Beste VPN’s voor Abu Dhabi

Abu DhabiAbu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en ligt op een eiland net buiten het vasteland. Momenteel heeft het een bevolking van iets meer dan 1,2 miljoen mensen en heeft het een brede en diverse economie. Het is ook populair voor degenen die op reis zijn. Of je nu voor zaken of om persoonlijke redenen naar de stad gaat, je wilt geen openbare wifi gebruiken zonder eerst een VPN te gebruiken. Het helpt uw ​​privacy te beschermen en beperkingen te deblokkeren. Hier zijn enkele van de beste VPN’s om te gebruiken in Abu Dhabi.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje
2PureVPN$ 2,88SaferVPN180SelectievakjeSelectievakje
3HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
5TorGuard$ 4,99TorGuard68SelectievakjeSelectievakje

Met alle zakenreizen en toerisme naar Abu Dhabi is het gebruik van een VPN cruciaal om uw privacy te beschermen. Dat komt door cybercriminelen in de buurt. Je kunt er zeker van zijn dat ze wachten om te profiteren van nietsvermoedende gebruikers. Door in dit geval een VPN te gebruiken, creëert u een veilige en privéverbinding met de server van uw keuze. Dat maakt het voor de nieuwsgierige blikken van dieven of de regering van de VAE veel moeilijker om toegang te krijgen tot gevoelige informatie.

Censuur in Abu Dhabi en de VAE is ook een grote reden om een ​​VPN te gebruiken. Of je nu probeert toegang te krijgen tot geografisch geblokkeerde inhoud of verboden inhoud, niemand wil een bericht ontvangen waarin staat dat ze dat niet mogen doen. Door een VPN te gebruiken en verbinding te maken met een server in een andere regio, kun je de geografisch geblokkeerde of beperkte inhoud omzeilen, net zoals je normaal op andere locaties zou doen.

Dat zijn de twee beste redenen om een ​​VPN te gebruiken in Abu Dhabi. Van het omzeilen van censuurregels tot toegang tot geo-geblokkeerde inhoud tot het beschermen van uw privacy tegen nieuwsgierige blikken, het is een goed idee om daar te zijn. Nu u begrijpt waarom het zo belangrijk is, bespreken we de beste opties voor u.

Wat is de beste VPN voor Abu Dhabi?

Onze lijst met de beste VPN’s voor Abu Dhabi is gebaseerd op de volgende criteria:

 • Krachtige versleuteling van militaire kwaliteit om de privacy te beschermen
 • Providers die geen logboeken bijhouden
 • De mogelijkheid om geografisch beperkte en verboden sites te deblokkeren
 • VPN-providers met servers die goed presteren in de regio Abu Dhabi
 • Netwerkstabiliteit om het verbreken van de server tot een minimum te beperken
 • Ondersteuning voor meerdere platforms voor apparaten, waaronder Amazon Firesticks

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services die u kunt gebruiken in Abu Dhabi.

1. Beste VPN voor Abu Dhabi: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts 3,49 dollar per maand (65% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Abu Dhabi snelheidstest

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA goed presteert in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten (de dichtstbijzijnde locatie). Toen we daar verbinding maakten met een server, kregen we een snelheid van 85,10 Mbps.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts 3,49 dollar per maand.

Bezoek Private Internet Access

2. Beste VPN voor Abu Dhabi: PureVPN

PureVPN

Meld u aan voor 24 maanden voor slechts $ 2,88 per maand (74% korting)

PureVPN bestaat sinds 2007 en is daarmee een van de oudste VPN-providers op de markt. Door een vroege start hebben ze kunnen uitbreiden en innoveren. PureVPN heeft een van de beste VPN-clients op de markt. Ze hebben ook gratis apps voor zowel iOS als Android.

Innovatie is een gebied dat PureVPN helpt zich te onderscheiden van de rest. Ze blijven nieuwe functies en add-ons aan de service toevoegen. U kunt NAT-firewall, een speciaal IP-adres, StealthVPN-browser en een speciale optie genaamd dedicated streaming toevoegen om uw prestaties te versnellen.

