Beste VPN’s voor Boise, Idaho

Boise, IdahoBoise, Idaho is de hoofdstad en meest bevolkte stad van de staat. Het heeft een geschatte populatie van ongeveer 225.000 en dat groeit aardig. Het grootstedelijk gebied heet Treasure Valley en herbergt meer dan 709.000 mensen. Er zijn een aantal attracties in de omgeving, waaronder parken, musea, een dierentuin, het Egyptische theater en meer. Natuurlijk mag je het voor de hand liggende niet vergeten. Het is ook de thuisbasis van de Boise State University. Bijna iedereen kent tegenwoordig de universiteit of heeft in ieder geval al eerder hun unieke blauwe speelveld gezien. Als je naar Boise gaat om de sites in je op te nemen, meer te weten te komen over de unieke cultuur of een sportevenement bij te wonen voor de Boise State University Broncos, raden we je aan een VPN te gebruiken wanneer je openbare wifi gebruikt. Voordat we vertellen waarom, bekijk dan onze lijst met de beste VPN’s voor Boise.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
4Surfshark$ 3,49Surfshark68SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje

In 1863 herstelde het Amerikaanse leger een fort in het gebied vanwege de bloedbaden langs de Oregon Trail. Ze kozen de locatie omdat deze dicht bij het pad lag en deze verbonden met de mijngebieden van Boise Basin en Silver City. Vanwege die locatie groeide het fort snel en werd het opgenomen in 1863. Oorspronkelijk was Lewiston de hoofdstad, maar de regering noemde Boise de hoofdstad na de oprichting van het grondgebied van Montana.

Tegenwoordig is de stad de thuisbasis van verschillende grote bedrijven, waaronder Boise Cascade LLC, Albertsons, J.R.Simplot Company, Idaho Pacific Lumber Company, Idaho Timber, WinCo Foods, Bodybuilding.com en meer. Het heeft een diverse economie, waaronder productie, hightech, medicijnen en andere. Tussen een geweldige economie en een bloeiende wetenschap, natuur en kunstscène, is Boise een aantrekkelijke plek om te bezoeken.

Ongeacht wat uw redenen zijn om Boise te bezoeken, u zult waarschijnlijk openbare wifi willen of nodig hebben. Aangezien veel bedrijven het nu aan hun klanten aanbieden, zult u er geen problemen mee hebben om het te vinden. U wilt echter niet aannemen dat u veilig bent als u dat wel doet. Er is altijd een kans dat een cybercrimineel in de buurt wacht om uw persoonlijke gegevens te stelen. Door in te loggen op de openbare wifi ben je kwetsbaar. Dat is waar het gebruik van een VPN in het spel komt. Wanneer u dat doet, maakt u een veilige en gecodeerde verbinding met de server van uw keuze. Omdat het is gecodeerd, voorkomt u dat die oplichters uw persoonlijke gegevens wegnemen. Dat is beter dan ze gewoon de info te geven.

De tweede reden dat u een VPN zou willen gebruiken, gaat over netwerk- en geografische beperkingen. Als je ooit bent tegengehouden om iets te zien dat je wilt zien op een school, organisatie, bedrijf of zelfs een land, heb je hun firewall geraakt. Door een VPN een andere locatie te gebruiken, houd je de software voor de gek door te denken dat je ergens anders bent. Dat helpt u om netwerkfirewalls en geografische beperkingen te omzeilen.

Dat zijn de beste redenen om een ​​VPN te gebruiken terwijl u in Boise bent, maar u kunt er naarmate de tijd verstrijkt meer ontdekken. Of je nu je privacy wilt beschermen, geoblokken wilt omzeilen, of beide, een VPN is een goed idee. Laten we het nu hebben over waar we op moeten letten. Met alle beschikbare protocolopties, wilt u de IKEv2- of de OpenVPN-coderingsprotocollen gebruiken. Hoewel de eerste de voorkeur heeft, zouden ze allebei prima moeten werken. Als je een optie krijgt om te kiezen tussen versies van OpenVPN, is de UDP-versie de snelste. Als u echter verbindingsproblemen heeft, wilt u de TCP-versie gebruiken.

