Beste VPN’s voor Canada

Canada afbeeldingHet land Canada is dunbevolkt en heeft slechts de 38e grootste bevolking ter wereld. Het is echter de tweede alleen voor China in het totale gebied. Canada heeft een lange en gecompliceerde relatie met de buurman in het zuiden, de Verenigde Staten. Het land heeft een sterk geglobaliseerde economie en staat qua grootte op nummer 10 van de wereld. Enkele van de redenen waarom mensen Canada bezoeken, zijn jagen, backpacken en sporten. Als u een van hen bent, moet u zeker een van deze VPN’s gebruiken.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA112SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Wat het internet betreft, zijn de snelheden in Canada goed in de grote steden. Mogelijk hebt u echter problemen met enkele van de kleinere. Over het algemeen hebben bezoekers van Canada een veilig gevoel terwijl ze in het land zijn, en je kunt veel etablissementen vinden die hun klanten gratis WiFi aanbieden. Helaas kan dat velen tot een vals gevoel van veiligheid leiden. Dat is de eerste reden om een ​​VPN te gebruiken. Niemand wil dat hun gevoelige gegevens worden gestolen. Door verbinding te maken met een VPN, creëer je een veilige verbinding. Dat maakt het voor cybercriminelen veel moeilijker om uw gegevens te stelen.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Hoewel u zich daar geen zorgen hoeft te maken over censuur, kan het moeilijk zijn om inhoud te bekijken of te streamen die u normaal zou zien. Vaak blokkeren bedrijven de toegang tot media die buiten hun doelgebied vallen. Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server in de regio die u wilt bekijken, denkt de blokkeersoftware dat u zich ergens anders bevindt. Kies gewoon de juiste serverlocatie en u bent helemaal klaar.

Nu zie je de twee belangrijkste redenen om een ​​VPN te gebruiken als je Canada bezoekt. Mogelijk vindt u andere toepassingen zodra u zich aanmeldt bij een provider. Of je nu geografische beperkingen wilt omzeilen of jezelf wilt beschermen tegen een cyberaanval, je bent gemakkelijk gedekt met een VPN.

Wat is de beste VPN voor Canada?

Hieronder hebben we verschillende factoren bekeken voor de beste VPN’s voor Canada:

 • Mogelijkheid om sportuitval en andere geografische beperkingen te omzeilen
 • Netwerkstabiliteit om verbroken verbindingen te voorkomen
 • Servers die goed presteren in Canadese snelheidstests
 • Ondersteuning voor mobiele apps, waaronder Amazon Firestick
 • Geen logboekenbeleid
 • Sterke codering op militair niveau om de privacy van de gebruikers te beschermen

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Canada bekijken.

1. Beste VPN voor Canada: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Misschien vindt u dat probleem bij de steden die we noemden. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Noord-Amerika en open vervolgens Canada. Op dit moment kunt u de serverlocaties Montreal, Toronto en Vancouver selecteren.

Snelheidstest van ExpressVPN Canada

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Canada: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

We hebben de prestaties van servers in Montreal, Toronto en Vancouver getest. Zoals je kunt zien aan de onderstaande afbeelding, waren de cijfers goed. U zou met hoge snelheden moeten kunnen downloaden en zonder problemen HD-inhoud kunnen streamen.

NordVPN Canada snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Canada: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Nadat u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties in de Verenigde Staten.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

We gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. U wilt de service echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u hieronder kunt zien, is het PIA-netwerk vertegenwoordigd op belangrijke locaties in Canada.

PIA Canada snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Canada: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Canada wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar Canada en klik rechts van de ster. Hiermee wordt een volledige lijst met servers in Canada weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Montreal, Toronto en Vancouver. We hebben op elke locatie verbinding gemaakt met een server en de prestaties getest.

CyberGhost Canada snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Canada: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Virginia.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben een IPVanish getest op servers in Montreal, Toronto en Vancouver.

IPVanish Canada snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Hierboven hebben we u voorzien van wat volgens ons de beste opties zijn om in Canada te gebruiken. U kunt echter altijd bij ons terecht top 10 VPN lijst voor andere keuzes. We denken echter niet dat u dit hoeft te doen. We hebben onze beslissingen genomen op basis van snelheid, prijs, beveiliging, betrouwbaarheid en zelfs serverlocaties. Waar je ook naartoe gaat in Canada, je zult geen problemen hebben om een ​​server in de buurt te vinden. Op die manier kunt u de beste beschikbare snelheden krijgen, ongeacht waar u zich in Canada bevindt.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map