5 beste VPN’s voor H1Z1 Battle Royale

H1Z1 Battle RoyaleH1Z1 was een van de eerste Battle Royal-games. Het is onlangs gratis op PS4 gezet. Het heeft al een pc-versie op Steam en een Xbox One-release komt eraan. H1Z1 heeft een enorme aanhang verzameld en als gevolg hiervan hebben de servers problemen ondervonden met vertraging, lange laadtijden en slechte verbindingen. Om deze problemen op te lossen, raad ik een VPN aan. Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server, wordt u een IP-adres in die regio toegewezen. Als u een locatie kiest dicht bij de server waarop u speelt, kunt u vertraging verminderen, ping-tijden verbeteren en voor veel verbindingsproblemen zorgen. Omdat het niet uw IP is, krijgt u ook bescherming tegen DDoS-aanvallen. Dit zorgt voor een snelle en veilige gameplay voor zowel informele als professionele gamers.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

H1Z1 heeft drie hoofdspelmodi op de PS4. Het heeft solo, duo’s en groepen van vijf. Elk speelt op dezelfde manier. In solo ben je tegen 100 spelers die als laatste proberen te overleven. In duo’s en vijven zit je met een team, maar het doel is hetzelfde. Merk op dat je duo’s en vijven alleen kunt spelen, omdat het spel je met andere spelers toevoegt of je laat spelen met minder leden van je team. Als je geen verbinding kunt maken met dezelfde game als je vrienden, raad ik aan de app opnieuw op te starten. Elke keer dat ik dit heb gedaan, is de bug opgelost.

Zodra je het spel start, kun je parachutespringen naar de locatie. Je wordt op een willekeurige locatie op de kaart gedropt, maar het zal bij je team zijn. Ik heb geleerd dat op de console de snelste manier van parachutespringen zijwaarts gaat. Je beweegt sneller en nauwkeuriger. Als je de grond raakt, wil je apparatuur zoeken. Pak een harnas, gezondheidspakketten, een helm, een rugzak en een wapen op. Grijp zoveel mogelijk om onderweg te helpen. De zeldzaamheid van apparatuur gaat in deze volgorde: wit, groen, paars, goud, waarbij goud het zeldzaamst is. De beste manier om groene druppels te vinden, is in militaire kisten. Als je er dichtbij bent, krijg je radio-interferentie. Wat paarse en gouden items betreft, je kunt de meeste daarvan vinden in supply drops waar tegen het einde van de wedstrijden om wordt gevochten. Paarse druppels komen eerst en zijn er in overvloed. De gouden druppels zijn moeilijk te verkrijgen en bevatten slechts één gouden item samen met verschillende paarse items.

Aangezien je snel over een grote kaart moet reizen, heeft het spel voertuigen. Je kunt ATV’s, jeeps, vrachtwagens en politiewagens vinden. De ATV’s zijn erg snel, maar bieden geen bescherming. Jeeps zijn sneller, maar gemakkelijker om te draaien. Ze zijn ook moeilijker uit te schieten. Vrachtwagens zijn traag, maar ze zijn moeilijk om te draaien en makkelijk om op te schieten. Cop-auto’s zijn erg snel, moeilijk om te draaien en goed beschermd. Alle auto’s hebben een nitro-boost voor noodgevallen. De enige keerzijde van voertuigen is dat je niet kunt genezen terwijl de auto rijdt.

Om het spel sneller te maken, verkleint een cirkel van giftig gas langzaam het speelbare gebied in het spel. Een van de belangrijkste redenen waarom auto’s in het spel zitten, is om het gas te vermijden. U moet uw voertuig gebruiken om in de cirkel te blijven en dekking te bieden in luchtgevechten. Zorg ervoor dat u uit de buurt van uw voertuig komt als deze in brand staat, omdat deze gemakkelijk exploderen. Een strategie om de auto te krijgen die voor mij heeft gewerkt, is door een van een ander team te stelen. Dit is vrij eenvoudig. De meeste spelers komen graag uit en schieten. Hierdoor blijft niemand in het voertuig achter. Het enige dat u hoeft te doen, is naar hun auto rennen en deze meenemen terwijl ze schieten. Je zult ze ook willen overrijden als je niet veel schade hebt opgelopen. Dit heeft meerdere keren voor mijn team gewerkt en is vaak een goede manier om teams te elimineren zonder veel schade op te lopen.

H1Z1 biedt geweldige gameplay. Het heeft veel functies die het onderscheiden van de andere games in zijn genre. Je kunt wat technische problemen verwachten, aangezien H1Z1 zo nieuw is voor de console. Het heeft problemen met connectiviteit, vertraging en laadtijd, maar deze zijn allemaal op te lossen. Het spel is nog steeds in bèta en het zal zeker na verloop van tijd beter worden. H1Z1 is een gratis spel waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden het leuk zullen vinden om te spelen.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN te gebruiken om H1Z1 te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie van uw keuze. Het verbetert ook de vertraging, verlaagt uw ping en beschermt u tegen DDoS-aanvallen. Een VPN kan u helpen geografische beperkingen en firewalls op school of op het werk te vermijden.

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor H1Z1 bekijken.

1. Beste VPN voor H1Z1: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor H1Z1: NordVPN

NordVPN

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor H1Z1: PIA

Privé-internettoegang

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor H1Z1: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor H1Z1: IPVanish

IPVanish

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

H1Z1 Battle Royale is een populair spel voor PS4 en pc. Het zal de komende maanden voor Xbox One worden uitgebracht. H1Z1 is gratis te spelen en een van de eerste in zijn genre. Er zijn drie spelmodi om te spelen en er is altijd meer inhoud in de maak. H1Z1 is een leuk spel om alleen of met vrienden te spelen. Zorg ervoor dat u een VPN gebruikt om uw privacy te beschermen en vertragingen te verminderen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map