Beste VPN’s voor Athene, Ga

Athene, GaAthene, Georgië is een middelgrote stad-provincie gelegen 70 mijl ten NO van het centrum van Atlanta. Het heeft momenteel een geschatte populatie van 125k. Er zijn verschillende dingen die de stad aantrekkelijk maken om te bezoeken. Dat omvat een aantal technologiebedrijven, de University of Georgia (UGA) en meer. Als u een reis naar de stad plant vanwege universiteitsvoetbal of andere redenen, zult u waarschijnlijk ergens openbare wifi tegenkomen. Voordat u dit doet, moet u eerst een VPN gebruiken. We zullen u binnenkort vertellen waarom. Bekijk in de tussentijd onze keuzes voor de beste VPN’s voor Athene.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

In 1785 verleende de Algemene Vergadering van Georgië een oorkonde voor de Universiteit van Georgië om de eerste door de staat gesteunde universiteit te zijn. Zestien jaar later koos het bestuur van de universiteit een locatie op de heuvel boven Cedar Shoals. John Milledge, een van de beheerders en later gouverneur van de staat, kocht 633 hectare en schonk het aan de universiteit. Hij noemde de omgeving van Athene naar de Platonische Academie van Plato.

Economisch en cultureel gezien heeft de middelgrote stad verschillende dingen te doen. Bezoekers van het gebied genieten van de State Botanical Garden of Georgia, het Georgia Museum of Art, de Globe-bar, de muziekscene, de University of Georgia en meer. Natuurlijk kunt u altijd de 70 mijl naar Atlanta gaan als u dat wilt. Zoals je kunt zien, groeide de stad op rond het college.

Ondanks alle geweldige dingen die je kunt doen, zul je merken dat je wat downtime in de stad hebt. Dat is waar het gebruik van openbare wifi gebruikelijk is. Gelukkig zijn er veel bedrijven in de omgeving die hun klanten gratis WiFi aanbieden. Dat is geweldig voor iedereen, inclusief cybercriminelen. U kunt er zeker van zijn dat er velen wachten om uw privégegevens te achterhalen. Wanneer je een VPN gebruikt, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met de server van jouw keuze. Dat maakt het voor iedereen veel moeilijker om uw gevoelige gegevens te stelen.

De tweede reden waarom u een VPN zou willen gebruiken, is om geografische beperkingen te omzeilen. Ben je ooit geblokkeerd door een firewall om iets te zien dat je wilt zien? Dat is een geografische beperking. Ze komen veel voor op scholen zoals UGA, bedrijven, andere organisaties en zelfs in sommige landen. Wanneer u in dit geval een VPN gebruikt, laat u de blokkeersoftware denken dat u zich ergens anders bevindt. Op die manier kunt u normaal van alles genieten.

Nu heb je de twee belangrijkste redenen om een ​​VPN te gebruiken. Van het beschermen van uw privacy tot het omzeilen van geografische blokkades en beperkingen, het gebruik van een VPN is een goed idee. Welke service u ook kiest, er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u kiest.

Om te beginnen gebruiken VPN’s coderingsprotocollen om hun leden te beschermen. Het OpenVPN-protocol is de beste optie om te kiezen, en u zult dit waar mogelijk willen doen. Bijna elke aanbieder biedt u die mogelijkheid. Als de providers u een TCP- en een UDP-versie aanbieden, zullen beide hun werk doen zoals bedoeld. Het verschil is dat UDP de snelste is, wat belangrijk is als je probeert om high-end content te streamen. Als u verbindingsproblemen heeft, is TCP een betere optie voor u.

1. Beste VPN voor Athene: IPVanish

IPVanish

Athene heeft een goede economie inclusief technologie, maar is nog steeds relatief klein. Daarom selecteren we een server in Atlanta. We gebruiken de IPVanish-servers in Atlanta de hele tijd omdat ons kantoor in de buurt is. Uit ervaring kunnen we u vertellen dat de servers in Atlanta zowel snel als betrouwbaar zijn. U zult ook merken dat IPVanish meer serverlocaties in de Verenigde Staten heeft dan zowat elke andere VPN-service. Dit maakt ze een geweldige optie om te gebruiken.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 48 servers in Atlanta (nogmaals, omdat het de dichtstbijzijnde stad is) en je kunt ervoor kiezen om met een van hen te verbinden. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld atl.a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We hebben een IPVanish-server in Atlanta getest en vonden dat de snelheid 63,76 Mbps was op onze kabelinternetverbinding die rond dezelfde snelheid uitkomt.

