Beste VPN’s met speciale IP / statische IP-adressen

Comp-logoDe meeste VPN-providers gebruiken dynamische IP-adressen. Met andere woorden, het IP verandert telkens wanneer u verbinding maakt. Ze doen dat omdat het meestal efficiënter is dan het toewijzen van een statisch IP-adres aan elke gebruiker. Typisch hebben dynamische adressen de voorkeur. Er zijn echter enkele gevallen waarin specifieke IP- of statische IP-adressen de voorkeur verdienen. We zullen uitleggen waarom u er zo een wilt gebruiken. Bekijk echter eerst onze lijst met de beste VPN’s die speciale IP / statische IP-adressen bieden.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2PureVPN$ 2,88SaferVPN180SelectievakjeSelectievakje
3TorGuard$ 4,99TorGuard68SelectievakjeSelectievakje

Nu gaan we het hebben over de voordelen van het gebruik van een speciaal IP-adres. Als u toegang hebt tot gevoelige systemen, proberen netwerkbeheerders de ongerechtvaardigde toegang tot de gegevens te beperken. Daarom zullen ze een lijst met geautoriseerde IP-adressen opstellen. Als u verbinding maakt via een dynamisch IP-adres (meestal gedeeld), zal het zeker elke keer veranderen. De manier om dat op te lossen, is door een speciaal IP-adres te krijgen. Geef vervolgens de beheerders het IP-nummer en u zou verbinding moeten kunnen maken zoals u zou verwachten. Het is absoluut een essentieel hulpmiddel voor strengere beveiligingssystemen.

Een andere goede reden om er een te gebruiken, is om u te helpen zwarte lijsten te vermijden. Terwijl u misschien niets anders doet dan uw privacy beschermen, doen anderen misschien andere dingen. Helaas kan dat ertoe leiden dat u op zwarte lijsten komt te staan. Door een dedicated IP-adres te gebruiken, verklein je de kans dat je door activiteit op een zwarte lijst komt te staan ​​enorm.

Wat is de beste VPN met speciale IP / statische IP-adressen?

Er zijn verschillende belangrijke factoren om naar te kijken om deze vraag te beantwoorden. Dit zijn de criteria die we gebruiken.

 • Dedicated IP / Static IP-adressen met snelle servers
 • Providers die een hoge netwerkstabiliteit bieden om verbroken verbindingen te voorkomen
 • Multi-platform apps die werken voor verschillende apparaten, waaronder Amazon Firestick
 • Mogelijkheid om geografisch beperkte inhoud en blokkades te omzeilen
 • Sterke versleuteling met componenten van militaire kwaliteit om u te beschermen tijdens het gebruik van speciale IP / statische IP-adressen.
 • Providers die hun gebruikers een strikt geen logboekbeleid bieden.

Laten we nu eens kijken naar de beste VPN’s met speciale IP / statische IP-adressen.

1. Beste VPN met speciale IP / statische IP-adressen: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

2. Beste VPN’s met speciale IP / statische IP-adressen: PureVPN

PureVPN

Meld u aan voor 24 maanden voor slechts $ 2,88 per maand (74% korting)

PureVPN bestaat sinds 2007 en is daarmee een van de oudste VPN-providers op de markt. Door een vroege start hebben ze kunnen uitbreiden en innoveren. PureVPN heeft een van de beste VPN-clients op de markt. Ze hebben ook gratis apps voor zowel iOS als Android.

Innovatie is een gebied dat PureVPN helpt zich te onderscheiden van de rest. Ze blijven nieuwe functies en add-ons aan de service toevoegen. U kunt NAT-firewall, een speciaal IP-adres, StealthVPN-browser en een speciale optie genaamd dedicated streaming toevoegen om uw prestaties te versnellen.

PureVPN doet het erg goed in de prijscategorie. Ze hebben de prijzen met meer dan 50% verlaagd naarmate de service blijft groeien. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN en toegang krijgen tot al hun serverlocaties vanaf slechts $ 4,99 per maand. Het jaarplan is van grote waarde.

Bezoek PureVPN

3. Beste VPN Toegewijde IP / Statische IP-adressen: TorGuard

TorGuard

TorGuard heeft een solide mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren, evenals torrent-activiteiten. Vaak kunt u op verschillende locaties toegang krijgen tot Amazon Prime-video-inhoud. Wanneer u de Windows-client gebruikt, heeft u de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren, een server te kiezen en meer.

TorGuard Pittsburgh snelheidstest

De TorGuard VPN-service is een favoriet in de gemeenschap voor het delen van bestanden. Alles is gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig, zodat u uw online privacy gemakkelijk kunt beschermen. Er worden ook vaak functies toegevoegd aan de mobiele versies. Je kunt je aanmelden voor volledige toegang vanaf slechts $ 4,99 per maand tijdens hun huidige promotie.

Bezoek TorGuard

En daar heb je de VPN’s met speciale IP / statische IP-adressen. Je kunt niet fout gaan met de keuzes die we zojuist hebben genoemd. Dat gezegd hebbende, als je opties wilt zien, kun je anderen vinden die beschikbaar zijn in onze top 10 VPN-lijst. Ze zullen allemaal doen wat ze moeten doen, maar we hebben onze keuzes voor VPN’s met speciale IP / statische IP-adressen geoptimaliseerd. Op die manier heb je toegang tot de best mogelijke snelheden, ongeacht wat je van plan bent te doen. Door onze gids te gebruiken, kunt u de beste beslissing nemen om uw doelen en behoeften te bereiken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map