Beste VPN’s voor Colombia

ColombiaColombia is het 25e grootste land ter wereld en ligt in het noordelijke deel van Zuid-Amerika. Net als sommige andere landen op het continent heeft het een kleurrijk verleden. Ondanks dat het de evenaar aanraakt, heeft het land nogal wat klimaatdiversiteit. Als u naar dit prachtige land moet reizen, zowel voor zaken als voor vakantie, moet u wat zonnebrandcrème meenemen. Je wilt ook verbinding maken met een VPN als je van plan bent om wifi te gebruiken tijdens een deel van de reis. Dit helpt uw ​​privacy te beschermen.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Voor het eerst gekoloniseerd in 1499 door de Spanjaarden, werd Colombia pas in 1819 onafhankelijk. Hoewel er aanwijzingen zijn voor een beschaving die teruggaat tot 18.000 vGT, heeft de Spaanse kolonisatie geleid tot een ongewone demografische samenstelling in het land. Bijna de helft van de bevolking bestaat uit Mestizo Colombianen (Europese en Amerindiaanse mix). In de huidige tijd heeft het land een unitaire presidentiële constitutionele republiek en heeft het een zeer actieve en groeiende economie.

Als je in het land bent om de schoonheid te ervaren, heb je geluk. Je hebt daar 6 natuurlijke regio’s, waaronder de sneeuw en het ijs van het Andesgebergte, tropische regenwouden, woestijnen, stranden, savannes en meer. Zoals je kunt zien, kun je elk klimaat dat je wilt bezoeken vinden in 440k vierkante mijl. Waar je ook heen gaat, er is genoeg te zien en te doen.

Internettoegang en privacy in Colombia

Zelfs met zoveel te zien en te doen, moet je het internet mogelijk voor verschillende dingen gebruiken. Omdat breedband al meer dan 20 jaar beschikbaar is in Colombia, kun je verwachten dat de snelheden redelijk goed zijn bij het verbinden. In de afgelopen jaren zijn een aantal plaatsen gestart met het aanbieden van gratis wifi. Dat is geweldig, maar dat brengt ons bij onze eerste reden om een ​​VPN te gebruiken.

Met het aantal mensen in Colombia kun je je voorstellen dat er altijd iemand is die op zoek is naar een manier om je gevoelige gegevens te stelen. Dieven kunnen overal worden gevestigd en zijn gewoon op zoek naar een goede kans. Bovendien is vastgesteld dat de inlichtingendienst van tijd tot tijd buitengerechtelijk toezicht houdt. Alle internetproviders in Colombia moeten de inhoud van hun verkeer volgen en elke illegale activiteit aan de regering melden.

Hoewel er geen officiële regels zijn voor internetcensuur, wordt websites soms selectief geblokkeerd. Die soorten blokken zijn meer gebaseerd op censuur, maar je zult ook geo-beperkingen ervaren. Het gebruik van een VPN helpt je om ze te omzeilen. Als je een favoriete streamingsite hebt die alleen beschikbaar is waar je woont, zou je deze niet kunnen gebruiken zonder een VPN te gebruiken.

Hoe een VPN voor Colombia te kiezen

En daar heb je het. Dat zijn de twee beste redenen om een ​​VPN te gebruiken. Of je nu je privacy wilt beschermen tegen nieuwsgierige blikken of beperkingen wilt omzeilen, het gebruik ervan is cruciaal als je in Colombia bent. De volgende vraag is, welke? De manier waarop een VPN uw privacy beschermt, is door middel van codering. Bij de meeste providers kunt u kiezen tussen verschillende protocollen. Degene die je moet kiezen wanneer je kunt is OpenVPN. Dat wordt beschouwd als de beste keuze in de gemeenschap. Als u de keuze krijgt tussen de UDP- en TCP-versie, werken beide zoals bedoeld. Het verschil is dat UDP sneller is. Als je verbindingsproblemen hebt, wil je de TCP-versie bekijken. Hoewel het langzamer is, heb je een betere kans om je verbinding in stand te houden.

Als u op zoek bent naar meer opties, bekijk dan onze top 10 VPN lijst met services. We denken echter dat u tevreden zult zijn met de opties die we u hierboven hebben gegeven. Ze zijn gekozen op basis van beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid en prijs. We zochten ook naar providers met een goed netwerk van VPN-servers in de regio. Zo haal je de beste snelheden. Natuurlijk hebben ze allemaal geweldige netwerken. Snelheid is belangrijk als u van plan bent toegang te krijgen tot inhoud. De providers die we hierboven noemden, zijn de beste opties om dat te doen, ongeacht welke populaire services u wilt gebruiken. Hopelijk helpt onze gids je om de best mogelijke beslissing te nemen en wat geld te besparen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map