Beste VPN’s voor Bangladesh

BangladeshOndanks dat het land op de 92e plaats staat qua fysieke omvang, is het land Bangladesh het 8e meest bevolkte met een populatieomvang van bijna 163 miljoen. Hoewel het land groei en investeringen doormaakt, is het inkomen per hoofd van de bevolking iets meer dan 1k per jaar. Dat maakt het een goede plek voor het vervaardigen van banen en andere groei. Als je van plan bent om voor zaken of plezier naar Bangladesh te gaan en van plan bent om wifi te gebruiken wanneer je daar bent, dan wil je ook een VPN gebruiken. Er zijn verschillende redenen om dit te doen, maar bekijk eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Bangladesh.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Het gebied van Bangladesh werd ongeveer 20.000 jaar geleden gesticht, met nederzettingen uit de kopertijd die 4000 jaar oud zijn. Dat maakt de cultuur daar heel oud en het leiderschap van het land heeft door de jaren heen veel verschillende veranderingen ondergaan. Tegenwoordig wordt het land erkend als een unitaire parlementaire republiek en is het onafhankelijk sinds 1971. Als ontwikkelingsland heeft Bangladesh een marktgebaseerde gemengde economie en wordt het beschouwd als een zeer goede gok voor de toekomst. Omkoping en corruptie vormen echter 3,7% van de nationale begroting van het land.

Als u een reis naar het land plant, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Het klimaat blijft redelijk warm omdat het zich uitstrekt over de Kreeftskeerkring, maar het moessonseizoen kan gevaarlijk zijn en dat loopt van juni tot maart. Zorg ervoor dat u schoon water drinkt, aangezien het land een hoog besmettingspercentage heeft. Je kunt ook wat regenkleding meenemen.

Internettoegang en privacy in Bangladesh

Bijna de helft van Bangladesh heeft een soort internettoegang. Zoals veel landen de laatste tijd, hebben ze behoorlijk wat groei in de industrie gezien. Terwijl er steeds meer openbare wifi-spots worden geopend, wilt u een VPN gebruiken om uw privacy te beschermen. Met de enorme bevolking van het land kunt u er zeker van zijn dat er mensen zijn die graag uw gevoelige gegevens willen verzamelen. Het kan iemand naast je zijn, of het kan iemand zijn die je niet alleen ziet wachten om te profiteren van kwetsbare gebruikers. Door verbinding te maken met een VPN om uw gegevens te versleutelen, wordt het veel moeilijker om uw gegevens te stelen. Dat zal u helpen veiliger te zijn dan u normaal zou zijn.

Een andere reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Hoewel er in het land niet veel censuur lijkt te zijn, zijn er momenten waarop bepaalde websites definitief worden geblokkeerd. Bovendien is het bekend dat het land de bandbreedte beperkt om te proberen te bezuinigen op VoIP-services. Hoewel dit niet consistent gebeurt, gebeurt het wel van tijd tot tijd. Ook als u inhoud hebt die u wilt openen die specifiek is voor een regio, moet u er een gebruiken om u te helpen.

Hoe een VPN voor Bangladesh te kiezen

Die twee punten zijn de grootste redenen om een ​​VPN te gebruiken, maar misschien ontdek je er nog andere. Van het beschermen van uw privacy tot het omzeilen van blokkades, u wordt gedekt wanneer u een goede VPN-service gebruikt. Zoals we al zeiden, is de manier waarop een VPN uw privacy beschermt door middel van codering. Bij veel providers kunt u kiezen tussen verschillende soorten protocollen. Degene die u moet kiezen waar mogelijk, wordt OpenVPN genoemd. Het wordt beschouwd als de beste keuze in de gemeenschap. Als je de keuze krijgt tussen de UDP- en TCP-versie van OpenVPN, zullen beide werken zoals bedoeld. Het verschil is dat UDP sneller is. Als je verbindingsproblemen hebt, wil je de TCP-versie bekijken. Hoewel het langzamer is, heb je een betere kans om je verbinding in stand te houden.

Als u op zoek bent naar meer opties, bekijk dan onze top 10 VPN lijst met services. We denken echter dat u tevreden zult zijn met de opties die we u hierboven hebben gegeven. Ze zijn gekozen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs en beveiliging. We zochten ook naar providers met een goed netwerk van VPN-servers in de regio. Op die manier kunt u de beste beschikbare snelheden krijgen. Natuurlijk hebben ze allemaal geweldige netwerken. Snelheid is belangrijk als u van plan bent elk type inhoud te downloaden of te streamen. De providers die we hierboven noemden, zijn de beste opties om dat te doen. Hopelijk helpt onze gids u om de best mogelijke beslissing te nemen en onderweg wat geld te besparen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map