AlaskaAlaska is de grootste staat van de VS en een van de twee staten die geen deel uitmaken van het aangrenzende land. Het heeft een bevolking van ongeveer 663.000 mensen. Het heeft de laagste bevolkingsdichtheid in de provincie met 1,26 mensen per vierkante mijl. Er zijn een paar redenen om deze staat te bezoeken, die vaak de laatste grens wordt genoemd. Dat omvat liefhebbers van kou en eenzaamheid, evenals de natuurlijke schoonheid van het gebied. Als u deze ongerepte staat gaat bezoeken om de redenen die we hierboven hebben genoemd of om andere redenen, moet u een VPN gebruiken wanneer u openbare wifi gebruikt. Hier is onze lijst met de beste VPN’s om te gebruiken in Alaska.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
3IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje

U denkt misschien vanwege de schaarse wildernis dat u niet het risico loopt dat uw identiteit wordt gestolen. Cybercriminelen zijn echter op zoek naar de perfecte gelegenheid om uw gegevens te stelen. Daarom moet je verbinding maken met een VPN om je privacy te beschermen. Wanneer je verbinding maakt met een server naar keuze, creëer je een veilige en privé verbinding. Dat zal ervoor zorgen dat het voor iedereen veel moeilijker wordt om uw gevoelige gegevens te achterhalen.

De volgende reden om een ​​VPN in de staat te gebruiken, is om u op verschillende plaatsen door firewalls heen te helpen. Dat zijn onder meer bedrijven en enkele hogescholen en universiteiten. Hoewel de staat er niet veel heeft, zul je waarschijnlijk een firewall-probleem tegenkomen als je op de campus of in je favoriete etablissement bent. De manier om dit te omzeilen is om verbinding te maken met een server op een andere locatie. Op die manier kunt u de software voor de gek houden door te denken dat u zich ergens anders bevindt en hebt u toegang tot inhoud zoals u zou verwachten.

Wat is de beste VPN voor Alaska?

Omdat Alaska de laagste bevolkingsdichtheid in de VS heeft, zullen we ons meer richten op het deblokkeren van vaardigheden. Jezelf beschermen tegen dieven is in dit geval niet zo belangrijk als het omzeilen van geografische beperkingen. Daarom zullen we ons eerst meer richten op het deblokkeren van kenmerken.

  • Mogelijkheid om firewalls, sportuitval en geografische beperkingen te omzeilen wanneer je in Alaska bent
  • Hoge netwerkstabiliteit om uitgevallen verbindingen te elimineren
  • Servers die goed presteren in Alaska en in de hele regio op snelheidstests
  • Sterke codering om de privacy van de gebruiker te beschermen terwijl hij in de staat is
  • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten
  • Providers met een strikt geen logboekbeleid om u veilig te houden terwijl u in de staat bent

En hier is een nadere blik op de beste VPN’s voor Alaska.

1. Beste VPN voor Alaska: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de 5 ogen en 14 ogen landen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Alaska snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer eenvoudig het tabblad ‘Alle’, open de VS en open vervolgens Seattle (de dichtstbijzijnde locatie). Op dit punt kunt u daar servers selecteren. We hebben verbinding gemaakt met een server in Seattle en getest op Anchorage en Juneau. De prestaties waren uitstekend met snelheden tot 126 Mbps. ExpressVPN maximaliseerde bijna onze kabelinternetverbinding.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Alaska: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Alaska snelheidstest

Omdat we een server in Seattle (de dichtstbijzijnde locatie) wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Blader naar Seattle en klik rechts van de ster. Hiermee wordt een volledige lijst met servers in Seattle weergegeven. Het CyberGhost-netwerk bevat een paar servers in Seattle. We maakten verbinding met een van hen en testten de voorstelling in Anchorage en Juneau. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 71 Mbps tot 108 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bekijk CyberGhost-deals

3. Beste VPN voor Alaska: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze go-to-opties om in Alaska te gebruiken.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish Alaska snelheidstest

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben verbinding gemaakt met een IPVanish-server in Seattle en getest op Anchorage en Juneau. De snelheid varieerde van 82 Mbps tot 125 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bekijk IPVanish-deals

En daar heb je de beste VPN-opties om te gebruiken terwijl je in Alaska bent. U zou hiervan moeten kunnen profiteren. Als je andere opties wilt, kijk dan eens bij onze top 10 VPN-lijst. Hoewel ze allemaal goed zullen werken, zijn onze keuzes geoptimaliseerd voor Alaska. Het maakt niet uit wat uw plannen zijn terwijl u zich op de laatste grens bevindt, het gebruik van een VPN is belangrijk. Wanneer u onze gids leest, kunt u uw privacy op de best mogelijke manier beschermen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me