Sydney Opera HouseDe grote steden van Australië zijn al lang verstedelijkt. Het land heeft meer dan 23 miljoen inwoners en is de 12e grootste economie ter wereld. Sommige dingen komen velen bekend voor, maar het land is een klasse apart. Als u van plan bent dit unieke land en continent te bezoeken, wilt u tijdens het gebruik van internet verbinding maken met een VPN. Dit geldt vooral voor wifi-verbindingen. Er zijn enkele goede redenen waarom, maar we zullen die bespreken nadat je onze beste VPN-keuzes voor Australië hebt bekeken.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA112SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

In modernere tijden heeft Australië (ook wel het land van Oz genoemd) een hoogontwikkelde cultuur en economie. Er zijn veel dingen die het land aantrekkelijk maken voor bezoekers. Sommige daarvan omvatten tegengestelde seizoenen uit landen op het noordelijk halfrond, de woestijn die bekend staat als de outback, bedrijven en meer. Je zult zeker veel verschillen vinden van overal en dingen die je moet doen als je naar het land moet reizen.

Hoewel er veel te zien en te doen is, moet u mogelijk tijdens uw bezoek internet gebruiken. Als dat zo is, heb je geluk. Australië heeft bijna volledige dekking van draadloos breedband. U zult genieten van hoge snelheden en er zijn tal van bedrijven die klanten gratis wifi aanbieden. Dat betekent helaas dat er ook criminelen wachten om te profiteren van de gratis wifi. Daarom is het belangrijk om een ​​VPN te gebruiken. Maak eenvoudig een veilige en gecodeerde verbinding met de server van uw keuze en u bent klaar. Als u dat doet, maakt u het dieven veel moeilijker om uw gegevens te stelen.

Dat brengt ons bij de tweede reden om VPN te gebruiken. Als u het leuk vindt om te streamen of zelfs maar naar lokale inhoud uit uw eigen gebied kijkt, zullen bedrijven doorgaans verkeer blokkeren dat zich niet in hun doelgebied bevindt. Met andere woorden, u kunt zonder VPN niet zien wat u wilt. In dit geval maakt u verbinding met een server in het gebied dat u wenst. Hierdoor kan de blokkeersoftware denken dat u ergens anders bent. Vanaf daar kunt u genieten van elke inhoud zoals u dat normaal zou doen.

Wat is de beste VPN voor Australië?

Hieronder hebben we verschillende factoren bekeken voor de beste VPN’s voor Australië:

  • Snelheidstests uitgevoerd in Sydney, Melbourne, Perth en Brisbane
  • We hebben ook gekeken naar de prestaties van Australië tot de Verenigde Staten
  • Mogelijkheid van VPN om populaire services zoals US Netflix te deblokkeren
  • Netwerkstabiliteit om vertragingen en verbroken verbindingen te voorkomen
  • Aangepaste apps voor mobiele apparaten en Amazon Firestick
  • Voorkeur wordt gegeven aan VPN’s die geen activiteitenlogboeken bijhouden

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Australië bekijken.

1. Beste VPN voor Australië: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Misschien vindt u dat probleem bij de steden die we noemden. Selecteer eenvoudig het tabblad “Alle” en selecteer Australië. Op dit moment kunt u een server selecteren in Brisbane, Melbourne, Perth of Sydney. Zoals je kunt zien presteerden de servers in Sydney het beste met downloadsnelheden van meer dan 277 Mbps.

Snelheidstest van ExpressVPN Australië

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Australië: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in Canada en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

We hebben de prestaties van servers in Perth, Sydney en Melbourne getest. Zoals je aan de onderstaande afbeelding kunt zien, waren de cijfers goed met een snelheid variërend van 97 Mbps tot 163 Mbps. U zou met hoge snelheden moeten kunnen downloaden en zonder problemen HD-inhoud kunnen streamen.

NordVPN Australia snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Australië: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt u als gebruiker verschillende mogelijkheden. Voorheen moest je voor elke VPN-server een profiel aanmaken. Nu is het eenvoudig om verbinding te maken met elke server in hun netwerk. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Zodra u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties in Sydney en Melbourne.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA goed presteert in Sydney en Melbourne. Beide zijn goede locaties om in Australië te gebruiken.

PIA Australia snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Australië: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden richt zich op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we servers in Australië wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scroll naar beneden en selecteer een land in de regio. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in dat land weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Australië. We hebben op elke locatie verbinding gemaakt met een server en de prestaties getest. De snelheid varieerde van 24 Mbps in Brisbane tot 106 Mbps in Sydney.

CyberGhost Australia snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Australië: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Virginia.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben een IPVanish getest op servers in Perth, Sydney en Metblourne en vonden de snelheid tussen 50 Mbps en 66 Mbps.

IPVanish Australia snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Bekijk onze top 10 VPN diensten voor meer ideeën. U zou tevreden moeten zijn met een van de bovenstaande opties. We hebben ze gekozen boven andere toonaangevende VPN-services op basis van privacy (logbeleid en codering), beschikbaarheid van Australische serverlocaties, snelheid, betrouwbaarheid en prijs. We hebben ook gezocht naar services met een goed netwerk van VPN-servers in de regio. Je wilt een betrouwbare VPN-provider om je online privacy te beschermen. U wilt ook een snel netwerk om HD-inhoud in andere landen te streamen. De services die in de post worden gedeeld, zijn de beste VPN’s voor privacy en om geografische beperkingen voor populaire streaming-sites zoals Netflix, Hulu, Amazon Instant Video en honderden andere kanalen over de hele wereld te deblokkeren..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me