PrivaatWanneer we verwijzen naar logloze VPN’s, hebben we het over VPN-services die het gebruik op hun netwerk niet bijhouden en loggen. U zult ze vaak “VPN’s zonder logboek” noemen. Hoe je het ook wilt zeggen, de providers in dit bericht nemen zowel je privacy als anonimiteit serieus. Ze helpen uw privacy te beschermen door middel van hoge coderingsniveaus. Daar houdt het niet op, want elk bedrijf heeft een niet-logboekbeleid. Ze bieden leden anonimiteit in de wetenschap dat uw VPN-provider uw activiteiten niet bekijkt en registreert.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Waarom een ​​VPN-bedrijf geloven als ze beweren niet te loggen? Dat is een goede vraag. Degenen onder ons die vertrouwen op VPN om onze anonimiteit te beschermen, zijn van nature een beetje paranoïde en terecht. Om de vraag te beantwoorden, raad ik je aan behoorlijk wat onderzoek te doen voordat je een no-log VPN kiest. Ik heb ervaring met de VPN’s die in dit bericht worden vermeld en voel me goed om ze aan te bevelen. Ze nemen elk de privacy van gebruikers zeer serieus en enkelen van hen bieden extra functies zoals VPN-kill-schakelaar om uw privacy te waarborgen wanneer de VPN-verbinding wegvalt.

VPN-gebruikslogboeken begrijpen

De bedrijven in onze post loggen geen gebruikersactiviteit. Dat betekent dat wanneer u verbinding maakt met een server in Amsterdam en de VPN gebruikt voor P2P-doeleinden, ze uw acties niet registreren. Misschien maakt u verbinding met VPN om uw mening te uiten in tegenstelling tot de politieke opvattingen in uw thuisland. Nogmaals, dat is een goed moment voor een VPN om uw activiteiten niet te loggen. Het hoeft geen specifieke activiteit te zijn. Ik ben een groot voorstander van het gratis en open internet. Wat u online doet, is niemands zaak. Er zijn genoeg sites die uw activiteiten volgen. Een goede logloze VPN kan helpen door uw verbinding te versleutelen zonder uw gebruik te loggen.

VPN-verbindingslogboeken begrijpen

Wanneer VPN-providers een ‘no-log’-beleid promoten, verwijzen ze naar gebruikslogboeken. U zult merken dat bedrijven verbindingslogboeken nodig hebben om een ​​correct gebruik van het netwerk te garanderen. Wat betekent correct gebruik? Meestal betekent dit dat u hun netwerk niet gebruikt om spam te verzenden, kinderpornografie te delen, andere systemen te hacken en andere illegale doeleinden. Deze voorwaarden kunnen per aanbieder verschillen. Bedrijven hebben bijvoorbeeld verschillende meningen over het delen van bestanden. Alle VPN’s die in dit bericht worden vermeld, ondersteunen volledig bittorrent-gebruik, maar er zijn er genoeg die P2P-verkeer blokkeren. Lees bij twijfel zorgvuldig de Servicevoorwaarden. Als het niet duidelijk is, raad ik u aan over te stappen naar een andere provider.

VPN Kill Switch-functie

VPN-bedrijven met een focus op privacy en anonimiteit bieden extra functies om gebruikers te helpen beschermen wanneer hun verbinding wegvalt. Wanneer u verbonden bent met een VPN, wordt uw verkeer versleuteld, maar wat gebeurt er als de verbinding wegvalt? Voor de meeste services betekent een verbroken verbinding dat u onbeschermd blijft, waardoor uw IP-adres en huidige activiteiten zichtbaar worden. Dat is niet het geval voor VPN’s die een kill-switch aanbieden. Wanneer u verbinding maakt met ExpressVPN, Private Internet Access of NordVPN en hun kill switch-functie activeert, wordt uw internetverbinding verbroken als de VPN ooit wegvalt. Tegelijkertijd zal het uw verbinding met de VPN-server herstellen en vervolgens uw internetverbinding deblokkeren.

Hier volgt zonder meer vertraging onze lijst met de beste VPN-services zonder logboek:

1. Beste logloze VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste logloze VPN: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen opvallen.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

3. Beste logloze VPN: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bezoek CyberGhost

4. Beste logloze VPN: Surfshark

Surfshark

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts $ 1,99 per maand (83% korting)

Surfshark lanceerde hun VPN-service in 2018. Sinds die tijd heeft het bedrijf een behoorlijke sprong gemaakt in de gemeenschap. Het team blijft groeien en voegt serverlocaties toe aan hun hogesnelheidsnetwerk. Ze hebben gefocust op privacy en waarde. De service bevat extra functies zoals CleanWeb (blokkeert advertenties en malware), Whitelister (split-tunneling), MultiHop dubbele VPN, kill-switch, privé-DNS en lekbescherming.

Met een groot netwerk van servers over de hele wereld, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Premium en Amazon Prime te deblokkeren, zijn er veel mogelijkheden om van de service te genieten. Je hebt toegang tot Amazon Prime Video in meerdere regio’s, waaronder de VS, Duitsland en het VK. De Windows-client biedt u de mogelijkheid om verbinding te maken met fysieke serverlocaties, virtuele servers (het meest geschikt voor het deblokkeren van geografische beperkingen), servers die P2P-gebruik ondersteunen en MultiHop-servers.

Voor de waarde en de functies is Surfshark een uitstekende optie voor diegenen die hun privacy willen beschermen en beperkingen willen deblokkeren. Al hun VPN-apps zijn ontworpen met een vergelijkbare gebruikersinterface en zijn gemakkelijk te gebruiken. Je kunt je aanmelden voor een onbeperkt VPN-account voor slechts $ 1,99 per maand met een abonnement van 2 jaar.

Bezoek Surfshark

5. Beste logloze VPN: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (67% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf $ 3,33 per maand samen met een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

U kunt onze lijst van de lezen top 10 VPN services voor meer opties, maar ik raad de hierboven genoemde services ten zeerste aan voor diegenen die op zoek zijn naar een logloze VPN. We hebben ze geselecteerd boven andere toonaangevende VPN-services op basis van privacy (codering), anonimiteit (geen logboekbeleid), ondersteuning voor P2P / bestandsdeling, beschikbaarheid van serverlocaties op belangrijke locaties, prestaties, betrouwbaarheid en prijs. We hebben ook gezocht naar services met een groot aantal servers en servers met veel bandbreedte. Je wilt een betrouwbare VPN-provider om je online privacy te beschermen. Mogelijk wilt u ook een snel netwerk om HD-inhoud te downloaden en te streamen. De services die in de post worden gedeeld, zijn de beste VPN’s zonder logboekregistratie. Ze helpen uw privacy en anonimiteit te beschermen en geobeperkingen voor populaire sites zoals Netflix, Hulu, HBO NOW en honderden meer te deblokkeren.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me