Beste versleutelde VPN’s

VersleutelingAls ik aan VPN denk, vraagt ​​mijn geest zich automatisch af om uw gegevens te coderen. De meeste mensen gaan ervan uit dat het gebruik van een VPN-service betekent dat hun gegevens worden versleuteld, maar dat is niet altijd het geval. U zult een aantal providers tegenkomen die een verkeerde codering gebruiken, waardoor u risico loopt. Vandaag ga ik vijf providers delen die beveiliging zeer serieus nemen. Ze bieden een hoog versleutelingsniveau om uw gegevens en uw privacy te beschermen.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een VPN-provider. Het eerste is uw doel om de service te gebruiken. Wat wil je doen met de VPN? Als u eenvoudig toegang wilt tot geoblocked sites in andere landen, is versleuteling niet zo belangrijk. Als het echter uw doel is om uw online privacy en anonimiteit te beschermen, is het coderingsniveau samen met het logbeleid van het VPN-bedrijf van cruciaal belang voor uw beslissing. Laten we enkele verschillende scenario’s eens nader bekijken.

Krijg toegang tot geo-geblokkeerde websites

Als het uw doel is om toegang te krijgen tot sites die geografisch zijn geblokkeerd, is codering mogelijk niet uw belangrijkste doel. Het hangt er echt van af tot welke sites u toegang probeert te krijgen. Als u bijvoorbeeld van plan bent een VPN te gebruiken om uw favoriete programma’s op Netflix US te bekijken of BBC iPlayer-programma’s te streamen, is de coderingssterkte niet zo belangrijk. Als u echter toegang wilt krijgen tot sites die in uw land worden gecensureerd, zoals sociale mediasites (Facebook, Twitter, enz.) Of The Pirate Bay, dan is sterke codering van cruciaal belang.

Bescherm uw online privacy

Als het uw hoogste prioriteit is om uw privacy te beschermen terwijl u online bent, is codering erg belangrijk. U zult veel VPN-bedrijven vinden die gratis service of zeer goedkope abonnementen aanbieden. Wees voorzichtig bij het kiezen van een VPN. Denk er eens over na, waar verdienen degenen die gratis privacydiensten aanbieden hun geld? Ze bombarderen je met advertenties of ze verkopen je gebruik aan adverteerders. Geen van beide scenario’s is acceptabel. Goedkope VPN’s maken de protocollen die ze gebruiken vaak moeilijk te vinden op hun site of bieden alleen PPTP aan, wat het minst veilige protocol is en zeker niet wordt aanbevolen.

Bescherm uw anonimiteit

Het is één ding om uw gegevens te beschermen door middel van codering. Het is een andere manier om uw identiteit online te verbergen. Een goede VPN zorgt ervoor dat u anoniem blijft wanneer u de service gebruikt. Dit is een gebied dat moeilijk te beoordelen is, omdat u moet vertrouwen op het bedrijf dat uw VPN-service aanbiedt. Ik heb de services in dit bericht gebruikt en raad ze allemaal aan. Dat gezegd hebbende, raad ik aan als het gaat om anonimiteit ExpressVPN en Privé-internettoegang.  Beide providers hebben een ‘no-log’-beleid, wat betekent dat ze geen gebruikersactiviteiten op hun netwerk registreren. Ze hebben ook kill switch-functies om uw privacy te beschermen als de VPN ooit valt.

Encryption begrijpen

Veel mensen verwarren codering met de protocollen die worden gebruikt om verbinding te maken met een VPN-service. Voor degenen die niet op zoek zijn naar een technische diepe duik, stel ik voor om samen aan de twee te denken. Hier is mijn snelle les over het selecteren van een protocol om uw privacy te beschermen. Volg deze lijst voor de veiligste verbinding.

 • OpenVPN – beste keuze, meest veilig
 • SSTP – goede keuze voor Windows
 • L2TP / IPSec – goed alternatief als OpenVPN niet wordt ondersteund
 • PPTP – slechtste optie, maar compatibel met meer apparaten

Nu voor die technisch onderlegde gebruikers die meer controle over encryptie willen, raad ik Private Internet Access aan. Ze bieden aangepaste instellingen voor gegevensversleuteling, gegevensverificatie en handshake-verificatie. Ik zal een korte samenvatting geven. U kunt de versleutelingspagina van PIA bezoeken voor meer informatie.

PIA Data Encryption-instellingen:

 • AES 128 – geavanceerde coderingsstandaard (128 bit) in CBC-modus
 • AES 256 – geavanceerde coderingsstandaard (256 bit) in CBC-modus
 • Blowfish – Blowfish (128 bit) in CBC-modus

Instellingen voor PIA-gegevensverificatie:

 • SHA1 – HMAC met beveiligd hash-algoritme (160 bit)
 • SHA256 – HMAC met een veilig hash-algoritme (256 bit)

PIA Handshake Encryption-instellingen:

 • RSA-2048 – 2048 bit Ephemeral Diffie-Hellman (DH) sleuteluitwisseling en 2048 bit RSA-certificaat
 • RSA-3072 – 3072 bit kortstondige Diffie-Hellman (DH) sleuteluitwisseling en 3072 bit RSA-certificaat
 • RSA-4096 – 4096 bit Ephemeral Diffie-Hellman (DH) sleuteluitwisseling en 4096 bit RSA-certificaat
 • ECC-256k1 – Ephemeral Elliptic Curve DH-sleuteluitwisseling en een ECDSA-certificaat met curve secp256k1 (256 bit)
 • ECC-256r1 – Ephemeral Elliptic Curve DH sleuteluitwisseling en een ECDSA-certificaat prime256v1 (256 bit)
 • ECC-521 – Ephemeral Elliptic Curve DH sleuteluitwisseling en een ECDSA-certificaat secp521r1 (521 bit)

Conclusie

U kunt onze lijst van de lezen top 10 VPN services voor meer opties, maar ik raad de hierboven genoemde services ten zeerste aan voor diegenen die op zoek zijn naar een hoog niveau van codering. We hebben ze geselecteerd boven andere toonaangevende VPN-services op basis van versleutelingsniveaus, privacy (logbeleid), ondersteuning voor P2P / bestandsdeling, beschikbaarheid van serverlocaties op belangrijke locaties, prestaties, betrouwbaarheid en prijs. U wilt een betrouwbare, betrouwbare VPN-provider om uw online privacy te beschermen. Mogelijk wilt u ook een snel netwerk om HD-inhoud te downloaden en te streamen. De services die in de post worden gedeeld, zijn de beste gecodeerde VPN’s. Ze helpen je privacy te beschermen en deblokkeren geografische beperkingen voor het streamen van videodiensten zoals Netflix, Hulu, HBO NOW en honderden andere populaire sites die anders zouden kunnen worden geblokkeerd.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map