ArubaAruba is een eilandstaat en onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden, gelegen in de Caribische Zee. Het heeft een geschatte populatie van 104k-mensen. Veel toeristen komen naar het eiland om te genieten van mooi weer en om een ​​verfrissende pauze van het leven te nemen. Als je je bij die toeristen voegt of er ooit over hebt nagedacht, wil je verbinding maken met een VPN terwijl je daar bent. We zullen u binnenkort vertellen waarom het belangrijk is. Maar voordat we het doen, bekijk dan eerst onze lijst met beste VPN’s voor Aruba.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
5Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje

Omdat het land onder het Koninkrijk der Nederlanden valt, geniet Aruba van de vrijheden en openheid die je in het hoofdland zou vinden. Dat gezegd hebbende, dat betekent niet dat u veilig bent voor diefstal. Er zijn altijd oplichters die misbruik willen maken van kwetsbare doelen. Wanneer u een VPN gebruikt, creëert u een veilige coderingslaag op de server van uw keuze. Dat betekent dat u het voor iedereen veel moeilijker maakt om uw privégegevens te achterhalen.

Deel uitmaken van Nederland heeft natuurlijk ook andere voordelen. Het land heeft weinig censuur en is vrij liberaal. Gegeven dat, kunt u nog steeds profiteren van een VPN om geografische beperkingen te omzeilen. Als u een bezoek brengt vanuit een ander land, krijgt u mogelijk geen toegang tot uw normale tv-programma’s of andere inhoud. Om dit probleem op te lossen, maakt u eenvoudig verbinding met een VPN in uw thuisgebied of een andere die u wilt zien. Dat zal de software doen denken dat u zich ergens anders bevindt. Wanneer u dat doet, kunt u inhoud uit uw eigen regio bekijken of andere inhoud bekijken die mogelijk geografisch beperkt is.

Wat is de beste VPN voor Aruba?

Om deze vraag goed te beantwoorden, moet je naar een aantal factoren kijken. In dit geval is het beschermen van uw privacy belangrijker. Dit zijn de criteria die we gebruiken om ons te helpen met de lijst met de beste VPN’s voor Aruba:

  • Sterke codering van militaire kwaliteit om uw privacy te beschermen terwijl u zich op Aruba bevindt
  • Geen logboekenbeleid
  • Groot en stabiel netwerk om verbroken verbindingen te voorkomen
  • Snelle servers die het goed zullen doen in de regio
  • Mogelijkheid om geografische beperkingen te omzeilen

Nu, op de lijst met de beste VPN-services voor Aruba:

1. Beste VPN voor Aruba: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Om de ExpressVPN-app te gebruiken, begint u met het downloaden en installeren ervan. Zodra je het hebt geopend, klik je op de knop ‘Kies locatie’. Nu moet je naar het gedeelte ‘alles’ gaan en Miami typen in het zoekvak hierboven. Je zult zien dat ExpressVPN lokale servers heeft. We hebben verbinding gemaakt met een server in Miami en getest op een server in Oranjestad, Aruba. We hebben een snelheid van 105,59 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Aruba: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN host een aantal servers in Miami, en je kunt ze allemaal gebruiken. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in de Verenigde Staten getest die zich in Miami bevindt en die is aangesloten op een server in Oranjestad, Aruba. We vonden het snel met een downloadsnelheid van 107,71 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Aruba: HMA

HMA VPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

Voor degenen die een VPN-provider willen vinden met de meeste serverlocaties, is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host enkele VPN-servers in Minsk, met name in Minsk. Om daar verbinding te maken met een server, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Palm Beach. We hebben daar verbinding gemaakt met een server om te testen en vonden de snelheid 108,87 Mbps.

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 4,99 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

4. Beste VPN voor Aruba: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

IPVanish heeft een aantal servers in Miami en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We testten een IPVanish-server in Miami en vonden de snelheid 108,87 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

5. Beste VPN voor Aruba: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts 3,49 dollar per maand (65% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

Bij het gebruik van de Windows-client van PIA is er niet veel aan de installatie en het gebruik. Dat betekent echter niet dat het programma is uitgekleed. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien presteerde de server in Miami goed met een downloadsnelheid van 105,78 Mbps.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf $ 3,49 per maand, samen met een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

Als je Aruba gaat bezoeken, is het gebruik van een VPN belangrijk. Ondanks de geweldige opties die we je hierboven hebben gegeven, kun je meer bekijken op onze top 10 VPN-lijst. Ze zullen allemaal hun werk doen, maar we hebben onze keuzes geoptimaliseerd om goed te presteren op Aruba. Op die manier kunt u uw privacy en toegang tot de best mogelijke snelheden beschermen, wat u ook van plan bent daar te doen. Wanneer u onze gids gebruikt, kunnen we u helpen een weloverwogen beslissing te nemen die het beste bij u past.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me