Afbeelding Android-telefoon 2Android is het populairste besturingssysteem ter wereld. Hoewel er andere concurrenten zijn, heeft Android wereldwijd een marktaandeel van meer dan 80%. Het maakt niet uit of u een Android-telefoon, tablet, Fire TV of andere apparaten gebruikt, u wilt ze allemaal beschermen met een VPN. Een goede VPN-service helpt je online privacy te beschermen wanneer je een mobiele telefoon of tablet gebruikt om verbinding te maken met open wifi-netwerken. Het helpt u ook bij het opheffen van geografische beperkingen. Bekijk onze lijst met de beste VPN’s voor Android.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA112SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje

Er zijn verschillende voordelen die u kunt behalen door een VPN op uw favoriete Android-apparaat te gebruiken. Het eerste voordeel helpt u bij het beschermen van uw online privacy. Mobiele telefoons zijn de afgelopen tien jaar een integraal onderdeel van ons leven geworden. We vertrouwen er zo sterk op dat het zowel amusements- als werkinstrumenten zijn. Om bedrijven aan te trekken, bieden veel bedrijven nu gratis wifi aan hun klanten. Omdat ze vaak open zijn, bevatten die netwerken een groot risico. Waar je ook terechtkomt, er kunnen altijd cybercriminelen klaarstaan ​​om je privégegevens te stelen. Door een VPN te gebruiken, creëert u een veilige en gecodeerde verbinding wanneer u deze inschakelt. Op die manier kunt u het voor iedereen veel moeilijker maken om uw gevoelige informatie in gevaar te brengen.

Als u ooit buiten het land bent gereisd, is het mogelijk dat u geen toegang meer heeft tot inhoud thuis. Of misschien bent u black-outs tegengekomen voor sportevenementen. Dat komt door geografische beperkingen. Dat zijn regels die zeggen dat je geen toegang hebt tot bepaald materiaal als je je buiten een bepaalde regio bevindt. In het geval van black-outs wordt u geblokkeerd als u zich binnen een bepaalde regio bevindt vanwege inhoudsbeperkingen. Stel dat u zich in China bevindt en toegang wilt krijgen tot niet-goedgekeurde inhoud. Door hun firewall kom je echter blokkades tegen. Door verbinding te maken met een VPN op een andere locatie, kunt u dit soort beperkingen omzeilen. Er zijn nog veel meer voorbeelden die we kunnen gebruiken, maar dat zou u een goed beeld moeten geven van de mogelijkheden.

Zoals u kunt zien, zijn er enkele zeer goede redenen om een ​​VPN te gebruiken op uw Android-apparaat. Van het beschermen van uw gevoelige gegevens tegen cybercriminaliteit of nieuwsgierige blikken tot het omzeilen van censuur of geografische beperkingen, u wilt profiteren van VPN-voordelen. Hoewel VPN-services al een tijdje bestaan, hebben mobiele apps voor die providers een lange weg afgelegd. Nu we hebben uitgelegd waarom u een VPN voor uw Android-apparaat moet gebruiken, bespreken we uw beste opties.

Wat is de beste VPN voor Android?

We hebben ons gericht op de volgende criteria om onze lijst met de beste VPN’s voor Android te bepalen:

  • Snelheidstests uitgevoerd in de VS en het VK met de Android VPN-app
  • VPN-netwerkbetrouwbaarheid bij gebruik van Android-telefoons en -tablets.
  • Mobiele functies, waaronder kill-schakelaar en ondersteuning voor Android TV
  • Sterke versleutelingsniveaus voor betere privacybescherming
  • We hebben prioriteit gegeven aan VPN’s die geen gebruikslogboeken bijhouden
  • Succes met het deblokkeren van populaire kanalen en live sport

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor Android:

1. Beste VPN voor Android: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Zoals u kunt zien, zijn er enkele duidelijke voordelen aan het gebruik van ExpressVPN voor Android.

In de bovenstaande tabel beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Het ExpressVPN-netwerk beschikt over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. Dat omvat locaties over de hele wereld. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en te genieten van de inhoud die u gewend bent te zien op uw telefoon of tablet

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. Klik in plaats daarvan op de knop “locatie kiezen”. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren en een van de vier categorieën selecteren. Dat omvat de Amerika’s, Europa, Azië-Pacific, Afrika, het Midden-Oosten & India. Op dit punt kunt u de servers selecteren die zich daar bevinden.

ExpressVPN voor Android

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Android: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is omdat het servers over de hele wereld heeft. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk over de hele wereld voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN een van de beste mixen van services heeft voor de prijs. Natuurlijk wilt u zich abonneren op een langer account. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

De Android-app van NordVPN biedt goede functionaliteit en is zeer eenvoudig te gebruiken. Er zijn veel overeenkomsten tussen alle versies van de verschillende apps. Alles is gemakkelijk te navigeren en u kunt gemakkelijk de opties vinden, evenals een lijst met landen. Je kunt ook de wereldkaart gebruiken om verbinding te maken als je dat wilt. De onderstaande afbeelding toont de Android-app.

