BraamBlackberry is een lijn draadloze apparaten die is gebouwd door een Canadees bedrijf genaamd Research In Motion (RIM). Hun eerste apparaat werd in 1996 gebouwd als een tweewegs interactieve pager. In 1998 werd de Blackberry het eerste handheld-apparaat dat ook e-mail integreerde. Er zijn ook telefoonfuncties aan het apparaat toegevoegd. In tegenstelling tot de telefoons van de dag, was Blackberry een van de eerste apparaten met een volledig toetsenbord voor eenvoudiger berichtenverkeer. RIM heeft sindsdien hun naam veranderd in Blackberry Limited en is toegetreden tot de gelederen van andere smartphonebedrijven. Als je een Blackberry hebt en op internet surft, raden we je aan een VPN te gebruiken.

RankVPN ServicePriceBezoek SiteVPN-score
1 IPVanish $ 4,87 Bezoek de site IPVanish-statistieken
2 ExpressVPN $ 6,67 Bezoek de site ExpressVPN-statistieken
3 CyberGhost $ 3,50 Bezoek de site CyberGhost-statistieken
4 NordVPN $ 3,99 Bezoek de site NordVPN-statistieken
5 Privé-internettoegang $ 2,50 Bezoek de site PIA-statistieken

Terwijl het besturingssysteem van Blackberry Blackberry OS heette, werd in september 2015 aangekondigd dat nieuwe versies van het apparaat zouden verhuizen naar een op Android gebaseerd besturingssysteem met de naam Priv. Die stap is een interessante keuze, omdat 85% van de smartphones ter wereld op Android werkt. Door deze stap te zetten, heeft Blackberry het potentieel om een ​​deel van hun verloren marktaandeel te heroveren en toegang te krijgen tot apps die voorheen niet toegankelijk waren.

Een van de bekendere kenmerken van de Blackberry is Blackberry Messenger (BBM). Dat is een programma dat in de tweede helft van de jaren 2000 enorm populair was en dat kon worden gebruikt als communicatiemiddel tussen Blackberry-gebruikers. Toen platformonafhankelijke boodschappers populair werden, begonnen velen ervan af te wijken. In 2013 lanceerde Blackberry Limited een platformonafhankelijke versie van BBM en heeft tot nu toe meer dan 1/4 miljard gebruikers bereikt. BBM biedt veel van de functies die te vinden zijn in moderne chat-apps, zoals videobellen, het wijzigen van gebruikerspictogrammen en bellen met behulp van een VoIP-systeem. BBM is gratis te downloaden, maar de service begint bij $ 23,88 per jaar voor de normale versie of $ 29,99 voor de beveiligde versie. De laatste biedt volledige end-to-end-codering, plus aanvullende beveiligingen.

  Beste VPN's voor Viber

Behalve dat BBM werkt voor veilige berichtenuitwisseling, maakt surfen op het internet je kwetsbaar, tenzij je een VPN gebruikt. Als u het Priv-besturingssysteem gebruikt, heeft u veel opties voor uw Blackberry. U wilt met name het OpenVPN-protocol zoeken, omdat dit het snelste en veiligste is. Als uw Blackberry-apparaat wat ouder is en het Blackberry-besturingssysteem gebruikt, moet u mogelijk het protocol IKEv2 gebruiken. Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een VPN tijdens het zakendoen of zelfs surfen op internet.

Het eerste voordeel is privacy. Het laatste wat een gebruiker nodig heeft, is dat hun gegevens kwetsbaar zijn voor diefstal of schade, ongeacht wat ze online willen doen. Door een VPN te gebruiken, voegt u een extra laag end-to-end-codering toe. Heeft u ooit online naar een product gezocht en bent u advertenties voor dat product of vergelijkbare producten gaan zien? Dat komt door de tracking die wordt gebruikt. Een goede VPN-service zorgt ervoor dat dit niet gebeurt.

Ten tweede heeft u met een VPN de mogelijkheid om inhoud te deblokkeren. Als u reist naar of woont in een land met een restrictief internetbeleid, kan een VPN een cruciaal hulpmiddel zijn. In landen als China is het bijvoorbeeld moeilijk om zaken te doen zonder er een te gebruiken. Het andere type inhoudsblokkering zou ook worden verslagen door een VPN te gebruiken. Stel je voor dat je video vanuit een ander land wilde streamen. Als u zich niet in dat land bevindt, is de kans groot dat u een mooi bericht zou ontvangen waarin staat dat de inhoud beperkt is, tenzij u zich daar bevindt. Het enige dat u hoeft te doen, is verbinding maken met een server in dat land en de VPN zou u helpen toegang te krijgen.

  Beste VPN's voor OpenWRT

Met een beetje geluk zie je de voordelen van het vinden van een goede provider voor gebruik met je Blackberry. Misschien hebben we u zelfs mogelijke toepassingen laten zien die u niet waren opgevallen. De VPN-providers die we hier vermelden, zijn over het algemeen de beste keuzes voor Blackberry, gebaseerd op beveiliging, snelheid, prijs en aantal servers. Het zijn allemaal bekende bedrijven op het gebied van privacy en hebben afgesproken om onze lezers een goede deal te geven. Als uw privacy belangrijk voor u is, raden wij u dringend aan om te profiteren van onze tarieven bij hun providers. Er zijn nog andere keuzes die u bij ons kunt maken VPN top 10 lijst, maar dat hoeft niet. We zijn van mening dat u geweldige resultaten zult behalen met degene die we hier noemen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me