ClemsonClemson, South Carolina is een klein stadje in de noordwestelijke hoek van de staat. Terwijl Clemson University een studenteninschrijving heeft van ongeveer 23k, heeft de stad zelf slechts een bevolking van iets minder dan 14k. Natuurlijk trekt de school veel publiek, vooral wanneer hun voetbalteam dominant is. U kunt een paar andere dingen vinden om te doen in de stad, maar buiten een universiteitsevenement vereisen de meeste activiteiten in de omgeving een reis naar Greenville, SC. Als je de stad gaat bezoeken, is de kans groot dat je gebruik maakt van openbare wifi. Als dat zo is, is het van cruciaal belang dat u daarvoor een VPN gebruikt. Daar kunnen we binnenkort meer over vertellen. Bekijk eerst onze beste VPN’s voor Clemson.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Met de omvang van de bevolking bepaalt de universiteit grotendeels het karakter van de stad. Hoewel de school dateert uit 1889, heette de gemeenschap Calhoun. In 1943 noemden stadsleiders de stad Clemson. Hoewel er woningen beschikbaar zijn aan de universiteit, wonen veel studenten buiten de campus in een grote verscheidenheid aan verschillende appartementencomplexen.

Zoals veel zuidelijke steden, zijn trottoirs meestal afwezig in het gebied. De uitzondering hierop is de binnenstad. Naarmate de tijd verstrijkt, krijgen meer gebouwen een historische status. In 2001 hebben conservationisten het Clemson (trein) Depot gerestaureerd. Gebouwd in 1893, hebben ze het teruggebracht in de oorspronkelijke look. Hoewel het in 2016 is gesloten vanwege een wegenproject, wordt het naar verwachting heropend en weer actief.

Als Clemson om welke reden dan ook op uw lijst staat om te bezoeken, heeft u mogelijk wat downtime. Gelukkig bieden veel bedrijven gratis wifi aan klanten. Hoewel dat goed is voor gebruikers, is het ook geweldig voor cybercriminelen. De waarheid is dat cybercriminaliteit overal kan zijn. Ga er niet vanuit dat Clemson klein is, dat het dat soort dingen te boven gaat. Door een VPN te gebruiken, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met de server van jouw keuze. Dat maakt het voor iedereen veel moeilijker om uw gevoelige gegevens te stelen.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Als je op het werk of op een school bent geweest, heb je waarschijnlijk de internet oppas opgemerkt. Met andere woorden, organisaties, bedrijven en zelfs sommige landen hebben een firewall om hun gebruikers te blokkeren voor bepaalde inhoud. Met een VPN kun je dat soort beperkingen omzeilen. Op die manier hoef je geen sportteam in dezelfde stad of iets anders te missen dat je wilt zien, waar je ook bent.

Nu u de praktische redenen ziet om er een te gebruiken, kunt u andere toepassingen ontdekken zodra u zich aanmeldt voor service. Laten we het een beetje hebben over wat u moet weten bij het selecteren van een VPN.

Om te beginnen beschermen VPN’s hun leden door coderingsprotocollen te gebruiken. De beste daarvan is de OpenVPN-optie. Bijna elke aanbieder biedt u die mogelijkheid. Als u een keuze moet maken tussen de TCP- en een UDP-versie, werken beide prima. Het verschil is dat UDP de snelste is. Dat is belangrijk als u probeert om duurdere inhoud te streamen. Als u verbindingsproblemen heeft, is TCP een betere optie voor u.

1. Beste VPN voor Clemson: IPVanish

IPVanish

De stad Clemson heeft niet veel te bieden. Daarom selecteren we een server in Atlanta. We gebruiken de IPVanish-servers in Atlanta de hele tijd omdat ons kantoor in de buurt is. Uit ervaring kunnen we u vertellen dat de servers in Atlanta zowel snel als betrouwbaar zijn. U zult ook merken dat IPVanish meer serverlocaties in de Verenigde Staten heeft dan zowat elke andere VPN-service. Dit maakt ze een geweldige optie om te gebruiken.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 48 servers in Atlanta (nogmaals, omdat het de dichtstbijzijnde stad is) en je kunt ervoor kiezen om met een van hen te verbinden. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld atl.a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We hebben een IPVanish-server in Atlanta getest en vonden dat de snelheid 63,76 Mbps was op onze kabelinternetverbinding die rond dezelfde snelheid uitkomt.