NordVPN Android-app

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Android: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Hoewel ze mogelijk niet zoveel landen aanbieden als andere providers, richten ze zich op service en het laag houden van prijzen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Zodra u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties waar ze servers hebben.

Veel torrent-gebruikers zijn dol op de gebruiksvriendelijke service van PIA. Die service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

Wanneer je de Android-client van PIA downloadt, zul je zien dat ze het vrij eenvoudig maken. Dat betekent echter niet dat het een zwak programma is. Onder de sectie opties vindt u een flink aantal verschillende opties om uit te kiezen. Natuurlijk kunt u de functies wisselen afhankelijk van uw voorkeuren, inclusief versleutelingsniveaus, om uw balans tussen snelheid en privacy te regelen. Zoals je kunt zien, zijn de optieschermen hieronder.

Privé-internettoegang Android-verbindingsinstellingen

Als het gaat om hun Android-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. Deze functie verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen, waar ze ook zijn. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Android: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of anderen. De Android-client biedt u ook verschillende opties, waaronder de mogelijkheid om anoniem te surfen, uw wifi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, enz.) Te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN Android-client heeft veel opties waar u zeker van zult houden. die omvatten WiFi Auto-Protect, Secured Streaming en meer. U zult geen problemen ondervinden bij het navigeren door iets in de Android-app omdat alles intuïtief is. Je kunt hieronder zien hoe de app eruit ziet.

CyberGhost Android-app

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Android: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

IPVanish heeft een geweldige Android-app die gemakkelijk te gebruiken is. U kunt geweldige snelheden verwachten, ongeacht in welke regio u verbinding wilt maken. Dat komt omdat ze een van de beste netwerken in de gemeenschap hebben. Veel van de servers op verschillende locaties worden als topniveau beschouwd. Dat betekent dat ze de snelste zijn die er zijn.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd een van de snelste VPN-services geweest, ongeacht waar we onze snelheidstests uitvoeren. U vindt meerdere serverlocaties in landen over de hele regio. U kunt een specifieke locatie of een individuele server selecteren.

Net als bij de PIA-client is de IPVanish Android-client eenvoudig te gebruiken en heeft een aantal verschillende opties om uit te kiezen. Deze omvatten de mogelijkheid om automatisch verbinding te maken, verbinding te maken met de snelste server, een scramble-functie (voor verduistering), automatisch opnieuw verbinden, poortwijziging en de optie om een ​​van de twee versies van OpenVPN te kiezen zoals je hieronder ziet.

IPVanish Android-app

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

6. Beste VPN voor Android: Surfshark

Surfshark

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts $ 1,99 per maand (83% korting)

Surfshark lanceerde hun VPN-service in 2018. Sinds die tijd heeft het bedrijf een behoorlijke sprong gemaakt in de gemeenschap. Het team blijft groeien en voegt serverlocaties toe aan hun hogesnelheidsnetwerk. Ze hebben gefocust op privacy en waarde. De service bevat extra functies zoals CleanWeb (blokkeert advertenties en malware), Whitelister (split-tunneling), MultiHop dubbele VPN, kill-switch, privé-DNS en lekbescherming.

Met een groot netwerk van servers over de hele wereld, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Premium en Amazon Prime te deblokkeren, zijn er veel mogelijkheden om van de service te genieten. Je hebt toegang tot Amazon Prime Video in meerdere regio’s, waaronder de VS, Duitsland en het VK. De Windows-client biedt u de mogelijkheid om verbinding te maken met fysieke serverlocaties, virtuele servers (het meest geschikt voor het deblokkeren van geografische beperkingen), servers die P2P-gebruik ondersteunen en MultiHop-servers.

Surfshark Android-app

Voor de waarde en de functies is Surfshark een uitstekende optie voor diegenen die hun privacy willen beschermen en beperkingen willen deblokkeren. Al hun VPN-apps zijn ontworpen met een vergelijkbare gebruikersinterface en zijn gemakkelijk te gebruiken. U kunt zich zonder risico aanmelden voor een onbeperkt VPN-account omdat Surfshark een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek Surfshark

U kunt onze lijst met bekijken top 10 VPN services voor meer opties. We denken dat u tevreden zult zijn met een van de bovenstaande selecties. We hebben ze gekozen boven andere toonaangevende VPN-providers op basis van betrouwbaarheid en apps die het meest recente Android-besturingssysteem ondersteunen. Je moet op je VPN-provider kunnen vertrouwen om je privacy te beschermen. Deze services zullen dat doen en elk biedt goede Android-apps.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me