Ann Arbor, MichiganAnn Arbor, Michigan is de zesde grootste stad van de staat. Het heeft een bevolking van ongeveer 114k en ligt 45 mijl ten westen van Detroit. De economie van de stad is sterk gericht op geavanceerde technologie en het is de thuisbasis van de Universiteit van Michigan. Toevallig is de bevolking gewoon schuw voor het totaal aantal mensen dat in het UM-stadion, het “Big House”, past. Als u van plan bent een reis naar Ann Arbor te maken en openbare wifi wilt gebruiken, moet u eerst verbinding maken met een VPN. Voordat we de details delen waarom het belangrijk is, bekijk dan onze beste VPN’s voor Ann Arbor.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3StrongVPN$ 4,37StrongVPN46SelectievakjeSelectievakje
4HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280

Zoals veel van de steden in de VS bewoonden indianen het gebied dat nu Ann Arbor is. In 1824 stichtten landspeculanten John Allen en Elisha W. Rumsey de stad echter. Ze besloten de stad te noemen vanwege hun vrouwen (beiden genaamd Ann) en de tribunes van eikenbomen. Kort na die tijd, in 1837, verhuisde de Universiteit van Michigan vanuit Detroit naar Ann Arbor.

Zoals je zou kunnen raden, betekent dit dat de identiteit van de stad nauw verbonden is met en gedefinieerd wordt door de universiteit. Tegenwoordig heeft de Universiteit van Michigan meer dan 26% van de inwoners van de stad in dienst. Hightech, gezondheidsdiensten en biotechnologie zijn belangrijke onderdelen van de economie van de stad. Ze worden aangetrokken door het onderzoek van de universiteit & ontwikkelingsdollars en afgestudeerden. Natuurlijk is Wolverines-voetbal ook een enorme aantrekkingskracht op het gebied.

Als u zich in Ann Arbor bevindt, heeft u geen problemen met het vinden van bedrijven die gratis wifi aanbieden. Dat kan geweldig zijn voor gebruikers, maar ook voor cybercriminelen. Er zijn genoeg mensen die wachten om uw privégegevens in handen te krijgen. Wanneer je een VPN gebruikt, maak je verbinding met een veilige en versleutelde server. Dat maakt het voor dieven extreem moeilijk om uw gevoelige informatie te stelen.

Een andere goede reden is om u te helpen bij het omzeilen van geoblokken. Als je ooit op een website bent geweest en bent geblokkeerd, weet je waarschijnlijk al wat dat zijn. Mediabedrijven, organisaties en zelfs sommige landen zullen u ervan weerhouden om iets te zien wat u niet wilt zien door een firewall te gebruiken. In dit geval helpt uw ​​VPN u om verbinding te maken met een server op een andere locatie. Op die manier kunt u de firewallsoftware voor de gek houden zodat u kunt zien wat u zou willen zien.

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Ann Arbor bekijken.

1. Beste VPN voor Ann Arbor: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Chicago snelheidstest

Wanneer u de ExpressVPN-applicatie gebruikt, kunt u de stadslocatie selecteren waarmee u verbinding wilt maken. Hoewel u geen verbinding kunt maken met een specifieke server, kiest de VPN-client de beste optie voor u. In dit geval wil je een server kiezen in Chicago (aangezien dit de dichtstbijzijnde stad is met een ExpressVPN-server). Veel servers staan ​​vermeld op de aanbevolen servers, maar steden in Chicago zijn er mogelijk niet. Ga naar het tabblad ‘Alle’ om de stad te vinden. Nu kunt u in de zoekbalk “Chicago” typen. Als u dat doet, worden de locaties in Chicago weergegeven. Zoals je hieronder kunt zien, was onze Chicago-snelheidstest en de snelheid 58,03 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Ann Arbor: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

Ann Arbor is een geweldig gebied met veel technologiebedrijven. Ze hebben daar echter geen eigen servers. In dit geval maken we verbinding met een server in Cleveland, Ohio omdat deze slechts 117 mijl verderop is. Je kunt ook Chicago gebruiken, maar het is bijna het dubbele van de afstand. De service doet het vrij goed in het gebied, ongeacht waar in de regio je bent. IPVanish heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de andere bedrijven op onze lijst. Dit maakt ze een van onze topkeuzes om te gebruiken in Ann Arbor.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Detroit snelheidstest

IPVanish host 3 servers in Cleveland en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Toen we een IPVanish-server in Cleveland, cle-c03, testten, ontdekten we dat de snelheid 63,20 Mbps was. Dit komt dicht bij de maximale snelheid van onze kabelinternetverbinding.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

3. Beste VPN voor Ann Arbor: StrongVPN

StrongVPN

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,37 per maand (41% korting)

StrongVPN heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft een van de beste VPN-netwerken van het land. In het verleden bracht het bedrijf gebruikers kosten in rekening op basis van het aantal serverlocaties en protocollen dat ze gebruikten. Dat is veranderd omdat StrongVPN leden nu volledige toegang biedt tot hun netwerk met honderden servers wereldwijd.

De nieuwste toevoeging aan de StrongVPN-service is de StrongDNS-functie. Iedereen die zich aanmeldt voor een StrongVPN-account krijgt ook gratis toegang tot StrongDNS, een slimme DNS-service die wordt gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen. Het is een geweldige oplossing voor diegenen die van plan zijn om buiten de VS te reizen en toegang willen tot Netflix.

StrongVPN Detroit snelheidstest

StrongVPN host een aantal servers in Chicago (nogmaals, omdat het het dichtst bij Ann Arbor ligt). Helaas kunt u geen specifieke server selecteren. In plaats daarvan klikt u op de vervolgkeuzelijst met serverlocaties en kiest u Verenigde Staten – Chicago. We kozen voor OpenVPN UDP voor de beste prestaties. Nadat we daar verbinding hadden gemaakt met een server, hebben we onze snelheid getest en vastgesteld dat deze 61,74 Mbps was.

StrongVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. U kunt genieten van onbeperkte VPN en gratis SmartDNS-toegang voor slechts $ 7,50 per maand of $ 52,49 per jaar. De jaarrekening komt uit op slechts 4,37 dollar per maand. Nieuwe gebruikers worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bezoek StrongVPN

4. Beste VPN voor Ann Arbor: HMA

HMA VPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA East Lansing snelheidstest

Als het uw doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host 175 VPN-servers in de Verenigde Staten, waaronder verschillende servers in het gebied van Lansing (aangezien het slechts 50 mijl van Ann Arbor is). Om daar verbinding te maken met een server, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “Locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Lansing. Van daaruit kunt u de serverlocatie VS, Michigan, Lansing selecteren. We maakten verbinding met een server in Lansing om een ​​test uit te voeren en ontdekten dat de snelheid 45,20 Mbps was.

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 4,99 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

Hierboven ziet u de best beschikbare opties om te gebruiken in Ann Arbor. Dat gezegd hebbende, kunt u onze altijd van naderbij bekijken top 10 VPN lijst met services voor andere opties. U hoeft dat echter niet te doen. Omdat we onze beslissingen hebben genomen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs, beveiliging en serverlocaties. Zo haal je de beste snelheden. Ze hebben allemaal geweldige netwerken omdat ze allemaal bekend zijn. Met onze suggesties kun je niet fout gaan. Goede snelheden zijn belangrijk als u van plan bent HD-inhoud te streamen of als u geen bufferproblemen wilt hebben. Zorg ervoor dat u een provider kiest met een goede reputatie. Met onze hulp kunt u een solide beslissing nemen die past bij uw behoeften.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me