ChromecastChromecast is een apparaat voor het afspelen van digitale media, ontwikkeld door Google. Hoewel het niet veel groter is dan een USB-flashstation, heeft het een HDMI-verbinding die inhoud van mobiele en web-apps kan streamen, of het kan de weergave dupliceren vanuit de Chrome-browser. Dit elimineert de noodzaak om een ​​Smart TV te hebben en heeft een lager prijsniveau dan de twee grootste concurrenten, Roku en Apple TV. Ondanks dat ze enigszins verschillen van Roku, concurreren ze nog steeds op dezelfde markt. Wat Apple TV betreft, is het ontworpen om het tegen elkaar op te nemen. Dit zijn enkele VPN’s die redelijk goed werken met Chromecast.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Zoals we al zeiden, heeft Chromecast verschillende voordelen, vooral in vergelijking met Apple TV. Voor een prijs. Apple TV is, net als de meeste andere dingen in de Apple-productlijn, duur en kost ongeveer 70 dollar. Met $ 35 USD is Chromecast slechts de helft van de prijs van Apple TV. Naast een betere prijs, werd de softwareontwikkelingskit uitgebracht waarmee externe leveranciers hun software konden aanpassen zodat deze zou werken met het Google-apparaat. Hoewel Apple TV ook andere kanalen biedt, is er met Chromecast veel meer potentieel voor de toekomst.

Je kunt je dus afvragen, waarom zou je hiervoor een VPN nodig hebben? Het antwoord daarop is eenvoudig. Stel dat u naar het buitenland reist, onlangs bent verhuisd of alleen inhoud uit een andere regio wilt bekijken. We zullen een voorbeeld bekijken met Netflix om het beter uit te leggen. Netflix is ​​een populaire premium streaming-service die in veel landen over de hele wereld beschikbaar is en ondersteunde regio’s hebben hun eigen bibliotheek. Als je in de VS of een ander land was, zou je een VPN gebruiken om verbinding te maken met de regio die je maar wilde. Met andere woorden, u kunt een tv-programma van de Canadese versie van Netflix streamen naar elke plaats waar u zich bevond.

Een andere goede reden om een ​​VPN te gebruiken, is voor codering. Van toegang tot persoonlijke gegevens die u op een groter scherm wilt zien, tot mogelijk YouTube-video’s bekijken of iets anders, Chromecast heeft veel mogelijkheden. Door een VPN te gebruiken, blijven uw gegevens veilig voor iedereen die nieuwsgierige blikken heeft.

Nu u de voordelen ziet, welke zou u gebruiken? Er zijn enkele goede keuzes die we hebben voor Chromecast wat betreft selecties. Hoewel al onze opties uw privacy beschermen, is het gebruik van het OpenVPN-protocol de beste manier om te gaan, wanneer u maar kunt. Als snelheid van essentieel belang is, zou je OpenVPN (UDP) gebruiken. Dat is de beste optie om een ​​van de streamingdiensten te gebruiken, zoals Pandora of Netflix. Als je verbindingsproblemen hebt en problemen met het wegvallen van de verbinding, wil je OpenVPN (TCP) gebruiken. Hoewel de verbinding wat langzamer kan zijn, ondergaan de gegevens een foutcontrole. Om een ​​VPN te streamen of verbinding te maken via een mobiel netwerk, kunt u ook kijken naar andere protocollen, waaronder L2TP en IKEv2, voor een goede privacy.

Als u uw gegevens wilt beveiligen, moet u ExpressVPN gebruiken. Ze houden geen logboeken bij en hebben een kill-switchfunctie, dus het zorgt ervoor dat al het browsen dat je doet, wordt beschermd. Omdat een groot deel van het gebruik van het Chromecast-apparaat streamt, is ExpressVPN opnieuw de beste keuze. Ze hebben het snelste netwerk in Noord-Amerika en Europa, en bieden ook een mobiele client, dus je maakt gewoon verbinding en je kunt streamen vanuit de landen met de grootste inhoudsbibliotheken. De VS hebben momenteel de beste selectie, maar u kunt verbinding maken met elke regio die u kiest.

Als je alleen toegang wilt hebben tot geografisch beperkte inhoud, zou je de ExpressVPN MediaStreamer (Smart DNS) -functie willen kiezen. MediaStreamer helpt bij het deblokkeren van kanalen zonder het lichte snelheidsverlies. We raden u echter aan om voor de gecodeerde optie te gaan, omdat we nooit de beveiliging voor snelheid zouden aanbevelen. Afhankelijk van wat je probeert te streamen, heb je slechts een 800 kbps-verbinding nodig om de meeste visuele media te streamen. Zolang er geen kwaliteitsverlies is, wordt elk snelheidsverlies gecompenseerd door de beveiliging die het met zich meebrengt. ExpressVPN-leden hebben volledige toegang tot beide diensten.

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Chromecast bekijken.

1. Beste VPN voor Chromecast: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Chromecast: NordVPN

NordVPN

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen opvallen.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Chromecast: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Chromecast: PIA

Privé-internettoegang

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

5. Beste VPN voor Chromecast: IPVanish

IPVanish

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Je zou onze lijst kunnen bekijken top 10 VPN services als je dat wilt, maar dat hoeft niet, aangezien we de beste voor dit bericht hebben gekozen. De criteria voor onze selecties zijn gebaseerd op beveiliging, snelheid, prijs en grote aantallen netwerkservers over de hele wereld. Je zou altijd willen gaan met de meest betrouwbare bedrijven, inclusief degene die we hier noemen. Onze definities hiervoor zijn onder meer het beschermen van uw privacy en het hebben van snelle netwerken om high-definition inhoud vanuit andere landen te streamen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me