Beste VPN’s om Snapchat te deblokkeren

Snapchat-logoSnapchat is een zeer populair chatberichtprogramma voor mobiele apparaten. Wanneer u iemand een bericht stuurt, wordt het zichzelf na een paar minuten “vernietigd”. De spookmascotte heet “Ghostface Chillah”, genoemd naar de Ghostface Killa van de Wu-Tang Clan. Volgens Google Play heeft het wereldwijd meer dan 500 miljoen downloads. Dat omvat natuurlijk niet het iPhone-gebruik. Hoewel veel gebruikers dol zijn op het programma vanwege het gebruiksgemak en de relatieve beveiliging, kan het zijn dat je beperkingen tegenkomt op school, op het werk en zelfs in landen als Iran, China en delen van het Midden-Oosten en Azië. Om dit probleem te omzeilen, wil je een VPN gebruiken. Door dit te doen, kunt u uw privacy beschermen en de geoblokken omzeilen. We zullen daar binnenkort meer over vertellen.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Hoewel velen vertrouwen op Snapchat om berichten te verzenden en afbeeldingen online te plaatsen, denken sommigen dat ze veilig zijn voor nieuwsgierige blikken als ze dat doen. Aangezien de berichten verdwijnen, zou u kunnen denken dat u deze kunt gebruiken voor gevoelige informatie. Dit is echter niet altijd het geval. Iemand kan bijvoorbeeld uw berichten onderscheppen voordat ze zichzelf verwijderen. Als je daar gevoelige informatie hebt, is dat een risico. Het gebruik van een VPN zorgt echter voor een veilige en gecodeerde verbinding, waardoor het voor iedereen veel moeilijker wordt om uw persoonlijke gegevens te stelen.

Firewall- en webfiltertechnologie verbetert altijd. Als je op school zit of voor een bedrijf werkt dat verstand heeft van computers, zul je waarschijnlijk een firewall tegenkomen. Om de productiviteit te verhogen en afleiding te voorkomen, voeren scholen en bedrijven een soort blokkeringsbeleid. U kunt ook in verschillende delen van de wereld censuur tegenkomen. De landen die bekend staan ​​om het verbieden van Snapchat en andere sociale mediasites zijn onder meer China, Iran, Turkije (hoewel niet altijd), Vietnam, Noord-Korea en enkele andere delen van het Midden-Oosten. Door in dit geval een VPN te gebruiken, kunt u verbinding maken met een beveiligde server in een ander gebied. Bovendien wordt het verkeer versleuteld, waardoor het veel moeilijker is om te blokkeren.

Wat is de beste VPN voor Snapchat?

Er zijn een paar factoren die we hebben gebruikt om onze lijst met de beste VPN’s voor Snapchat te maken.

 • Sterke versleutelingsniveaus voor betere privacybescherming.
 • Ondersteuning voor mobiele apparaten, waaronder Android en iPhone.
 • VPN’s die geen gebruikslogboeken bijhouden.
 • VPN-netwerkbetrouwbaarheid om stabiliteit mogelijk te maken.
 • Grote netwerken om te helpen met geografische beperkingen.

Nu enkele details over onze lijst met de beste VPN-services om Snapchat te deblokkeren.

1. Beste VPN voor Snapchat: ExpressVPN

ExpressVPNExpressVPN is onze eerste keuze voor Boston

 • Beste prijs – $ 6,67 / maand. voor 15 maanden (zie alle plannen)
 • Garantie – 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie
 • VPN-apps – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, router
 • Netwerk – 160 serverlocaties in 94 landen
 • Logboekbeleid – VPN zonder logboek op de Britse Maagdeneilanden

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Snapchat: NordVPN

NordVPNNordVPN heeft beveiligde VPN-servers in New York City

 • Beste prijs – $ 3,49 / maand. 36 maanden (zie alle plannen)
 • Garantie – 30 dagen geld terug garantie
 • VPN-apps – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Netwerk – 87 serverlocaties in 59 landen
 • Logboekbeleid – VPN zonder logboek in Panama

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Snapchat: CyberGhost

CyberGhostCyberGhost is perfect voor beginners met servers in NYC

 • Beste prijs – $ 2,75 / maand. 36 maanden (zie alle plannen)
 • Garantie – 45 dagen geld-terug-garantie
 • VPN-apps – Windows, Mac, iOS, Android
 • Netwerk – 112 serverlocaties in 90 landen
 • Logboekbeleid – VPN zonder logboek in Roemenië

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Snapchat: Surfshark

SurfsharkSurfshark is gemakkelijk te gebruiken met servers in Boston

 • Beste prijs – $ 1,99 / maand. voor 24 maanden (zie alle plannen)
 • Garantie – 30-dagen geld terug garantie
 • VPN-apps – Windows, Mac, iOS, Android
 • Netwerk – 68 serverlocaties in 61 landen
 • Logboekbeleid – VPN zonder logboek op de Britse Maagdeneilanden

Surfshark lanceerde hun VPN-service in 2018. Sinds die tijd heeft het bedrijf een behoorlijke sprong gemaakt in de gemeenschap. Het team blijft groeien en voegt serverlocaties toe aan hun hogesnelheidsnetwerk. Ze hebben gefocust op privacy en waarde. De service bevat extra functies zoals CleanWeb (blokkeert advertenties en malware), Whitelister (split-tunneling), MultiHop dubbele VPN, kill-switch, privé-DNS en lekbescherming.

Met een groot netwerk van servers over de hele wereld, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Premium en Amazon Prime te deblokkeren, zijn er veel mogelijkheden om van de service te genieten. Je hebt toegang tot Amazon Prime Video in meerdere regio’s, waaronder de VS, Duitsland en het VK. De Windows-client biedt u de mogelijkheid om verbinding te maken met fysieke serverlocaties, virtuele servers (het meest geschikt voor het deblokkeren van geografische beperkingen), servers die P2P-gebruik ondersteunen en MultiHop-servers.

Voor de waarde en de functies is Surfshark een uitstekende optie voor diegenen die hun privacy willen beschermen en beperkingen willen deblokkeren. Al hun VPN-apps zijn ontworpen met een vergelijkbare gebruikersinterface en zijn gemakkelijk te gebruiken. U kunt zich zonder risico aanmelden voor een onbeperkt VPN-account omdat Surfshark een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek Surfshark

5. Beste VPN voor Snapchat: privé-internettoegang

Privé-internettoegangPIA is P2P-vriendelijk met VPN-servers in de regio

 • Beste prijs – $ 3,33 / maand. voor 12 maanden (zie alle plannen)
 • Garantie – 7 dagen geld-terug-garantie
 • VPN-apps – Windows, Mac, iOS, Android
 • Netwerk – 52 serverlocaties in 30 landen
 • Logboekbeleid – VPN zonder logboek in de Verenigde Staten

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

Voor andere mogelijkheden kunt u altijd even kijken bij onze top 10 VPN lijst. U hoeft dit echter niet te doen. We hebben onze beslissingen genomen op basis van beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid en zelfs prijs. We zochten ook naar providers met grote en stabiele netwerken. Op die manier heb je toegang tot de best mogelijke snelheden. Welke je ook kiest, ze hebben allemaal goede netwerken. Als je van plan bent Snapchat veilig te gebruiken, zijn netwerken belangrijk. Door onze gids te gebruiken, kunt u de beslissing nemen die het beste bij u past.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map