Beste VPN’s voor Chili

ChiliChili is een lang en smal land aan de westkust van Zuid-Amerika. Hoewel je het niet zou weten, staat het land wereldwijd op de 37e plaats qua grootte. Het heeft het hoogste gebouw van het continent en is 64 verdiepingen hoog. Er zijn veel mooie plekken in het land, waaronder de hoofdstad Santiago. Als je naar Chili gaat reizen, wil je zonder VPN niet het openbare internet gebruiken. We zullen zo meteen meer uitleggen, maar bekijk eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Chili.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Chili werd onafhankelijk van Spanje in 1810. Over het algemeen wordt aangenomen dat de naam van het land afkomstig is van een inheemse cultuur, wat betekent dat het land eindigt. Natuurlijk bestaat er bewijs van cultuur dat al lang voor de onafhankelijkheid dateert. Momenteel is de regering van het land een republiek en een van de meest stabiele van Zuid-Amerika.

Vanwege zijn grootte en lengte is er een brede en diverse variëteit aan verschillende klimaten in het land. Van het Andesgebergte tot het strand tot een woestijn tot de tropische gebieden in het zuiden, er zijn allerlei klimaten te vinden. Als je op zoek bent naar nieuwe soorten ervaringen, kun je die gemakkelijk ergens in het land vinden. Zorg ervoor dat u zich op de juiste manier kleedt voor het specifieke gebied en de tijd van het jaar dat u bezoekt.

Internettoegang en privacy in Chili

Hoewel Chili nogal wat belofte heeft, is internetgebruik door burgers van het land slechts ongeveer 40%. Dat betekent dat een meerderheid van het land er geen gebruik van maakt. Hoewel er plaatsen zijn die supersnel internet bieden, variëren de meeste verbindingen van 1-10 Mbps. U zou echter geen probleem moeten hebben om hoge snelheid te vinden in het internetcafé of hotel. Dat betekent ook dat roofdieren dat ook kunnen, dus een VPN gebruiken is een goed idee.

Door een VPN te gebruiken, versleutelt u uw verkeer om het beter te beschermen tegen nieuwsgierige blikken. Gratis wifi wordt aangeboden door een groeiend aantal plaatsen. U loopt een verhoogd risico dat iemand uw persoonlijke en gevoelige gegevens krijgt. Of dat nu financiële gegevens, bedrijfsgeheimen of andere dingen zijn, u bent kwetsbaar als u geen verbinding maakt met een VPN om uw gegevens te versleutelen en uw privacy te helpen beschermen. Door dit te doen, maakt u het voor nieuwsgierige blikken veel moeilijker om uw persoonlijke informatie te stelen.

Chili was een van de eerste landen die wetgeving inzake netneutraliteit ondertekende. Ze blokkeren geen enkele vorm van legale inhoud en het is ISP’s verboden om dit te doen. Ze lijken hun gebruikers ook niet te bespioneren. Dat betekent niet dat u vanuit huis toegang heeft tot uw favoriete programma. Dat is een tweede reden om een ​​VPN te gebruiken. Soms is inhoud vanwege licentierechten beperkt tot een bepaald deel van de wereld. Als je iets vanuit huis wilt bekijken, heb je een VPN nodig om ervan te kunnen genieten.

Hoe een VPN voor Chili te kiezen

Of je nu je privacy wilt beschermen tegen nieuwsgierige blikken of geo-beperkingen wilt omzeilen die je tegen kunt komen, je zult een VPN willen gebruiken terwijl je in Chili bent. Er zijn een aantal keuzes wat providers betreft en soms is het moeilijk om te weten welke de beste optie is. Zoals we al zeiden, beschermt een VPN uw privacy door middel van codering. Veel van de providers die we noemen, geven u de keuze tussen protocollen. Degene die je altijd moet kiezen is OpenVPN.

Dat komt omdat het wordt beschouwd als de beste keuze in de gemeenschap. Als u de optie krijgt tussen de UDP- en TCP-versie, zullen beide het werk goed doen. Het verschil is dat UDP sneller is, dus het verdient misschien de voorkeur. Als je verbindingsproblemen hebt, wil je de TCP-versie bekijken. Hoewel het langzamer is, heb je een betere kans om je verbinding in stand te houden.

Voor enkele van onze andere keuzes kunt u onze bekijken top 10 VPN lijst met services. We denken echter niet dat u dat nodig zult hebben. De opties zijn gebaseerd op beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid en prijs. Het zijn ook providers met een goed netwerk van VPN-servers in de Zuid-Amerikaanse regio. Zo haal je de beste snelheden. Natuurlijk hebben ze allemaal geweldige netwerken. Snelheid is belangrijk als u van plan bent om inhoud te openen, downloaden of streamen. We hopen dat onze gids u heeft geholpen bij het kiezen van de beste optie voor uw behoeften.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map