Apple Arcade is een op abonnementen gebaseerde cloudgameservice die wordt beheerd door Apple. Ze zijn een van de vele bedrijven die op de gamewagen springen. Net als de anderen betaal je maandelijks abonnementskosten. Ze bieden u meer dan 100 titels van games die u online of offline kunt spelen. Dat betekent natuurlijk dat gebruikers een fatsoenlijke internetverbinding moeten hebben om dit te ondersteunen. Het netwerk zal in het najaar van 2019 worden gelanceerd. Hoewel dit goed zou kunnen gaan voor Apple, hebben we gezien dat sommige van hun ondernemingen enigszins misgaan. Het heeft nogal wat concurrentie van andere abonnementsservices zoals Sony, Google, Microsoft en meer. Hoewel je de games kunt downloaden en offline kunt spelen, heb je nog steeds de mogelijkheid om online games te spelen. Hierdoor kunt u vertraging oplopen. Als u dit probleem en verschillende andere problemen wilt oplossen, is het een goed idee om verbinding te maken met een VPN. We zullen de voordelen hiervan in een oogwenk uitleggen. Bekijk eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Apple Arcade.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Er zijn verschillende punten die u wellicht aanspreken. De games die voor de service beschikbaar zijn, zijn exclusieve indietitels. Hoewel ze niet zo bekend zijn als de gevestigde franchises, is dit niet de eerste keer dat Apple zijn eigen weg heeft gekozen. Je kunt deze games spelen op je Macbook, iPhone, iPad en zelfs Apple TV. Ze brengen online gaming zeker naar een ander niveau door exclusieve toegang tot titels te bieden.

Er zijn een aantal verschillende redenen om verbinding te maken met een VPN bij gebruik van Apple Arcade. De eerste heeft te maken met toegang tot videogames. Soms brengen bedrijven zoals Apple games uit in andere regio’s dan in andere. Dat is een gangbare praktijk bij andere bedrijven, maar we vinden dat je overal vroeg toegang moet hebben. Als je een game wilt spelen die niet in de regio is waar je je bevindt, hoef je alleen maar verbinding te maken met die regio met een VPN. Op die manier zal het netwerk denken dat u zich in het gebied bevindt waartoe u toegang wenst te krijgen, en u zou er toegang toe moeten hebben zoals u zou verwachten.

Een andere goede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om vertraging te voorkomen. Hoewel Apple Arcade een aantal beloftes doet, kun je nog steeds vertraging oplopen. De oplossing is om verbinding te maken met een minder drukke server. Als je competitief speelt, weet je dat de dood snel en gemakkelijk kan komen. Door verbinding te maken met een VPN, kan dit het verschil maken tussen leven en dood in je gameleven.

Wat is de beste VPN voor Apple Arcade?

Er zijn verschillende factoren bij het beantwoorden van deze vraag. In dit geval hebben de groten te maken met toegang. Nadat we ons erop hebben gericht, kunnen we u vertellen wat de beste VPN voor Apple Arcade is.

  • Mogelijkheid om geografisch beperkte inhoud te omzeilen om vroegtijdig toegang te krijgen
  • Snelle servers in de regio om te voorkomen dat je video buffert
  • Hoge netwerkstabiliteit met grote en stabiele netwerken om verbroken verbindingen te voorkomen terwijl u uw favorieten afspeelt
  • Sterke codering van militaire kwaliteit om uw privacy te beschermen
  • Strikte no-logs-beleid aangeboden aan gebruikers

Laten we dieper ingaan op de beste VPN’s die u kunt gebruiken met Apple Arcade.

1. Beste VPN voor Apple Arcade: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Apple Arcade: NordVPN

NordVPN

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Apple Arcade: PIA

Privé-internettoegang

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

We gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. U wilt de service echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u hieronder kunt zien, is het PIA-netwerk vrij snel op belangrijke locaties in de Verenigde Staten.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Apple Arcade: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Apple Arcade: IPVanish

IPVanish

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. Uit persoonlijke ervaring weten we dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Als je wilt zien waar Apple Arcade voor staat, raden we je aan een VPN te gebruiken. We hebben u hierboven een aantal verschillende opties gegeven. Dat gezegd hebbende, je kunt een aantal anderen vinden op onze top 10 VPN lijst. Ze werken allemaal zoals u verwacht, maar we hebben specifiek onze keuzes gemaakt om met Apple Arcade te werken. Door dit te doen, kunt u toegang krijgen tot de best mogelijke snelheden en toegang, ongeacht wat u besluit te spelen. Lees onze gids om u te helpen de beste beslissing te nemen die aan uw behoeften voldoet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me