Aanbevolen: bekijk uw favoriete AAF-teams live met onze best beoordeelde VPNExpressVPN

De Alliance of American Football (AAF) is een professionele American football-competitie die is opgericht door Charlie Ebersol en Bill Polian. Het eerste seizoen opende op 9 februari 2019 met 8 teams. De spellen zijn spannend en profiteren van de aantrekkingskracht van American Football. CBS is de uitzendpartner en je kunt je thuisstadteam live op tv bekijken. Als u echter op reis bent en ze online wilt bekijken, moet u een VPN gebruiken. We zullen zo meteen uitleggen waarom. Bekijk eerst onze lijst met de beste VPN’s voor de Alliance of American Football (AAF).

RankProviderPriceReviewVPN-statistieken
Bewerkers keuzeExpressVPNExpressVPN-prijsBezoek de site
Lees recensie
ExpressVPN-statistieken
2NordVPNNordVPN-prijsBezoek de site
Lees recensie
NordVPN-statistieken
3CyberGhostCyberGhost-prijsBezoek de site
Lees recensie
CyberGhost-statistieken
4IPVanishIPVanish-prijsBezoek de site
Lees recensie
IPVanish-statistieken
5Privé-internettoegangPIA-prijsBezoek de site
Lees recensie
PIA-statistieken

In totaal spelen 8 teams elke week gedurende een seizoen van 10 weken. Die teams zijn:

 • Hotshots van Arizona
 • Orlando Apollos
 • Birmingham Iron
 • Commandanten van San Antonio
 • Salt Lake Hengsten
 • San Diego Fleet
 • Atlanta Legends
 • Memphis Express

Kanalen die de games uitzenden, zijn:

 • CBS Sports Network
 • Bleker Report Live
 • NFL-netwerk
 • TNT

Er zijn dus verschillende manieren om deze games online te bekijken. Voor de CBS-spellen heb je CBS All Access nodig. Voor de games op het NFL-netwerk en CBS kun je streamen op Fubo TV. Bovendien zijn de games op de Bleacher Report Live gratis. Als u zich in een ander gebied bevindt dan u normaal zou zijn, wordt u geblokkeerd voor het zien van andere spellen. Dat geldt ongeacht of u zich in een andere stad of zelfs in een ander land bevindt. Maak eenvoudig verbinding met een VPN in het gebied dat u wilt bekijken en u zou het kunnen bekijken zoals u dat normaal zou doen.

Wat is de beste VPN voor de AAF?

Om die vraag het beste te beantwoorden, moeten we ons concentreren op de providers die de beste deblokkeren. Dit zijn de criteria die we gebruiken:

 • De mogelijkheid om geografische beperkingen voor je favoriete team te omzeilen
 • Providers met hoge netwerkstabiliteit om verbroken verbindingen te elimineren
 • VPN-servers die goed presteerden in de thuissteden van de AAF-teams
 • VPN-providers die geen gebruikslogboeken bijhouden
 • Sterke codering van militaire kwaliteit om de privacy te beschermen tegen nieuwsgierige blikken
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten

Laten we nu onze lijst met de beste VPN’s voor AAF-voetbal eens nader bekijken:

1. Beste VPN voor AAF: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geweldige geografisch beperkte inhoud te helpen deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS en Canada beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem bij sommige servers in steden die dicht bij de teams staan. Selecteer eenvoudig het tabblad ‘Alle’, open Amerika en open vervolgens de VS. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. ExpressVPN heeft servers in de buurt van Orlando, Atlanta, San Antonio, San Diego, Phoenix en Salt Lake City, dus hun service is zeer geschikt voor het streamen van AAF-games.

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor AAF: NordVPN

NordVPN

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

Je zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als je een abonnement voor langere tijd wilt hebben. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een aantal servers in de Verenigde Staten. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben servers getest in steden in de buurt van de teams en de downloadsnelheid was goed.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor AAF: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, Wi-Fi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server voor de AAF wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de VS en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in de VS weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers die dicht bij de teams staan.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand tijdens hun huidige promotie.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor AAF: IPVanish

IPVanish

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken terwijl we voor de AAF zijn.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het drop-down menu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. U zult merken dat het IPVanish-netwerk in de Verenigde Staten snel is.

Als het gaat om waarde, zult u het moeilijk hebben om IPVanish te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie dekt je als nieuw lid.

Bezoek IPVanish

5. Beste VPN voor AAF: PIA

Privé-internettoegang

Private Internet Access (PIA) biedt u als gebruiker verschillende mogelijkheden. Voorheen moest je voor elke VPN-server een profiel aanmaken. Het is nu eenvoudig om verbinding te maken met elke server in hun netwerk van 28 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Nadat u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties in verschillende steden om uw VPN-verbinding te beveiligen.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 2,50 per maand.

Bezoek Private Internet Access

Nu kunt u enkele geweldige opties zien die u voor de AAF kunt gebruiken. U kunt nu de voordelen zien van het gebruik ervan. Als je andere opties wilt zien dan de opties hierboven, kijk dan gerust naar de providers op onze website top 10 VPN-lijst. Ze zullen allemaal goed presteren, maar we hebben onze keuzes gemaakt op basis van een aantal factoren. Zo hebben we onze keuzes voor de AAF geoptimaliseerd. Het maakt niet uit waar je van plan bent te zijn, je mag deze geweldige games niet missen. Door onze gids te gebruiken, kunt u uw privacy op de best mogelijke manier beschermen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me