Beste VPN-extensies voor Mozilla Firefox

Firefox-browseruitbreidingenAls u al een tijdje op internet bent, herinnert u zich misschien vaag een browser genaamd Netscape Navigator / Communicator. Als dat zo is, weet u misschien ook dat het oorspronkelijke bedrijf, Mosaic, hun code heeft vrijgegeven en het bedrijf Mozilla heeft opgericht. Het is een combinatie van Mozaïek en Godzilla. Natuurlijk heeft Mozilla alle code herschreven en Firefox uitgebracht. Het heeft niet hetzelfde marktaandeel Google Chrome heeft. Er zijn echter een aantal gebruikers die beweren dat het een veiliger browser is. Alle versies van Firefox staan ​​extensies toe. Dat is geweldig, of u nu op uw pc of mobiele apparaat surft. Het probleem is dat er veel verschillende VPN-extensies zijn om te gebruiken. Daarom is het misschien moeilijk om de juiste te kiezen. We kunnen u helpen bij het kiezen van de beste optie voor uw behoeften. Deze extensies werken ook voor Android en iOS.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Geauditeerd
Geen logs Smart TV
& ConsoleRouter
App
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87Selectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA52
4PureVPN$ 2,88SaferVPN180Selectievakje
5SaferVPN$ 3,29SaferVPN34

1. Beste VPN-extensie voor Firefox: ExpressVPN

ExpressVPN Download Firefox-extensies

Het verkrijgen van de ExpressVPN-extensie voor Firefox is een beetje anders dan de eerste optie. In dit geval moet u eerst ExpressVPN downloaden en inloggen voordat u de app kunt gebruiken. Om te beginnen, moet je naar de website expressvpn.com gaan. Ga na het downloaden en inloggen opnieuw naar het gedeelte Producten en vervolgens naar de browserextensie Firefox. Klik op de link die zegt: download de ExpressVPN-extensie voor Firefox. Klik vervolgens op toevoegen, sluit Firefox en open het opnieuw.

ExpressVPN Connect Firefox

Je wilt meestal hoge snelheden als je een VPN gebruikt. Daarom wilden we u de resultaten van de prestatietest laten zien tijdens het gebruik van de ExpressVPN Firefox-extensie. Als je naar het verschil kijkt, vertoont de snelheid een veel langzamere verbinding dan zonder hem te gebruiken. Het verschil vertegenwoordigt ongeveer 54% snelheidsverlies. Zelfs met dat snelheidsverlies zou je zonder problemen van HD-inhoud moeten kunnen genieten.

ExpressVPN Firefox Speedtest

We hebben opnieuw een DNS-lektest uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de browserextensie onze echte locatie niet lekte en ontdekten dat ExpressVPN zonder problemen slaagde.

ExpressVPN Leaktest voor Firefox

Hoewel ExpressVPN een hogere prijs heeft, kun je een aantal geweldige functies en een groot netwerk vinden. Je kunt ook maximaal 3 apparaten tegelijkertijd gebruiken voor hetzelfde account $ 6,67 per maand met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN-extensie voor Firefox: NordVPN

NordVPN-extensie voor Firefox

Net als de PIA-extensie die we eerder noemden, is de NordVPN-extensie voor Firefox gemakkelijk te verkrijgen. Het enige wat je hoeft te doen is naar de 3 horizontale lijnen in de rechterbovenhoek te gaan. Klik vervolgens op add-ons. Selecteer hier extensies en typ vervolgens NordVPN. Mogelijk moet u eerst op de knop ‘Zie meer add-ons’ klikken. Wanneer u op de pagina komt, klikt u op de knop met de tekst “Toevoegen aan Firefox” en vervolgens “toevoegen” en vervolgens “ok”. Sluit Firefox en open het opnieuw. U zou nu het NordVPN-pictogram moeten zien.

NordVPN Verbind de Firefox-extensie

Goede snelheden zijn belangrijk als je NordVPN gaat gebruiken om diensten zoals Netflix of BBC iPlayer te deblokkeren. In de onderstaande afbeelding ziet u de resultaten van onze snelheidstest tijdens het gebruik van de NordVPN Chrome-extensie. Zoals je kunt zien waren de prestaties veel sneller met de extensie. Dat is niet normaal, aangezien versleuteling overhead aan uw verbinding toevoegt. We gaan ervan uit dat NordVPN compressie gebruikt voor betere resultaten.