1. Beste VPN voor Boise: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

ExpressVPN beheert een behoorlijk aanzienlijk VPN-netwerk. Of u nu Salt Lake City of andere steden bezoekt, de service heeft meerdere servers op veel belangrijke locaties. Dat kan handig zijn om u te helpen de inhoud te deblokkeren, waar u ook bent of wilt zijn.

Wanneer u de ExpressVPN-applicatie gebruikt, kunt u eenvoudig de stad selecteren waarmee u verbinding wilt maken. Om dit te doen, klikt u gewoon op de knop ‘Kies locatie’. Aangezien het dichtstbijzijnde gebied Salt Lake City is en niet in de lijst met aanbevolen servers staat, moet u naar het gedeelte “alles” gaan. Dat betekent niet dat er iets mis is met de servers daar, het betekent alleen dat ze ze niet allemaal in de aanbevolen sectie kunnen vermelden. Typ Salt in het zoekvak. U zou de onderstaande lijst met servers moeten zien. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Salt Lake City selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server in Salt Lake City getest en de snelheid was 59,43 Mbps.

ExpressVPN Salt Lake City snelheidstest

Hoewel ExpressVPN mogelijk een hogere prijs heeft dan sommige van onze andere providers, maken ze er meer dan make-up voor vanwege hun lijst met functies en het extreem sterke en enorme netwerk. ExpressVPN kan worden gebruikt op uw pc, mobiele apparaat, router, gameconsole en meer met slechts één VPN-account $ 6,67 per maand met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Boise: NordVPN

NordVPN

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft, zolang u maar kiest voor een van de abonnementen voor de langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN host 7 servers in Salt Lake City (het dichtst bij Boise). Helaas toont de NordVPN-client niet de stad van de server. Ze hebben ons echter de servernummers voor Salt Lake City verstrekt. U wilt verbinding maken met een van de volgende servers: 511-513, 534-537. De eenvoudigste manier om een ​​specifiek servernummer te selecteren, is door het tabblad ‘Servers’ in de app te selecteren en vervolgens de resultaten in alfabetische volgorde te sorteren. U kunt dan naar beneden scrollen en een van de vermelde Salt Lake-servers selecteren. U kunt het laadtijdpercentage en de afstand tot elke server zien. We hebben de server in de Verenigde Staten in Salt Lake City getest en de prestaties waren 61,58 Mbps.

NordVPN Salt Lake City snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Boise: IPVanish

IPVanish

Omdat er geen Boise-server is, zijn we blij dat de servers in SLC snel zijn. We kunnen u vertellen dat de service vrij goed werkt, ongeacht in welke delen van het gebied u zich bevindt. Deze service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste andere bedrijven op onze lijst. Dit maakt ze een geweldige keuze om te gebruiken in Boise.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 12 servers in Salt Lake City en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers te verbinden. We testten een IPVanish-server in SLC en vonden de snelheid 62,95 Mbps. Dit is de hoogste snelheid van elke geteste VPN.

IPVanish Salt Lake City snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Leden worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bezoek IPVanish

4. Beste VPN voor Boise: HMA

HMA VPN

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Pro VPN-netwerk – serverlocaties in de VS.
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Als het uw doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host 175 VPN-servers in de Verenigde Staten, waaronder een aantal in SLC. Om verbinding te maken met een server in Salt Lake City, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “Locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Salt Lake City. Van daaruit kunt u de serverlocatie VS, Utah, Salt Lake City selecteren. We hebben verbinding gemaakt met een server in SLC om de service te testen en vonden de snelheid 62,02 Mbps.

HMA Salt Lake City snelheidstest

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 4,99 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bezoek Hide My Ass

Nu we u de bovenstaande keuzes hebben gegeven, zijn er verschillende andere opties beschikbaar op onze top 10 VPN lijst om naar te kijken. We zijn echter van mening dat we u de beste opties hebben gegeven. We hebben ze geselecteerd op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs, beveiliging en voor providers met servers in of nabij Boise. Hierdoor kunt u de beste snelheden halen. Aangezien snelheid belangrijk is voor het streamen van inhoud, is het een van de grote aandachtspunten. Al onze keuzes hebben snelle netwerken, dus met de opties kun je niet fout gaan. Hopelijk kunt u onze gids gebruiken om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map