College StationCollege Station, Texas ligt in het oost-centrale deel van de staat, in het hart van de Brazos-vallei. Om u een referentiekader te geven, het is 90 mijl ten noordwesten van Houston. Het metrogebied herbergt 255.000 mensen, terwijl de eigenlijke stad ongeveer 93.000 is. Er zijn verschillende redenen waarom je de stad zou bezoeken. De grootste reden om de stad te bezoeken is echter vanwege Texas A&M Universiteit. Wat uw reden voor een bezoek ook is, u wilt geen openbare wifi gebruiken zonder eerst een VPN te gebruiken. Bekijk onze lijst met de beste VPN’s voor College Station voordat we meer in detail uitleggen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

De oorsprong van College Station gaat terug tot 1860. Toen de Houston en Texas Central Railway door de regio begonnen te bouwen. 11 jaar later koos de wetgever de site als de thuisbasis van de landbouw & Mechanical College of Texas. Het duurde tot 1963 voordat de school zichzelf Texas A noemde&M. Zoals je kunt raden, is het collegestelsel de grootste werkgever in de regio.

Natuurlijk zijn universiteitssporten belangrijke evenementen in de omgeving. Meer specifiek is universiteitsvoetbal enorm. De Texas A&M-stadion biedt plaats aan ongeveer 102.000 mensen. De sport trekt veel mensen aan en het is geweldig voor de economie van de stad. Ze zijn niet bang om geld uit te geven aan een goede voetbaltrainer.

Het maakt niet uit waarom je de stad bezoekt, de kans is groot dat je wat uitvaltijd hebt. Gelukkig bieden een aantal bedrijven gratis wifi aan. Voordat u hiervan kunt profiteren, moet u een VPN gebruiken. Dat komt omdat de criminelen het ook leuk vinden. Je kunt er zeker van zijn dat er altijd iemand op de loer ligt, wachtend op het vinden van een kwetsbaar doelwit. Door een VPN te gebruiken, creëer je een veilige en privé verbinding met de server van jouw keuze. Dat maakt het voor cybercriminelen veel moeilijker om uw gevoelige gegevens op te halen.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Stel dat u een voetbalwedstrijd wilt kijken, maar geen kaartjes kunt krijgen. In plaats van naar een bar te gaan, wil je het graag online bekijken. U zult echter een black-out krijgen vanwege licentierechten. Door in dit geval een VPN te gebruiken, kunt u verbinding maken met een server in een ander gebied. Zo weet de detectiesoftware niet waar u zich bevindt. Op die manier kun je genieten van het spel zoals je dat normaal zou doen.

Er is nog een voorbeeld dat we kunnen gebruiken. Als je wifi op school probeert te gebruiken, zullen ze je meestal de toegang tot bepaalde sites blokkeren. Dergelijke firewalls zijn gebruikelijk op alle scholen en zelfs bedrijven. De VPN helpt u ook om die beperkingen te omzeilen. We bekijken nu enkele van de beste opties om te gebruiken.

1. Beste VPN voor College Station: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt voor Dallas (aangezien dit de dichtstbijzijnde optie is voor College Station). U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Dallas selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server in Dallas getest en de snelheid was 59,55 Mbps.

ExpressVPN Houston snelheidstest

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor College Station: IPVanish

IPVanish

De grootste sectoren van de economie van College Station hebben te maken met sport en de universiteit. Hoewel er in College Station geen servers specifiek zijn, zal het verbinden met een server in Dallas u hoge snelheden opleveren. IPVanish heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-bedrijven. Dit maakt ze een van onze beste keuzes voor het gebruik van een VPN in College Station.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 36 servers in Dallas en u kunt ervoor kiezen om verbinding te maken met een van de servers die u maar wilt. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld dal-a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We testten een IPVanish-server in Dallas, dal-a26 vanwege de nabijheid van College Station, en vonden de snelheid 63,83 Mbps.

IPVanish Houston snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

3. Beste VPN voor College Station: PureVPN

PureVPN

PureVPN bestaat sinds 2007 en is daarmee een van de oudste VPN-providers op de markt. Door een vroege start hebben ze kunnen uitbreiden en innoveren. PureVPN heeft een van de beste VPN-clients op de markt. Ze hebben ook gratis apps voor zowel iOS als Android

Landen Servers Protocollen
58750SSTP, PPTP, L2TP, open

Innovatie is een gebied dat PureVPN helpt zich te onderscheiden van de rest. Ze blijven nieuwe functies en add-ons aan de service toevoegen. U kunt NAT-firewall, een speciaal IP-adres, StealthVPN-browser en een speciale optie genaamd dedicated streaming toevoegen om uw prestaties te versnellen.

Omdat we een server in de buurt van College Station wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Country Selection Tool”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren met behulp van het tabblad “Browse All Servers”. Het PureVPN-netwerk heeft verschillende servers in Houston. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 61,35 Mbps.

PureVPN Houston snelheidstest

PureVPN doet het erg goed in de prijscategorie. Ze hebben de prijzen met meer dan 50% verlaagd naarmate de service blijft groeien. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN en toegang krijgen tot al hun serverlocaties vanaf slechts $ 4,99 per maand. Het jaarplan is van grote waarde.

Bezoek PureVPN

Hoewel we denken dat we u de best beschikbare opties hebben gegeven, kunt u altijd een kijkje nemen in onze top 10 VPN lijst met services. We hebben ze gekozen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs en beveiliging. Veel providers hebben servers in of in de regio. Zo weet u zeker dat u de beste snelheden haalt. Natuurlijk hebben ze allemaal geweldige netwerken. Snelheid is belangrijk als u van plan bent live inhoud te downloaden of te streamen. De providers die we hierboven noemden, zijn de beste opties om dat te doen, ongeacht welke populaire services u wilt gebruiken. Door onze gids te gebruiken, kunt u de best beschikbare beslissing nemen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me