Beste VPN’s voor China

China Afbeelding 2De Volksrepubliek China heeft met bijna 1,5 miljard mensen de grootste bevolking ter wereld. Het heeft ook het op twee na meest landoppervlak ter wereld. Het land heeft een grote productie-impact op de wereld. Het enige wat je hoeft te doen is kijken waar iets wordt gemaakt en de kans is groot dat er ‘made in China’ staat. Wat bedrijven betreft, beschouwen veel bedrijven het land als een virtuele schat aan kansen. Of uw bedrijf nu een van hen is of u gaat gewoon kijken wat dit enorme land te bieden heeft, het gebruik van een VPN bij het verbinden met internet is een must. We zullen de details in een oogwenk uitleggen, maar bekijk onze lijst met de beste VPN’s voor China.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 CyberGhost $ 2,75 PIA 112 Selectievakje Selectievakje
4 Privé-internettoegang $ 3,33 PIA 52 Selectievakje Selectievakje
5 StrongVPN $ 4,37 StrongVPN 46 Selectievakje Selectievakje

Het internetcensuurbeleid van China (vaak de Grote Firewall van China of het Golden Shield-programma genoemd) is zeer bekend. De waarheid is dat er maar heel weinig sites zijn waar u naartoe kunt gaan zonder een VPN te gebruiken. Door verbinding te maken met een VPN-server in een meer ontspannen omgeving, kunt u de firewall laten denken dat u ergens anders bent. Op die manier heeft u toegang tot de meer dan 6 miljoen websites die het land blokkeert. Dat omvat natuurlijk sites zoals Google, Facebook en nog veel meer.

Naast het uiterst alomtegenwoordige Golden Shield-programma, zullen bezoekers van China nog een ander probleem ervaren. Dat komt omdat de overheid het internet voortdurend in de gaten houdt. Het leiderschap van China zal alles wat u online zegt of doet, tegen u opnemen. Door een VPN te gebruiken, maakt uw versleutelde verbinding het voor criminelen of de Chinese overheid moeilijker om uw gevoelige gegevens vast te leggen. Houd er echter rekening mee dat als de overheid de informatie erg genoeg wil, ze andere manieren zal vinden om deze te verkrijgen.

Wat is de beste VPN voor China?

Onze lijst met de beste VPN’s voor China is gebaseerd op de volgende criteria:

  • Snelheidstests uitgevoerd in Hong Kong, India, Zuid-Korea en Singapore
  • Testte het vermogen van elke VPN om de Grote Firewall van China te deblokkeren
  • Succesvolle blokkering van beperkingen voor kanalen en live sportevenementen
  • Sterke versleuteling met de nadruk op stealth VPN om de firewall te omzeilen
  • We geven de voorkeur aan providers die geen gebruikslogboeken bijhouden
  • Mobiele apps en webbrowser-extensies voor verbeterde privacy

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services die u in China kunt gebruiken:

1. Beste VPN voor China: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Misschien vindt u dat probleem bij de steden die we noemden. Selecteer eenvoudig het tabblad “Alle”, open Azië en open vervolgens Hong Kong. Op dit moment kunt u de serverlocatie Hong Kong, India of Zuid-Korea selecteren. Zoals u kunt zien, presteerden alle drie de locaties redelijk goed met downloadsnelheden tot wel 116 Mbps.