IPVanish Atlanta snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Leden worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bezoek IPVanish

2. Beste VPN voor Clemson: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dat geldt voor Atlanta (aangezien het de dichtstbijzijnde grote stad is). U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Atlanta selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server getest in Atlanta en de snelheid was 58,49 Mbps.

ExpressVPN Atlanta snelheidstest

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Bezoek ExpressVPN

3. Beste VPN voor Clemson: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-videocontent in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt je ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, wifi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Atlanta wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat 8 servers Atlanta. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals u kunt zien, was onze downloadsnelheid 57,65 Mbps, wat in lijn is met de andere services in onze lijst.

CyberGhost Atlanta snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 3,50 per maand tijdens hun huidige promotie.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Clemson: NordVPN

NordVPNNordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft 39 servers in Atlanta. Helaas toont de NordVPN-client niet de stad van de server. Ze hebben ons echter vriendelijk de servernummers voor Atlanta verstrekt. U wilt verbinding maken met een van de volgende servers: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. De eenvoudigste manier om een ​​specifiek servernummer te selecteren, is door het tabblad ‘Servers’ in de app te selecteren en vervolgens de resultaten in alfabetische volgorde te sorteren. U kunt vervolgens naar beneden scrollen en een van de servernummers selecteren die we hierboven hebben vermeld. U kunt het laadtijdpercentage en de afstand tot elke server zien. We hebben de Amerikaanse # 370-server in Atlanta getest en vonden de prestaties redelijk goed met een downloadsnelheid van 60,11 Mbps.

NordVPN-snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,99 per maand met een lidmaatschap van 24 maanden.

Bezoek NordVPN

5. Beste VPN voor Clemson: StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft een van de beste VPN-netwerken van het land. In het verleden bracht het bedrijf gebruikers kosten in rekening op basis van het aantal serverlocaties en protocollen dat ze gebruikten. Dat is veranderd omdat StrongVPN leden nu volledige toegang biedt tot hun netwerk met honderden servers wereldwijd.

LandenLocatieserversUSA-serverlocatiesSoftwareMaandelijksJaarlijksTerugbetaling
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCramen$ 7,50$ 52,497 dag

De nieuwste toevoeging aan de StrongVPN-service is de StrongDNS-functie. Iedereen die zich aanmeldt voor een StrongVPN-account krijgt ook gratis toegang tot StrongDNS, een slimme DNS-service die wordt gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen. Het is een geweldige oplossing voor diegenen die van plan zijn om buiten de VS te reizen en toegang willen tot Netflix.

StrongVPN heeft 20 servers in Atlanta. U kunt geen specifieke server selecteren. In plaats daarvan klikt u op de vervolgkeuzelijst met serverlocaties en kiest u Verenigde Staten – Atlanta. We hebben OpenVPN UDP geselecteerd voor de beste prestaties. Nadat we verbinding hadden gemaakt met een server in Atlanta, hebben we onze snelheid getest en vastgesteld dat deze 59,97 Mbps was.

StrongVPN Atlanta snelheidstest

StrongVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. U kunt genieten van onbeperkte VPN en gratis SmartDNS-toegang voor slechts $ 7,50 per maand of $ 52,49 per jaar. De jaarrekening komt uit op rechtvaardig $ 4,37 per maand. Nieuwe gebruikers worden gedekt door een niet-open-geld-terug-garantie.

StrongVPN

Er zijn nog andere opties die u kunt vinden in onze top 10 VPN lijst met services. Dat gezegd hebbende, zijn we van mening dat we u een aantal solide keuzes hebben gegeven. We hebben onze beslissingen genomen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs en beveiliging. We hebben ook gezocht naar providers met servers in de buurt van Clemson. Zo vind je de beste snelheden. Alle providers hebben geweldige netwerken en zijn allemaal bekend. Je hebt goede snelheden nodig als je van plan bent om HD of continue afspeelopties te streamen en je wilt een provider kiezen met een goede reputatie. Met onze hulp kunnen wij u informeren over de beste opties.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me