ChengduOndanks zijn grootte is Chengdu slechts een subprovinciale stad in West-China. Dat betekent dat het niet op hetzelfde niveau ligt als sommige van de grotere gebieden. Dat gezegd hebbende, heeft het een populatie van 14,3 miljoen mensen. Interessant is dat het een unieke aanduiding heeft voor een grote stad. Het heeft in alle verschillende Chinese tijdperken vrijwel dezelfde naam behouden. Als u van plan bent de stad te bezoeken, is een VPN een must tijdens het gebruik van internet. We zullen zo dadelijk enkele redenen delen. We raden u aan eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Chengdu te bekijken.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
5Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje

Zoals u wellicht al weet, bloeit de zaken in Chengdu. Meer dan de helft van de Fortune 500-bedrijven heeft daar vestigingen. Andere dingen die bezoekers naar het gebied trekken, zijn onder meer veel schone kunsten, thee en culinaire kunst, een zorgeloze stijl, de sfeer van een feeststad, festivals en meer. Of je nu een spelletje Mahjong op straat wilt spelen of een theatervoorstelling wilt bijwonen, er is altijd wel iets te doen tijdens je downtime.

Een ding dat velen graag doen, is internet gebruiken. Als je bent vergeten dat China een communistisch land is, zul je het snel onthouden als je het probeert. De grote firewall van China is legendarisch over de hele wereld. Daarom is het erg belangrijk om een ​​VPN te gebruiken om censuur te omzeilen. De waarheid is dat de overheid het internet censureert. Maak verbinding met een VPN-server in een ander land om uw gegevens te versleutelen en websites te deblokkeren.

De volgende goede reden om een ​​VPN in China te gebruiken, is om je privacy te beschermen. Het internetbeleid van het land houdt niet op bij de enorme firewall. In plaats daarvan geeft de Chinese regering toe dat zij al het internetverkeer controleert. Door een VPN te gebruiken, maakt u het veel moeilijker voor anderen om uw gegevens in gevaar te brengen of uw bewegingen te volgen. Houd er echter rekening mee dat als de Chinese regering uw informatie echt wil, ze niet aarzelen om beschikbare methoden te gebruiken.

Zoals je kunt zien, is het gebruik van een VPN in Chengdu of een andere stad in China een must. Van het omzeilen van de Great Firewall tot het stoppen van nieuwsgierige blikken, met VPN-providers bent u verzekerd. Dat zijn de twee beste redenen om er een te gebruiken. Mogelijk vindt u echter ander gebruik nadat u zich hebt aangemeld voor de service. Hopelijk hebben we je uitgelegd waarom het belangrijk is. Nu zullen we het hebben over uw protocol en provideropties.

Laten we de beste VPN’s voor Chengdu eens nader bekijken.

1. Beste VPN voor Chengdu: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en helpt je de Grote Firewall van China te omzeilen. Er zijn zeker enkele voordelen wanneer u een VPN in Chengdu gebruikt.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Changdu snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Azië openen en vervolgens Hong Kong openen. Op dit punt kunt u de servers selecteren die zich daar bevinden. Zoals je kunt zien, hebben we een server in Hong Kong naar Chengdu getest en de snelheid kwam uit op 119,59 Mbps. ExpressVPN was de enige VPN die we hebben getest en die daadwerkelijk verbinding zou maken met de snelheidstestserver in Chendu.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Chengdu: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in Azië met servers verspreid over het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in Azië en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Changdu snelheidstest

NordVPN heeft een aantal servers in Hong Kong. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in Hong Kong getest en de downloadsnelheid was 78,61 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bekijk NordVPN-deals

3. Beste VPN voor Chengdu: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Changdu snelheidstest

Omdat we een server in Los Angeles wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Hong Kong. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 91,34 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bekijk CyberGhost-deals

4. Beste VPN voor Chengdu: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

Chengdu is een grote stad met een geweldige economie. U mag echter niet verwachten dat u servers in deze feeststad of ergens anders in het land zult vinden. Daarom moet u verbinding maken met een server in Hong Kong (aangezien dit de dichtstbijzijnde stad in de omgeving is). Wanneer u dat doet, zult u merken dat de verbindingen in de stad snel zijn en prima zouden moeten werken voor uw behoeften. Dat maakt IPVanish een van de beste keuzes om te gebruiken in Chengdu.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in de VS en Azië geweest voor onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen over de hele regio. U kunt een specifieke locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Changdu snelheidstest

IPVanish host 19 servers in Hong Kong (de dichtstbijzijnde server in de regio) en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Vreemd genoeg vermelden ze servers in Hong Kong op 2 verschillende manieren. Hoewel je ze kunt vinden door China en vervolgens Hong Kong te selecteren, kun je ook een andere set vinden als je Hong Kong als land kiest. We hebben een IPVanish-server in Hong Kong getest, hkg-c10, en vonden dat de snelheid 95,19 Mbps was.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bekijk IPVanish-deals

5. Beste VPN voor Chengdu: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (67% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Changdu snelheidstest

De Windows-client van PIA is heel eenvoudig. U zult niet veel vinden wat betreft het gebruik en de installatie. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA op 91,07 Mbps draaide terwijl het verbonden was met Hong Kong.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 3,33 per maand.

Bekijk PIA-deals

Hoewel we denken dat we je de beste providers hebben gegeven om te gebruiken als je in Chengdu bent, ben je zeker welkom om een ​​kijkje te nemen in onze top 10 VPN lijst. U moet er echter voor zorgen dat degene die u kiest servers in de regio heeft. We hebben onze beslissingen genomen op basis van betrouwbaarheid, snelheid, beveiliging en locatie. Het is belangrijk om een ​​provider te vinden met servers die dichtbij zijn maar niet onder directe Chinese regel staan. U wilt de best mogelijke snelheden halen, wat u ook van plan bent daar te doen. Alle keuzes die we aanbieden hebben bekende en solide netwerken, dus er zijn geen slechte keuzes. De hoop is dat deze gids u zal helpen een weloverwogen beslissing te nemen op basis van uw behoeften.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me