VPN Kill SwitchWe zijn verheugd om te zien dat een groeiend aantal VPN-services geavanceerde privacyfuncties biedt. Een van de belangrijkste functies die ze veel gebruikers kunnen bieden, is een VPN-kill-schakelaar. Je zult het ook een internet-kill-schakelaar noemen. Het idee is om je online verbinding te verbreken wanneer de VPN wegvalt. Bij sommige kunt u specifieke toepassingen instellen, terwijl andere uw internetcommunicatie helemaal blokkeren totdat de VPN opnieuw verbinding maakt. Hier een snelle blik op onze lijst met de beste VPN’s met een kill-switchfunctie.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112SelectievakjeSelectievakje
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
5Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje

U zult ook merken dat een aantal bedrijven met VPN kill switch-functies ook geen logboekbeleid hebben. Zowel de kill-switch als de toezegging om gebruikersactiviteiten op hun netwerk niet te loggen, zijn sterke tekenen dat de provider uw privacy serieus neemt. Laten we even kijken naar enkele VPN-services met VPN kill switch-functies. Vervolgens zullen we de functionaliteit voor elke provider uitwerken, samen met details over hun loggingbeleid, aangezien ik denk dat veel VPN-gebruikers het hoogst mogelijke niveau van privacy wensen.

Zonder verdere vertraging, hier is een nadere blik op de beste VPN’s met een kill-schakelaar:

1. Beste VPN met Kill Switch: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN is een van de bekendste VPN-providers ter wereld. Ze nemen de privacy van gebruikers serieus en hebben verschillende stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat de privacy van gebruikers een topprioriteit is. Om te beginnen houdt ExpressVPN geen activiteitenlogboeken bij. Het gebruik van leden op hun netwerk wordt niet bijgehouden. Ze gaan nog een stap verder door sterke codering en geavanceerde functies zoals Network Lock op te nemen om uw privacy te beschermen wanneer de verbinding wegvalt.

ExpressVPN-netwerkvergrendeling

Hier is een nadere blik op de ExpressVPN Network Lock (kill switch) -instelling op het tabblad Algemeen van hun Windows VPN-client. Hier kunt u de functie instellen om te voorkomen dat uw systeem communiceert als de VPN-verbinding wordt verbroken.

De netwerkvergrendeling is standaard ingeschakeld, dus u hoeft niets te doen om van de functie te profiteren. Zoals te zien is in de afbeelding hierboven, zorgt de Network Lock “ervoor dat uw internetverkeer door de beveiligde tunnel van ExpressVPN gaat en al het verkeer stopt als de onverwachte verbinding met ExpressVPN wordt verbroken”. We hebben de kill-switchfunctie getest en deze werkt goed. U kunt ook de netwerkvergrendelingsfunctie instellen in de ExpressVPN Mac-, Linux- en router-apps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN met Kill Switch: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Internet kill-schakelaar

NordVPN heeft een internet kill switch-functie ontwikkeld en ondersteunt momenteel in hun aangepaste apps voor Windows en Mac. Ze hebben ook een schakelaar voor het doden van apps waarmee je kunt kiezen op welke apps de verbinding wordt verbroken als de VPN wegvalt.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN met Kill Switch: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost automatische kill-schakelaar

CyberGhost bevat een automatische kill-schakelaar in zowel hun Windows- als Mac-clients. U vindt de functie onder instelling. Schakel het in om automatisch internetverkeer te blokkeren als er een VPN-verbindingsprobleem wordt gedetecteerd.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN met Kill Switch: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

IPVanish is om een ​​aantal redenen een best beoordeelde VPN-service op onze site. Naast het snelste netwerk heeft IPVanish ook een commitment voor de privacy van gebruikers. Ze beginnen met het niet registreren van gebruikersactiviteiten op hun netwerk. Ze gaan nog een stap verder door een VPN-kill-switch voor Windows en Mac OS X aan te bieden. Ze zijn een van de weinige VPN-services die de functie voor Mac-gebruikers bieden.

IPVanish VPN kill-schakelaar

Laten we eens kijken naar de IPVanish-pagina met verbindingsinstellingen van hun VPN-client. Hier kunt u de functie instellen om uw netwerk te doden als de VPN-verbinding wordt verbroken.

Zoals u hierboven kunt zien, heeft IPVanish ook een functie om uw IP-adres periodiek te wijzigen. U kunt de client instellen om uw IP-adres met een bepaald interval te wijzigen. U kunt ook een ander poortnummer instellen en TCP gebruiken in plaats van UDP. Hoewel ik aanbeveel om vast te houden aan OpenVPN (UDP) -verbindingen voor de beste prestaties.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

5. Beste VPN met Kill Switch: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts 3,49 dollar per maand (65% korting)

We eindigen onze lijst met privé-internettoegang. Beter bekend als PIA, staat het bedrijf zeer bekend om zijn inzet voor de privacy van gebruikers. Ze waren een van de eersten die een VPN-kill-switchfunctie aanboden en deze zowel op Windows- als Mac-besturingssystemen ondersteunden. Hier zijn wat meer details rechtstreeks van PIA:

De internet kill-schakelaar activeert VPN-ontkoppelingsbeveiliging. Als u de verbinding met de VPN verbreekt, werkt uw internettoegang niet meer. Het activeert de normale internettoegang opnieuw wanneer u de kill-switchmodus deactiveert of de applicatie afsluit.

Gebruikers die mogelijk tegelijkertijd met twee verbindingen zijn verbonden (bijv .: bedraad en draadloos), mogen deze functie niet gebruiken, omdat deze slechts één actief verbindingstype stopt.

PIA VPN kill-schakelaar

PIA stopt daar niet, ze hebben een strikt no-log-beleid en verschillende meer geavanceerde functies om uw privacy te beschermen. Laten we eens kijken naar de pagina met klantinstellingen. Zoals u kunt zien, biedt Private Internet Access ook DNS-lekbescherming om te voorkomen dat uw DNS-zoekopdrachten lekken tijdens het gebruik van hun VPN. Ze hebben ook een instellingenscherm voor ‘Versleuteling’ waarmee u de gegevensversleuteling, gegevensverificatie en de handshakemethode kunt instellen om verbinding te maken.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 2,50 per maand.

Bezoek Private Internet Access

U kunt onze lijst van de lezen top 10 VPN services voor meer opties, maar ik raad de hierboven genoemde services ten zeerste aan voor degenen die extra beveiligingsfuncties willen. We hebben ze geselecteerd boven andere toonaangevende VPN-services op basis van privacy (geen logboekbeleid en codering), VPN kill switch-functie, ondersteuning voor P2P / bestandsdeling, beschikbaarheid van serverlocaties op belangrijke locaties, prestaties, betrouwbaarheid en prijs. We hebben ook gezocht naar services met een groot aantal servers en servers met veel bandbreedte. Je wilt een betrouwbare VPN-provider om je online privacy te beschermen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me