Beste VPN-advertentieblokkers

Advertentie blokeerderZoals u waarschijnlijk weet, kunnen online advertenties uw browse-activiteit online sterk beïnvloeden. Van de gerichte advertenties van Google en Facebook tot de malware die je kunt vinden in de codering van de verborgen pixels, advertenties zijn overal. Ze zijn niet schadelijk, maar ze zullen ook uw apparaat of systeem vertragen. Er zijn verschillende manieren om ze te blokkeren en ze zouden allemaal behoorlijk moeten werken. De beste manier om ze te blokkeren, is door een VPN te gebruiken. We zullen daar straks meer over praten. Maar kijk eerst eens naar de beste lijst met VPN-advertentieblokkers.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2CyberGhost$ 2,75CyberGhost112SelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,49PIA52SelectievakjeSelectievakje

Zoals we al zeiden, zijn er verschillende soorten adblockers. Die zijn:

 1. Browsergebaseerde advertentieblokkers – Wat oplossingen betreft, dit is verreweg de meest populaire optie. Een voorbeeld hiervan is de populaire uBlock Origin. U kunt hier echter een probleem mee vinden als u geen ondersteunde browser gebruikt. Houd er rekening mee dat dit soort gratis adblockers door de bedrijven zelf worden gebouwd.
 2. Adblockers voor router of apparaat – Als u bepaalde soorten apparaten of routers gebruikt, ondersteunen sommige blokkering. Bovendien, als u een Raspberry Pi gebruikt, kunt u Pi-hole uitvoeren.
 3. VPN-advertentieblokkers – In dit geval kunnen VPN’s advertenties op verschillende manieren blokkeren. Dit gebeurt meestal via het servernetwerk, de VPN-client en via browser-add-ons.

Nu zullen we bekijken hoe de advertentieblokkering wordt afgehandeld door de 3 providers in onze lijst.

 • NordVPN – Blokkeert advertenties via DNS-verzoeken.
 • CyberGhost – Kijkt in het verkeer en wijzigt verzoeken naar bepaalde domeinen.
 • Privé-internettoegang – Blokkeert advertenties via DNS-verzoeken

Wat is de beste VPN-advertentieblokkering?

Om deze vraag het beste te beantwoorden, moet je naar een paar factoren kijken. Vervolgens analyseren we ze en vertellen we u wat de beste VPN-advertentieblokkering is.

 • Mobiele apps en ondersteuning voor routers en Amazon Firestick-apparaten
 • Mogelijkheid om firewalls te omzeilen om advertenties te blokkeren.
 • Strikt beleid zonder logboeken
 • Sterke versleuteling met componenten van militaire kwaliteit om u te beschermen tegen kwaadaardige advertenties
 • Grote en stabiele netwerken om verbroken verbindingen te voorkomen

Laten we dieper ingaan op de beste VPN-advertentieblokkering.

1. Beste VPN voor Ad Blocker: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

2. Beste VPN voor Ad Blocker: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bezoek CyberGhost

3. Beste VPN voor Ad Blocker: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts 3,49 dollar per maand (65% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf $ 3,49 per maand, samen met een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

Als je Ad Blocker-video’s wilt bekijken, raden we je aan een VPN te gebruiken. Hierboven zie je een aantal verschillende redenen waarom. We hebben je hierboven een aantal goede opties gegeven, maar je kunt er andere vinden op onze top 10 VPN lijst. Ze werken allemaal naar behoren, maar we hebben specifiek onze keuzes gemaakt om met Ad Blocker te werken. Op die manier kunt u de best mogelijke snelheden halen, ongeacht uit welke regio u wilt kijken. Lees onze gids om u te helpen de best mogelijke beslissing te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map