PureVPN Abu Dhabi snelheidstest

Omdat we een server in de regio wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Country Selection Tool”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren met behulp van het tabblad “Browse All Servers”. Het PureVPN-netwerk heeft verschillende servers in de VAE. We hebben verbinding gemaakt met een van hen in Dubai en hebben de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 65,48 Mbps.

PureVPN doet het erg goed in de prijscategorie. Ze hebben de prijzen met meer dan 50% verlaagd naarmate de service blijft groeien. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN en toegang krijgen tot al hun serverlocaties vanaf slechts $ 4,99 per maand. Het jaarplan is van grote waarde.

Lees onze volledige recensie van PureVPN.

Bezoek PureVPN

3. Beste VPN voor Abu Dhabi: HMA

HMA VPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Abu Dhabi snelheidstest

Als het je doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss je beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host een aantal servers in de Saoedi-Arabische regio, waaronder enkele in Dubai (de dichtstbijzijnde locatie). Om daar verbinding te maken met een server, moet je de ‘locatiemodus’ kiezen en ‘locatie wijzigen’ selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Dubai. Van daaruit kunt u de serverlocatie van de Verenigde Arabische Emiraten, Dubai selecteren. We hebben verbinding gemaakt met een server om te testen en vonden dat de snelheid 61,46 Mbps was.

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 4,99 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

4. Beste VPN voor Abu Dhabi: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

Naast dekking in Eurazië, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden in de regio wanneer we onze snelheidstests uitvoeren. In de hele regio vindt u meerdere serverlocaties. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish Abu Dhabi snelheidstest

IPVanish host een aantal servers op de locaties in de omgeving en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Als u servers ziet met de letter “a” in de servernaam, zijn dat de snelste. U zou bijvoorbeeld zoeken naar een label dat vergelijkbaar is met dxb-c01.ipvanish.com. (gevestigd in Dubai). In dit geval zul je echter een enkele server vinden. We hebben daar een IPVanish-server getest, dxb-c01, en vonden de snelheid 10,04 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

5. Beste VPN voor Abu Dhabi: TorGuard

TorGuard

TorGuard werd in 2012 gelanceerd door teamleden in Nevis, West-Indië. Wanneer je het vergelijkt met andere services, is deze VPN-service relatief nieuw. Ze hebben echter meer dan 1250 servers in 42 verschillende landen over de hele wereld. Hun doelgroep is de torrentgemeenschap, maar het werkt prima voor alles wat je in de regio wilt doen. Hoewel er geen servers in Dubai zijn, zijn de servers daar de beste optie.

TorGuard heeft een solide mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren, evenals torrent-activiteiten. Vaak kunt u op verschillende locaties toegang krijgen tot Amazon Prime-video-inhoud. Wanneer u de Windows-client gebruikt, heeft u de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren, een server te kiezen en meer.

TorGuard Abu Dhabi snelheidstest

Omdat we een server in de buurt wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en het OpenVPN-protocol geselecteerd. Nu kunt u door de lijst met landen bladeren, gerangschikt in alfabetische volgorde. Vervolgens kun je een stad kiezen. Het TorGuard-netwerk omvat een paar servers in Dubai. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was de downloadsnelheid 0,73 Mbps.

De TorGuard VPN-service is een favoriet in de gemeenschap voor het delen van bestanden. Alles is gemakkelijk te gebruiken en eenvoudig, zodat u uw online privacy gemakkelijk kunt beschermen. Er worden ook vaak functies toegevoegd aan de mobiele versies. Je kunt je aanmelden voor volledige toegang vanaf slechts $ 4,99 per maand tijdens hun huidige promotie.

Bezoek TorGuard

Hoewel dat niet hoeft, kunt u altijd een kijkje nemen in onze top 10 VPN-services voor verschillende keuzes. Deze selecties zijn over het algemeen de beste, dus ze zullen zeker elk doel bereiken dat u heeft. We gebruikten beveiliging, regionale locaties, snelheid en prijs als factoren voor het kiezen van deze selecties. Daarnaast hebben we ook degenen gekozen met grote netwerken van servers waarmee u mogelijk verbinding wilt maken. Snelle netwerken voor het streamen van HD-inhoud en het beschermen van uw privacy zijn kenmerken van betrouwbare VPN-providers. Natuurlijk bieden onze keuzes u beide opties.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map