Xfinity icoonIn de VS is de internetdienst van Comcast, Xfinity genaamd, overal. Met de lancering van hun mobiele telefoondienst creëerden ze meer dan 1 miljoen draadloze hotspots. Ze hebben ook draadloze hotspots die standaard zijn ingeschakeld voor hun internetservice. Als je de Comcast Xfinity-service hebt, heb je waarschijnlijk de hotspot. Comcast raadt je natuurlijk af om dit extra netwerk uit te schakelen, zodat meer mensen kunnen genieten van Xfinity WiFi-hotspots. Hun snelheden kunnen snel zijn, afhankelijk van waar je bent en het aantal mensen op de dienst. Er zijn een aantal goede redenen om verbinding te maken met een VPN terwijl je de internetservice van Comcast gebruikt. We zullen daar binnenkort meer over vertellen, maar bekijk eerst onze lijst voor de beste VPN’s voor Comcast Xfinity.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

Wat is internetbeperking?

Onlangs heeft de Amerikaanse federale regering haar beleid inzake “netneutraliteit” teruggedraaid. Als je de term hebt gehoord, maar niet weet wat het betekent, leggen we het uit. Netneutraliteit houdt in dat ISP’s zoals Comcast bepaalde soorten activiteiten geen voorkeursbehandeling kunnen geven. Met het omkeren van netneutraliteit kunnen ze de downloadsnelheden op streamingdiensten, games, P2P-netwerken en meer beperken. Sommige bedrijven vinden het eerlijk omdat een klein percentage gebruikers meer bandbreedte inneemt dan andere. Dat kost ze behoorlijk wat geld. Door te beperken, kunnen ze meer mensen snelle service bieden en proberen ze de prijzen laag te houden. Hoewel deze praktijken niet illegaal zijn, zijn ze zeker twijfelachtig. Aangezien sommige ISP’s op verschillende gebieden monopolies hebben, is er geen druk om hun klanten niet te beperken.

Comcast Xfinity Throttle Internet-activiteiten?

Een onafhankelijk onderzoek door Electronic Frontier Foundation bevestigt dat Comcast zeker is vertraagde P2P-netwerken en Netflix in 2007. We weten echter niet zeker of ze zich nog steeds met dergelijke praktijken bezighouden. Dingen zijn zeker veranderd sinds het rapport uitkwam. Hoewel de bandbreedte de afgelopen jaren veel goedkoper is geworden, kan dit nog steeds gebeuren.

Manieren om Xfinity Throttling te testen

Wehe AppGelukkig zijn er een paar verschillende manieren om te testen op beperking. U kunt de Internet Health Test op de Battle for the Net-website. Het laat verschillende fasen zien waarin throttling kan optreden. Als uw snelheid constant blijft, is het waarschijnlijk dat Xfinity u niet beperkt. Als je een mobiel apparaat gebruikt, is er een betere optie. Northeastern University en de University of Massachusetts Amherst ontwikkelden een applicatie genaamd Wehe. Deze geweldige app is beschikbaar voor iOS en Android. Wat het doet, is het testen van snelheden door 7 andere applicaties te gebruiken. Dat zijn YouTube, Skype, NBC Sports, Vimeo, Amazon, Netflix en Spotify. Als alles klopt, ontvang je bij elke app berichten dat er geen differentiatie is. Als er een probleem wordt gevonden, laat het u weten dat er verschillen zijn gedetecteerd (u wordt beperkt). Als dat zo is, heeft Comcast Xfinity mogelijk nog steeds een probleem met het beperken van hun gebruikers.

Waarom je een VPN voor Comcast Xfinity moet gebruiken

Nu, om de redenen die we eerder noemden. Als u denkt dat Comcast uw verbinding mogelijk belemmert, is een VPN een goed idee. Door een VPN-server te gebruiken, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met de server van jouw keuze (meestal de dichtstbijzijnde die bij jouw locatie ligt). Dat betekent dat u uw activiteit voor uw ISP verbergt. In feite kan Comcast niet raken wat het niet kan zien. Het enige dat ze zien, is dat je versleutelde verkeersbandbreedte gebruikt. Bovendien beschermt het gebruik van een VPN uw privacy. Zelfs als je denkt dat je niets te verbergen hebt, betekent dat nog steeds niet dat Comcast Xfinity moet weten wat je kiest om te downloaden, streamen of online te doen. Nu gaan we kijken naar de beste VPN’s voor Comcast Xfinity.

1. Beste VPN voor Comcast Xfinity: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Comcast Xfinity: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Comcast Xfinity: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Comcast Xfinity: Surfshark

Surfshark

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts $ 1,99 per maand (83% korting)

Surfshark lanceerde hun VPN-service in 2018. Sinds die tijd heeft het bedrijf een behoorlijke sprong gemaakt in de gemeenschap. Het team blijft groeien en voegt serverlocaties toe aan hun hogesnelheidsnetwerk. Ze hebben gefocust op privacy en waarde. De service bevat extra functies zoals CleanWeb (blokkeert advertenties en malware), Whitelister (split-tunneling), MultiHop dubbele VPN, kill-switch, privé-DNS en lekbescherming.

Met een groot netwerk van servers over de hele wereld, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Premium en Amazon Prime te deblokkeren, zijn er veel mogelijkheden om van de service te genieten. Je hebt toegang tot Amazon Prime Video in meerdere regio’s, waaronder de VS, Duitsland en het VK. De Windows-client biedt u de mogelijkheid om verbinding te maken met fysieke serverlocaties, virtuele servers (het meest geschikt voor het deblokkeren van geografische beperkingen), servers die P2P-gebruik ondersteunen en MultiHop-servers.

Voor de waarde en de functies is Surfshark een uitstekende optie voor diegenen die hun privacy willen beschermen en beperkingen willen deblokkeren. Al hun VPN-apps zijn ontworpen met een vergelijkbare gebruikersinterface en zijn gemakkelijk te gebruiken. Je kunt je aanmelden voor een onbeperkt VPN-account voor slechts $ 1,99 per maand met een abonnement van 2 jaar.

Bezoek Surfshark

5. Beste VPN voor Comcast Xfinity: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (67% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf $ 3,33 per maand samen met een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

Hierboven hebben we geprobeerd u de beste redenen en opties voor VPN’s te laten zien terwijl u op Comcast Xfinity zit en hebben we een paar punten uitgelegd. U kunt echter gerust een kijkje nemen bij ons top 10 lijst van VPN-providers. Het komt erop neer dat er veel goede producten zijn die u kunnen helpen. Het hangt allemaal af van wat je zoekt. We hopen dat we enig licht hebben geworpen op Comcast Xfinity om u te helpen de beste beslissing te nemen die u kunt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me