Beste VPN’s voor Brazilië

BraziliëBrazilië is het grootste land van Zuid-Amerika. Een brede culturele en klimaatdiversiteit heeft hun toeristenindustrie gedreven, waardoor het een wereldwijde bestemming is voor vakanties en zakenreizen. Rio de Janeiro en het Amazone-regenwoud zijn beide zeer populaire plaatsen om te bezoeken in Brazilië. Meer dan zes miljoen mensen reizen er jaarlijks naar toe en genereren ergens in de buurt van zes miljard dollar per jaar. Censuur is ook een probleem, aangezien de Braziliaanse regering de toegang tot sites zoals YouTube en apps zoals WhatsApp blokkeert. Omzeil de censuur en geoblokken met een VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2CyberGhost$ 2,75PIA112SelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
5StrongVPN$ 4,37StrongVPN46Selectievakje

Er zijn een paar redenen om een ​​VPN in Brazilië te gebruiken. De eerste reden zou zijn voor beveiliging. Of u nu in het land woont of gewoon op bezoek bent, een VPN houdt uw gegevens beveiligd door middel van codering. Je hoeft niet lang te luisteren om mensen te horen praten over hoe ze naar het buitenland zijn gereisd en hun persoonlijke gegevens zijn in gevaar gebracht. Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar een mogelijkheid om uw persoonsgegevens in handen te krijgen. Je zou kunnen zeggen: ‘Ok, dat begrijp ik, maar hoe kan dat me helpen om verbinding te maken met andere markten?’

Een andere reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geoblokken en censuur te omzeilen. Aangezien de overheid apps en websites graag verbiedt, wordt u normaal gesproken geblokkeerd voor het zien of gebruiken ervan. Door verbinding te maken met een VPN op een andere locatie, kunt u deze beperkingen omzeilen en genieten van dingen zoals u dat normaal zou doen.

Daar heb je de twee beste redenen om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Brazilië bent. U kunt echter na verloop van tijd toepassingen ontdekken. Van het beschermen van uw privacy tot het omzeilen van censuur en geo-blokkades, het gebruik van een VPN is een goed idee. Nu je begrijpt waarom het belangrijk is, gaan we bespreken waar je op moet letten.

Wat is de beste VPN voor Brazilië?

Om deze vraag het beste te beantwoorden, zijn er verschillende factoren om naar te kijken. Daarna kunnen we u onze lijst met de beste VPN’s voor Brazilië laten zien.

 • Grote en solide netwerken om verbroken verbindingen te voorkomen
 • Strikt geen logbestandenbeleid, wat betekent dat de VPN het gebruik niet bijhoudt
 • Snelle servers in Rio De Janeiro en Sao Paulo.
 • Mogelijkheid om geografisch beperkte, sportzwarte of verboden inhoud te bekijken
 • Sterke codering op militair niveau om de privacy van de gebruiker te waarborgen
 • Apps met meerdere platforms voor mobiele apparaten, waaronder Amazon Firestick

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Brazilië bekijken.

1. Beste VPN voor Brazilië: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Snelheidstest ExpressVPN Brazilië

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Misschien vindt u dat probleem bij de steden die we noemden. Selecteer eenvoudig het tabblad ‘Alle’, open Amerika en open vervolgens Brazilië. Toen we een van de Braziliaanse servers naar Sao Paulo testten, was de snelheid 120,87 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Brazilië: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Brazilië snelheidstest

Omdat we een server in Brazilië wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar Brazilië en klik rechts van de ster. Dit zal daar een volledige lijst met servers weergeven. Het CyberGhost-netwerk bevat servers in Rio De Janeiro. We maakten daar verbinding met een server en kregen een snelheid van 119,19 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

3. Beste VPN voor Brazilië: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Brazilië snelheidstest

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA goed presteert in Sao Paulo. Toen we daar verbinding maakten met een server, kregen we een snelheid van 126,69 Mbps.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Brazilië: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

Brazilië is de thuisbasis van veel mensen en veel VPN-services hebben daar servers. Dat omvat IPVanish. Uit persoonlijke kennis kunnen we u vertellen dat het goed zal werken, ongeacht in welk deel van Brazilië u zich bevindt. U kunt snelle servers en meer serverlocaties in Zuid-Amerika verwachten dan veel andere VPN-services. Om die redenen kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Brazilië.

Naast dekking in Zuid-Amerika, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden in Zuid-Amerika en Europa wanneer we onze snelheidstests uitvoeren. In de hele regio vindt u meerdere serverlocaties. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish Brazilië snelheidstest

IPVanish host een aantal servers op de locaties die we hierboven hebben genoemd en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Als u servers ziet met de letter “a” in de servernaam, zijn dat de snelste. Je zou bijvoorbeeld op zoek gaan naar een label dat vergelijkbaar is met optreden-a01.ipvanish.com. (gevestigd in Rio De Janiero). In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We hebben daar een IPVanish-server getest, gig-a04, en vonden dat de snelheid 89,72 Mbps was.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

5. Beste VPN voor Brazilië: StrongVPN

StrongVPN

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,37 per maand (41% korting)

StrongVPN heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft een van de beste VPN-netwerken van het land. In het verleden bracht het bedrijf gebruikers kosten in rekening op basis van het aantal serverlocaties en protocollen dat ze gebruikten. Dat is veranderd omdat StrongVPN leden nu volledige toegang biedt tot hun netwerk met honderden servers wereldwijd.

De nieuwste toevoeging aan de StrongVPN-service is de StrongDNS-functie. Iedereen die zich aanmeldt voor een StrongVPN-account krijgt ook gratis toegang tot StrongDNS, een slimme DNS-service die wordt gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen. Het is een geweldige oplossing voor diegenen die van plan zijn om buiten de VS te reizen en toegang willen tot Netflix.

StrongVPN Brazilië snelheidstest

StrongVPN heeft een paar servers in Brazilië. Helaas kunt u geen specifieke server selecteren. In plaats daarvan klikt u op de vervolgkeuzelijst met serverlocaties, kiest u Brazilië en selecteert u er een in Rio De Janeiro. We hebben OpenVPN UDP geselecteerd voor de beste prestaties. Nadat we verbinding hadden gemaakt met servers in het land, hebben we onze snelheid getest in Rio De Janeiro. De prestatie was 19,41 Mbps.

StrongVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. U kunt genieten van onbeperkte VPN en gratis SmartDNS-toegang voor een redelijke prijs. Nieuwe gebruikers worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bezoek StrongVPN

U bent van harte welkom om onze lijst van de te lezen top 10 VPN services als je meer suggesties wilt, maar we denken dat je tevreden zult zijn met een van de VPN’s in dit bericht. We hebben ze geselecteerd boven andere toonaangevende VPN-services op basis van beveiliging (logbeleid en codering), beschikbaarheid van serverlocaties, snelheid, betrouwbaarheid en prijs. We zochten ook naar diensten met een goed netwerk van VPN-servers in de regio. U wilt een betrouwbare VPN-provider om uw online privacy te beschermen, naast een snel netwerk om HD-inhoud in andere landen te streamen. De services die we in dit bericht hebben gedeeld, zijn de beste VPN’s voor privacy en het deblokkeren van geografische beperkingen voor populaire streaming-sites over de hele wereld.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map