Beste VPN’s voor Colorado

ColoradoColorado is een staat in de zuidelijke Rocky Mountains. Het heeft een geschatte populatie van bijna 5,7 miljoen mensen. In de afgelopen jaren heeft de staat een toestroom van bezoekers en toerisme gezien. Dat komt gedeeltelijk door hun liberale wetten over het gebruik van marihuana. Of u nu van plan bent om de staat of om die reden een bezoek te brengen, u wilt er zeker van zijn dat u een VPN gebruikt wanneer u openbare wifi gebruikt. We kunnen u daar straks meer informatie over geven. Bekijk eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Colorado.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje
3NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
4IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje

De beste reden om een ​​VPN in Colorado te gebruiken, is om uw privacy te beschermen. Hoewel Colorado in de VS ligt en geen toezicht door de overheid heeft, bent u niet veilig. U hoeft niet hard te zoeken om bewijs van identiteitsdiefstal te vinden. Door verbinding te maken met een VPN, creëert u een veilige en privéverbinding met de server van uw keuze. Dat maakt het voor iedereen moeilijk om uw privégegevens te stelen.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Colorado bent, is niet om redenen van censuur door de overheid, maar om je te helpen geografische beperkingen en firewalls te omzeilen. Om dit te bereiken, zou je verbinding maken met een VPN in een andere regio. Op die manier kunt u doorgaan zoals u normaal zou doen.

Wat is de beste VPN voor Colorado?

Om deze vraag het beste te beantwoorden, moeten we kijken naar de belangrijkste factoren die we moeten gebruiken in Colorado. We richten ons eerst op het omzeilen van firewalls en geografische beperkingen. Op die manier kunnen we de beste VPN’s voor Colorado bepalen.

 • VPN-servers die goed presteren in Colorado (alle VPN’s getest naar Denver, Colorado Springs en Pueblo)
 • De mogelijkheid om geografische beperkingen in Colorado te deblokkeren
 • Groot en stabiel netwerk om verbroken verbindingen te voorkomen
 • VPN-providers die geen gebruikslogboeken bijhouden
 • Sterke codering op militair niveau om de privacy in de regio te helpen beschermen
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten

Nu gaan we dieper in op de beste VPN’s voor Colorado.

1. Beste VPN voor Colorado: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open de VS en open vervolgens Colorado. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. We hebben een server in Denver aangesloten en de snelheid getest naar Denver, Colorado Springs en Pueblo. De resultaten varieerden tussen 116 Mbps en 121 Mbps, wat bijna onze kabelinternetverbinding maximaliseerde.

ExpressVPN Colorado snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Colorado: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (67% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA goed presteert in de regio. We maakten verbinding met een PIA-server in Denver en testten de snelheid naar Denver, Colorado Springs en Pueblo. Zoals je kunt zien varieerden de resultaten van 53 Mbps in Pueblo tot 84 Mbps in Denver.

PIA Colorado snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 3,33 per maand.

Bekijk PIA-deals

3. Beste VPN voor Colorado: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een paar servers in Denver. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We maakten verbinding met een VPN-server in Denver, Colorado en testten de snelheden naar Denver, Colorado Springs en Pueblo. De prestaties varieerden tussen 19 Mbps en 40 Mbps.

NordVPN Colorado snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bekijk NordVPN-deals

4. Beste VPN voor Colorado: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Colorado.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We maakten verbinding met een IPVanish VPN-server in Denver en testten de snelheden naar Denver, Colorado Springs en Pueblo. Zoals je kunt zien, lag de downloadsnelheid tussen 14 Mbps en 24 Mbps.

IPVanish Colorado snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bekijk IPVanish-deals

Er zijn absoluut enkele geweldige VPN-opties die u kunt gebruiken in Colorado. Je zou de voordelen van het gebruik ervan moeten kunnen zien terwijl je daar bent. Dat gezegd hebbende, je kunt altijd kijken naar de providers op onze website top 10 VPN-lijst voor andere opties. Ze zullen allemaal hun werk doen, maar we hebben onze keuzes gemaakt op basis van een aantal factoren. Zo hebben we onze beslissingen voor Colorado geoptimaliseerd. Ongeacht uw redenen om te gaan, VPN-bescherming is een goed idee. Door onze gids te gebruiken, kunt u uw privacy beschermen en de best mogelijke beslissing nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map