NordVPN Speedtest Firefox

Voor onze tweede test hebben we een dns-lektest uitgevoerd. Zoals je kunt zien, doet NordVPN het prima.

NordVPN Leaktest voor Firefox

Als je je privacy wilt beschermen en toegang wilt tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of Hulu, waar ook ter wereld, dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich vanaf slechts aanmelden voor onbeperkte VPN $ 2,99 per maand met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie om te zien waar de provider voor staat.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN-extensie voor Firefox: PIA

PIA-extensie Firefox

Om de Private Internet Access-extensie te vinden, gaat u naar de 3 horizontale lijnen in de rechterbovenhoek van Firefox. Klik vervolgens op add-ons. Selecteer vanaf hier extensies en typ vervolgens Private Internet Access. Mogelijk moet u eerst op de knop ‘Zie meer add-ons’ klikken. Wanneer u op de pagina komt, klikt u op de knop met de tekst “Toevoegen aan Firefox” en vervolgens “toevoegen” en vervolgens “ok”. Sluit Firefox en open het opnieuw. In de eerste afbeelding hieronder wijst een pijl naar het rode PIA-pictogram. Wanneer u er voor het eerst op klikt, moet u uw inloggegevens invoeren. Hierna laat de groene pijl in de tweede afbeelding zien waar u de serverlocatie kunt wijzigen. U weet dat u verbonden bent wanneer het PIA-pictogram van rood naar groen verandert. Nu kunt u populaire streamingdiensten deblokkeren als u zich niet in het land bevindt dat u wilt bekijken.

PIA Connect voor Firefox

Bij het gebruik van een VPN kunnen goede snelheden cruciaal zijn. In de onderstaande afbeelding hebben we de PIA Firefox-extensie getest. Er is een klein snelheidsverschil wanneer u de PIA-extensie voor Firefox gebruikt. In de onderstaande afbeelding ziet u een snelheidsverlies van ongeveer 10% wanneer u de twee cijfers vergelijkt.

PIA-extensie voor Firefox

De tweede test die we meestal uitvoeren, is een lektest. Als de test meer dan één IP-adres toont, kan dat duiden op een lek. Zoals u hieronder kunt zien, slaagt de PIA-extensie voor de test.

PIA Leaktest voor Firefox

Om de PIA-extensie samen te vatten, ziet u enkele van dezelfde functies die u normaal gesproken zou krijgen als u de zelfstandige versie gebruikt. Omdat PIA een groter, vertrouwd bedrijf is, kunt u ook de extensie voor Chrome en voor Mac, iOS, Android en Windows krijgen. Een geweldige functie die u leuk zult vinden, is de WebRTC-optie uitschakelen die in de extensie is ingebouwd. Als u ervoor kiest om deze service niet te gebruiken of niet uit te schakelen, toont u uw echte IP-adres op elke site die u bezoekt. Private Internet Access biedt onze lezers onbeperkt VPN vanaf slechts $ 3,49 per maand samen met een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN-extensie voor Firefox: PureVPN

PureVPN-extensie voor Firefox

Hoewel er staat dat de add-on voor de gratis versie is, kunt u deze daadwerkelijk gebruiken om de geüpgradede modus te openen. Om de PureVPN-extensie te krijgen, moet je de volgende stappen volgen. Bovenaan ziet u 3 horizontale lijnen in de rechterbovenhoek. Selecteer nu add-ons, extensies en typ PureVPN. Je ziet een afbeelding zoals je hierboven ziet. Ga je gang en klik op de optie die zegt “+ Toevoegen aan Firefox”. Druk vervolgens op “toevoegen” en vervolgens op “ok”. Het is nu tijd om Firefox te sluiten en opnieuw te openen. Bovenaan ziet u het PureVPN-pictogram. Zoals je in de onderstaande afbeeldingen kunt zien, is het eenvoudig om verbinding te maken. Voer gewoon uw inloggegevens in en u kunt beginnen.

PureVPN-gebruik voor Firefox

Het kennen van uw snelheid is cruciaal wanneer u een VPN gebruikt. Je kunt de snelheid controleren zoals we hieronder hebben gedaan. Zoals je in de onderstaande resultaten kunt zien, is er een verschil tussen onze ISP-verbinding en het gebruik van de VPN-extensie. Er is een verschil van ongeveer 32% waardoor het langzamer is dan veel van zijn concurrenten.

