LA. Zoals u kunt zien, presteerde ExpressVPN redelijk goed.

ExpressVPN Amerikaanse snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. IPVanish

IPVanishGevestigd in: VS | Aantal servers: 1100+ | Serverlocaties: 89 | Gelijktijdige verbindingen: 10

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 58,49 ($ 4,87 per maand)

De VS zijn de thuisbasis van veel van de beste VPN-services, waaronder IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan veel VPN-providers. Daarom hebben we IPVanish gekozen als een van onze beste keuzes voor gamen.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of zelfs specifieker worden door een individuele server te selecteren.

IPVanish host meerdere servers op verschillende Amerikaanse locaties en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld laks-a01.ipvanish.com voor Los Angeles en NYC-a01.ipvanish.com voor New York. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We testten IPVanish-servers in New York, Chicago en Los Angels en vonden de snelheden in elke stad erg snel.

IPVanish Amerikaanse snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

3. CyberGhost

CyberGhostGevestigd in: Roemenië | Aantal servers: 3.000+ | Serverlocaties: 80 | Gelijktijdige verbindingen: 7

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 99 ($ ​​2,75 per maand)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

We hebben opnieuw verbinding gemaakt met VPN-servers in New York City, Chicago en Los Angeles om het CyberGhost-netwerk te testen. Zoals je hieronder kunt zien, waren de prestaties snel in alle drie de steden. Dit is een van de redenen waarom we de VPN-service aanbevelen voor een breed scala aan doeleinden.

CyberGhost Amerikaanse snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bezoek CyberGhost

4. NordVPN

NordVPNGevestigd in: Panama | Aantal servers: 5.000+ | Serverlocaties: 78 | Gelijktijdige verbindingen: 6

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 107,55 ($ 2,99 per maand)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

We hebben de prestaties van servers in New York, Chicago en Los Angels getest. Zoals je kunt zien aan de onderstaande afbeelding, waren de cijfers goed. Je zou geen probleem moeten hebben om te doen wat je wilt doen terwijl je verbonden bent met NordVPN.

NordVPN Amerikaanse snelheidstest

We raden u aan de stad te selecteren die het dichtst bij u in de buurt is. Helaas vermeldt NordVPN de plaatsnamen niet in hun client. Ze zijn echter zo vriendelijk geweest om ons een lijst te geven die we met onze lezers kunnen delen. U wilt verbinding maken met een van de volgende servernummers:

 • New York City, NY – # 20, 24, 327-330, 373-376, 413-414, 435-438, 475-478, 657-664, 722-729, 801-808, 844-847, 916-919;
 • Chicago, IL – # 80, 82, 108-111, 137-140, 166-169, 195-198, 224-227, 253-256, 282-285, 311-314, 365-368, 645-656, 718-721, 734-745, 754-757, 777-780, 781-784, 789-792;
 • Los Angeles, CA – # 318-320, 326, 357-360, 459-466, 483-490, 538-541, 554-557, 621-628, 714-717, 746-753;

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

5. Privé-internettoegang

Privé-internettoegangGevestigd in: VS | Aantal servers: 3.000+ | Serverlocaties: 53 | Gelijktijdige verbindingen: 5

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts $ 59,95 ($ 2,50 per maand)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Zodra u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties in Los Angeles.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

We gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. U wilt de service echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u hieronder kunt zien, is het PIA-netwerk vrij snel op belangrijke locaties in de Verenigde Staten.

PIA US snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 2,50 per maand.

Bezoek Private Internet Access

BlazBlue: Cross Tag Battle is een nieuwe, prachtig ogende 2D-jager. Het is een kruising tussen vier populaire series. De game heeft verschillende modi, personages en aanpassingsmogelijkheden. Daarnaast voegen de ontwikkelaars nog steeds meer toe. BBCTB komt uit op pc, PS4 en Switch. BlazBlue: Cross Tag Battle is een spel waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden het leuk zullen vinden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map