Blacksburg, VirginiaBlacksburg, Virginia is een stad van ongeveer 43 km. Het ligt ten westen van Roanoke, aan de oostelijke rand van George Washington en Jefferson National Forest. Virginia Polytechnic Institute and State University (Va Tech) domineert de stad demografisch en economisch en gedijt dankzij de school. Als u VA Tech en de rest van Blacksburg gaat bezoeken, wilt u een VPN gebruiken wanneer u openbare wifi gebruikt. We zullen binnenkort delen waarom het belangrijk is. Bekijk echter eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Blacksburg.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 CyberGhost $ 2,75 PIA 80 Selectievakje Selectievakje
4 Surfshark $ 3,49 Surfshark 68 Selectievakje Selectievakje
5 Privé-internettoegang $ 3,33 PIA 52 Selectievakje Selectievakje

De geschiedenis van Blacksburg gaat terug tot 1671. Abraham Wood, commandant van Fort Henry, organiseerde verschillende expedities om verder naar het westen te verkennen vanuit de kolonie Virginia. Toen de ontdekkingsreizigers Batts en Fallam eindelijk een doorgang over de bergkam vonden, bereikten ze het gebied dat nu bekend staat als de stad Blacksburg. De staatswetgever creëerde de stad officieel op 13 januari 1798. Ze namen de stad echter pas in 1871 op. De school werd opgericht in 1872.

Ondanks de lange geschiedenis van de universiteit kwam de stad pas echt tot leven in de tweede helft van de 20e eeuw. De bevolking groeide van 9.000 tot 30.000 in de jaren 70. Tegenwoordig kunt u theaters, musea, historische bezienswaardigheden en meer bezoeken. Als je in de stad bent om te bezoeken, zul je een paar dingen vinden om je bezig te houden.

Het maakt niet uit waarom je de stad bezoekt, misschien moet of wil je openbare wifi gebruiken. Zoals we eerder vermeldden, wil je zeker zijn dat je een VPN gebruikt. Dat is gedeeltelijk om uw privacy te beschermen. Omdat Blacksburg nog steeds een klein stadje is, wil dat nog niet zeggen dat je je hoede kunt laten. Het is zeker mogelijk dat iemand uw persoonlijke gegevens zou kunnen stelen. Door een veilige en privé verbinding te maken met de server van uw keuze, maakt u het veel moeilijker voor iedereen om uw gevoelige informatie te bemachtigen.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen netwerk- en geografische beperkingen te omzeilen. Meer specifiek gaan netwerkbeperkingen over firewalls die u tegen kunt komen. Als je ooit naar een school, organisatie of bedrijf bent geweest en je daardoor niet kunt zien wat je wilt zien, dan is dat een firewall. Op dezelfde manier voorkomt een geografische beperking dat u iets online ziet, mogelijk omdat u er niet op het juiste gebied voor bent. Door in dit geval een VPN te gebruiken, kun je de software voor de gek houden door te geloven dat je ergens anders bent. Op die manier kun je zien wat je wilt zien.

  Beste VPN's voor Blustacks

Dat zijn de beste redenen om een ​​VPN te gebruiken als je Blacksburg bezoekt. Maar misschien vindt u meer als u begint met verkennen. Het maakt niet uit voor welke provider u zich aanmeldt, u krijgt waarschijnlijk veel verschillende protocolkeuzes. De twee beste die je kunt gebruiken zijn IKEv2 en OpenVPN. Niet alle providers bieden de eerste optie, maar beide werken prima. Bij het selecteren van OpenVPN kunnen providers u een keuze geven tussen de TCP- en UDP-versies. Als dat zo is, is UDP sneller, terwijl TCP een goede keuze is. Nu gaan we de providers nader bekijken.

1. Beste VPN voor Blacksburg: IPVanish

IPVanish

Voor IPVanish gebruiken we servers in Atlanta (aangezien dit de beste optie is voor Blacksburg). Uit ervaring kunnen we u vertellen dat de servers er snel en betrouwbaar zijn. U zult ook merken dat IPVanish meer serverlocaties in de Verenigde Staten heeft dan zowat elke andere VPN-service. Dit maakt ze een van onze go-to VPN’s om dagelijks in Blacksburg te gebruiken.

Landen Locaties VS-serverlocaties
63 89 Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 48 servers in Atlanta en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld atl.a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We testten een IPVanish-server in Atlanta, atl-a46, en vonden de snelheid 64,00 Mbps.

  Beste VPN's voor Oekraïne

IPVanish Charlotte snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

2. Beste VPN voor Blacksburg: ExpressVPN

ExpressVPN

Wanneer u ExpressVPN’s snelle toegang en de MediaStreamer-functie samen gebruikt, fungeren ze als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. Dat zal helpen om je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U kunt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website vinden.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94 160 Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt voor Atlanta (aangezien dit de beste locatie is). U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Atlanta selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server getest in Atlanta en de snelheid was 57,79 Mbps.

Snelheidstest van ExpressVPN Charlotte

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Bezoek ExpressVPN

3. Beste VPN voor Blacksburg: NordVPN

NordVPNNordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

  Beste VPN's voor OpenWRT
Landen Locaties VS-serverlocaties
61 80 Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een langere termijn voor uw account. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft 39 servers in Atlanta. Helaas toont de NordVPN-client niet de stad van de server. Ze hebben ons echter vriendelijk de servernummers voor Atlanta verstrekt. U wilt verbinding maken met een van de volgende servers: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. De eenvoudigste manier om een ​​specifiek servernummer te selecteren, is door het tabblad ‘Servers’ in de app te selecteren en vervolgens de resultaten in alfabetische volgorde te sorteren. U kunt vervolgens naar beneden scrollen en een van de servernummers selecteren die we hierboven hebben vermeld. U kunt het laadtijdpercentage en de afstand tot elke server zien. We hebben een server in Atlanta getest en de downloadsnelheid was 57,49 Mbps.

NordVPN Charlotte snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,99 per maand met een lidmaatschap van 2 jaar.

Bezoek NordVPN

Voor enkele van de andere opties kunt u kijken op de top 10 VPN-services lijst. We denken echter niet dat u dat hoeft te doen. Onze beslissingen zijn genomen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs, beveiliging en locaties. Omdat de servers die we hebben gekozen snel zijn en zich in dezelfde algemene regio als Blacksburg bevinden, krijgt u de best mogelijke snelheden. Dat is erg belangrijk als je content wilt streamen. Al onze opties hebben geweldige netwerken, dus alle opties zijn goed. Door onze gids te gebruiken, kunt u de beste optie voor uw behoeften vinden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me