PureVPN Speedtest voor Firefox

Hoewel het snelheidsverlies aantoont dat het werkt, voeren we ook graag de lektest uit. Hoewel de onderstaande afbeelding slechts één adres toont, geven andere tests aan dat er lekkende problemen zijn. Dat kan zeker een probleem zijn als je je privacy probeert te beschermen.

PureVPN Leaktest voor Firefox

Hoewel de PureVPN-extensie behoorlijk presteert, raden we aan om niet-lekkende opties te gebruiken. Een duidelijk voordeel is de prijs, maar er is niet echt veel aan hun add-on. Ze hebben de prijzen met meer dan 50% verlaagd naarmate de service blijft groeien. Wanneer u zich aanmeldt voor een onbeperkt VPN-account, krijgt u vanaf slechts toegang tot al hun serverlocaties $ 4,99 per maand bij het aanmelden voor een jaar VPN-toegang.

Bezoek PureVPN

5.Beste VPN-extensie voor Firefox: SaferVPN

SaferVPN-extensie Firefox

Ondanks het feit dat de afbeelding hierboven wordt weergegeven als de gratis versie, kunt u de SaferVPN-extensie toevoegen aan Firefox, zodat u toegang krijgt tot de volledige versie. Als u deze wilt bekijken, kunt u dit doen door deze stappen te volgen. Als je naar de bovenkant kijkt, zie je 3 horizontale lijnen in de rechterbovenhoek. Selecteer nu add-ons, extensies en typ vervolgens SaferVPN. Je ziet een afbeelding zoals je hierboven ziet. Ga je gang en klik op de optie die zegt “+ Toevoegen aan Firefox”. Druk vervolgens op “toevoegen” en vervolgens op “ok”. Het is nu tijd om Firefox te sluiten en opnieuw te openen. Bovenaan ziet u het SaferVPN-pictogram. Klik nu op het pictogram om uw gegevens in te voeren om te beginnen.

SaferVPN Firefox Connect

Nu is het tijd om de snelheid van deze extensie te testen. In de onderstaande resultaten ziet u de resultaten die we hebben behaald. De snelheidsverschillen zijn slechts klein. Dat betekent dat u geen problemen zou moeten hebben met het soort webactiviteit dat u wenst.

SaferVPN Speedtest Firefox

Hoewel je de snelheid misschien leuk vindt, hebben we ook een lektest uitgevoerd. Toen we dat deden, ontdekten we enorme DNS-lekken. Dat betekent dat je uiteindelijk een van de belangrijkste redenen om een ​​VPN te gebruiken verslaat. Misschien wilt u uw keuzes heroverwegen als u verwacht dat deze uw privacy beschermen.

SaferVPN Lektest

Als u geografische beperkingen wilt omzeilen, biedt SaferVPN een goede prijs. Je kunt ook een behoorlijk groot netwerk en een goede interface verwachten. U kunt de extensie voor Firefox en slechts één VPN-account krijgen $ 3,29 per maand met een 2-jarig abonnement. We vinden het echter moeilijk om deze voor te stellen om uw privacy te beschermen.

Bezoek SaferVPN

Schakel WebRTC-add-on uitDe laatste extensie die we voorstellen te krijgen, wordt genoemd Schakel WebRTC uit. We hebben gemerkt dat de eerste vier VPN-extensies al een soort WebRTC-bescherming hebben. De laatste doet dat echter niet. En als u besluit anderen te proberen, doen zij dat misschien ook niet. Het doel van deze extensie is om WebRTC te blokkeren. Als u ervoor kiest om dat niet te doen, ziet elke website die u bezoekt hoe dan ook uw echte IP-adres. Om deze te krijgen, ga je naar de drie horizontale lijnen in de rechterbovenhoek en klik je erop. Selecteer vervolgens het gedeelte ‘Add-ons’. Klik nu op extensies en typ “Uitschakelen WebRTC”. Zodra je het hebt gevonden, klik je op “Toevoegen aan Firefox”. Zodra het is toegevoegd, sluit u Firefox en opent u het opnieuw. Hoewel u het mogelijk niet bovenaan in uw werkbalk ziet, kunt u controleren of het er nog steeds is. U beschermt uzelf nu tegen WebRTC-lekken. Je kan bezoeken doileak.com om te testen op een breed scala aan lekken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map