CaliforniëCalifornië is de op twee na grootste staat van de Verenigde Staten en ligt aan de Pacifische kust. Het heeft een totale bevolking van meer dan 40 miljoen mensen en is een zeer populaire staat om te bezoeken. Californië wordt The Golden State genoemd en het toerisme is enorm in de staat om een ​​lijst met verschillende redenen. Of u zich nu in het noordelijke of zuidelijke deel van de staat bevindt, als u van plan bent daar openbare wifi te gebruiken, wilt u er zeker van zijn dat u een VPN gebruikt. We zullen zo meteen uitleggen waarom. Bekijk eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Californië.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Er zijn veel verschillende steden om te bezoeken in Californië, waaronder Silicon Valley (inclusief San Francisco, San Jose, Et Al), Lake Tahoe-gebied (vanwege zijn schoonheid en natuur), Los Angeles-gebied (inclusief Anaheim, Hollywood, Beverly Hills, en anderen), San Diego (vanwege de marinebasis en de nabijheid van Mexico) en verschillende andere gebieden. De staat is de thuisbasis van de op één na grootste CSA met bijna 19 miljoen mensen in de LA-regio en het Silicon Valley-gebied is de thuisbasis van veel bekende technologiebedrijven. De waarheid is dat je alles en nog wat dat je wilt doen ergens in de staat kunt vinden.

Voor degenen die van plan zijn de staat te bezoeken voor zaken of plezier, zult u waarschijnlijk op een gegeven moment openbare wifi gebruiken. Zorg ervoor dat u verbinding maakt met een VPN voordat u dit doet. Met het aantal mensen dat door de staat stroomt, loop je daar constant digitaal gevaar. Dat komt door de sluimerende cybercriminelen. Je kunt er zeker van zijn dat er op zijn minst een paar mensen wachten om te profiteren van nietsvermoedende doelen. Door verbinding te maken met een VPN, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met een server naar keuze. Dat maakt het veel moeilijker om uw gevoelige gegevens te stelen.

Een andere goede reden waarom u misschien een VPN wilt gebruiken, is om u te helpen black-outs en geografische beperkingen te omzeilen. Met alle sportteams in de staat, wordt u geblokkeerd om online teams van woonplaatsen te zien. Het doel daarachter is om je ernaar te laten kijken op tv in plaats van online. Als je een sportfan bent, weet je al dat het frustrerend kan zijn om je favoriete team online te streamen als de lokale partner het heeft verduisterd. Bovendien zullen bedrijven, landen en instellingen ook inhoud blokkeren. Voor iedereen binnen of buiten een doelgebied kunnen die geografische beperkingen zeker problemen veroorzaken. Door een VPN te gebruiken om verbinding te maken, laat u de blokkeersoftware denken dat u zich ergens anders bevindt. Op die manier kunt u verbinding maken met een server in een ander gebied om uw favoriete team te bekijken.

Wat is de beste VPN voor Californië?

Hieronder hebben we verschillende factoren bekeken voor de beste VPN’s voor Californië:

  • Mogelijkheid om sportuitval en andere geografische beperkingen te omzeilen
  • Netwerkstabiliteit voor gamen en streamen
  • Snelle resultaten bij onze snelheidstests in Los Angeles en San Francisco
  • Ondersteuning voor desktop-, mobiele en Amazon Firestick-apparaten
  • Strikt geen-logbeleid om de privacy van gebruikers te beschermen
  • Meerdere protocollen en sterke versleutelingsniveaus

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Californië bekijken.

1. Beste VPN voor Californië: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie voor de beste prestaties. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit moment kunt u de serverlocaties VS – Los Angeles, San Francisco, San Jose of Hollywood selecteren. U kunt ook op het tabblad “Alle” klikken en de naam van de stad erboven typen. Zoals je kunt zien, hebben we de snelheid naar Los Angeles, San Francisco en San Diego getest met downloadsnelheden van ongeveer 150 Mbps in alle drie de steden.

ExpressVPN California snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Californië: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een aantal servers in Californië. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben servers in Los Angeles en San Francisco getest. Zoals u kunt zien, waren de prestaties indrukwekkend met downloadsnelheden tussen 101 Mbps en 132 Mbps.

NordVPN California snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Californië: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. We maakten verbinding met VPN-servers in Californië en testten onze snelheid in Los Angeles, San Francisco en San Diego. Je kunt de resultaten hieronder zien.

PIA California snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Californië: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Los Angeles en San Francisco wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Los Angeles en San Francisco. Daarom hebben we met verschillende van hen verbonden en de prestaties getest. Zoals u kunt zien, varieerde onze downloadsnelheid van 36 Mbps tot 124 Mbps.

CyberGhost California snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Californië: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Virginia.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben een IPVanish-server in Californië getest op servers in LA, San Francisco en San Diego en vonden de snelheid tussen 105 Mbps en 129 Mbps.

IPVanish California snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Hierboven heb je de beste opties voor de staat Californië. We hebben onze selecties gemaakt op basis van beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid, prijs en serverlocaties. We hebben ook specifiek gezocht naar providers met servers die specifiek in de staat zijn. Op die manier heb je toegang tot de best mogelijke snelheden. Al onze diensten zijn al een tijdje actief, dus er zijn geen slechte opties. Als u van plan bent om welke inhoud dan ook te streamen, zijn snelheden erg belangrijk. Door onze gids te gebruiken om te helpen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me