IPVanish Atlanta snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Leden worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bezoek IPVanish

2. Beste VPN voor Athene: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dat geldt voor Atlanta (aangezien het de dichtstbijzijnde grote stad is). U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Atlanta selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server getest in Atlanta en de snelheid was 58,49 Mbps.

ExpressVPN Atlanta snelheidstest

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Bezoek ExpressVPN

3. Beste VPN voor Athene: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-videocontent in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt je ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, wifi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Atlanta wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat 8 servers Atlanta. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals u kunt zien, was onze downloadsnelheid 57,65 Mbps, wat in lijn is met de andere services in onze lijst.

CyberGhost Atlanta snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 3,50 per maand tijdens hun huidige promotie.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Athene: NordVPN

NordVPNNordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft 39 servers in Atlanta. Helaas toont de NordVPN-client niet de stad van de server. Ze hebben ons echter vriendelijk de servernummers voor Atlanta verstrekt. U wilt verbinding maken met een van de volgende servers: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. De eenvoudigste manier om een ​​specifiek servernummer te selecteren, is door het tabblad ‘Servers’ in de app te selecteren en vervolgens de resultaten in alfabetische volgorde te sorteren. U kunt vervolgens naar beneden scrollen en een van de servernummers selecteren die we hierboven hebben vermeld. U kunt het laadtijdpercentage en de afstand tot elke server zien. We hebben de Amerikaanse # 370-server in Atlanta getest en vonden de prestaties redelijk goed met een downloadsnelheid van 60,11 Mbps.

NordVPN-snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,99 per maand met een lidmaatschap van 24 maanden.

Bezoek NordVPN

5. Beste VPN voor Athene: StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft een van de beste VPN-netwerken van het land. In het verleden bracht het bedrijf gebruikers kosten in rekening op basis van het aantal serverlocaties en protocollen dat ze gebruikten. Dat is veranderd omdat StrongVPN leden nu volledige toegang biedt tot hun netwerk met honderden servers wereldwijd.

LandenLocatieserversUSA-serverlocatiesSoftwareMaandelijksJaarlijksTerugbetaling
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCramen$ 7,50$ 52,497 dag

De nieuwste toevoeging aan de StrongVPN-service is de StrongDNS-functie. Iedereen die zich aanmeldt voor een StrongVPN-account krijgt ook gratis toegang tot StrongDNS, een slimme DNS-service die wordt gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen. Het is een geweldige oplossing voor diegenen die van plan zijn om buiten de VS te reizen en toegang willen tot Netflix.

StrongVPN heeft 20 servers in Atlanta. U kunt geen specifieke server selecteren. In plaats daarvan klikt u op de vervolgkeuzelijst met serverlocaties en kiest u Verenigde Staten – Atlanta. We hebben OpenVPN UDP geselecteerd voor de beste prestaties. Nadat we verbinding hadden gemaakt met een server in Atlanta, hebben we onze snelheid getest en vastgesteld dat deze 59,97 Mbps was.

StrongVPN Atlanta snelheidstest

StrongVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. U kunt genieten van onbeperkte VPN en gratis SmartDNS-toegang voor slechts $ 7,50 per maand of $ 52,49 per jaar. De jaarrekening komt uit op rechtvaardig $ 4,37 per maand. Nieuwe gebruikers worden gedekt door een niet-open-geld-terug-garantie.

StrongVPN

Er zijn natuurlijk nog andere opties die u kunt vinden in onze top 10 VPN lijst met services. We denken echter niet dat u dat nodig zult hebben. We hebben onze opties gekozen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs en beveiliging. Onze keuzes zijn providers met servers in de buurt van Athene. Zo vind je de beste snelheden. In onze keuzes hebben alle providers geweldige netwerken en zijn ze allemaal bekend. Je hebt goede snelheden nodig als je van plan bent om content te streamen. Niemand wil vertragingen zien vanwege buffering. Zorg ervoor dat u een provider kiest met een goede reputatie. Met onze hulp kunnen wij u informeren over de beste opties.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map