Beste VPN’s voor Costa Rica

Costa RicaCosta Rica is een klein land in Midden-Amerika. Het ligt op de kleine landmassa tussen Noord- en Zuid-Amerika. Het heeft momenteel ongeveer 4.8 miljoen inwoners en het geweldige weer maakt het een geweldige plek om te bezoeken voor toeristen. Voor iedereen die van plan is lid te worden van die lijst met bezoekers, moet je ervoor zorgen dat je een VPN gebruikt voordat je openbare wifi gebruikt terwijl je daar bent. We zullen u in een paar korte momenten vertellen waarom dat belangrijk is. Bekijk ondertussen onze lijst met de beste VPN’s voor Costa Rica


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost112SelectievakjeSelectievakje
5Surfshark$ 1,99Surfshark68SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje

De eerste reden om een ​​VPN te gebruiken wanneer je in Costa Rica bent, is het beschermen van je privacy. Het internet is daar goed, maar het wordt steeds beter naarmate het geld binnenkomt. Gelukkig houdt het land zijn burgers niet in de gaten, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat u door de regering wordt bespioneerd. Dat betekent echter niet dat u veilig bent. Wanneer je daar een VPN gebruikt, kun je jezelf en je internetverkeer beschermen tegen cyberdieven. Alleen dan kunt u het gecodeerde verkeer gebruiken om het voor iedereen veel moeilijker te maken om uw persoonlijke gegevens te stelen.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken, is niet zo belangrijk. Volgens het Freedom House is Costa Rica vrij van internetcensuur. Dat betekent echter niet dat het je niet zou helpen. Als u probeert toegang te krijgen tot inhoud uit uw thuisregio, is de kans groot dat u deze niet kunt zien. Dat komt omdat mediabedrijven gebruikers meestal buiten hun doelgebied blokkeren. De oplossing is om verbinding te maken met een server in uw thuisregio of zelfs een andere regio, en u kunt beginnen te genieten van wat u vandaag wilt zien.

Wat is de beste VPN voor Costa Rica?

Hoewel je van de regeringen van sommige landen censuur en toezicht mag verwachten, is dat in Costa Rica geen probleem. Daarom zijn de dingen die normaal gesproken belangrijk zijn, niet zo strikt in onze onderstaande lijst. Onze keuzes zijn echter nog steeds geweldige opties. Die factoren zijn onder meer:

 • Hoge snelheden op servers die goed presteren in Costa Rica
 • Mogelijkheid om geografische beperkingen te deblokkeren
 • Groot netwerk met meerdere servers om serverdalingen te helpen voorkomen.
 • Mobiele apps voor meerdere platforms, waaronder Amazon Firestick
 • Krachtige versleuteling van militaire kwaliteit om uw privacy te beschermen
 • Providers met een logboek zonder logboeken

Nu je ziet wat daar belangrijk is, gaan we de beste VPN’s voor Costa Rica eens nader bekijken.

1. Beste VPN voor Costa Rica: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de 5 ogen en 14 ogen landen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Costa Rica snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in Costa Rica. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Amerika en open vervolgens Costa Rica. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we een server testten in San Jose, Costa Rica, was de snelheid 56,75 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ExpressVPN-deals

2. Beste VPN voor Costa Rica: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Costa Rica snelheidstest

NordVPN heeft een paar servers in de omgeving, waaronder enkele in Costa Rica. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in San Jose getest en vastgesteld dat deze een downloadsnelheid van 76,52 Mbps had.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,49 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bekijk NordVPN-deals

3. Beste VPN voor Costa Rica: HMA

HMA VPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 4,29 per maand (64% korting)

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

HMA Costa Rica snelheidstest

Voor degenen die een VPN-provider willen vinden met de meeste serverlocaties, is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host enkele VPN-servers in Costa Rica, met name in San Jose. Om daar verbinding te maken met een server, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Costa Rica. We hebben daar verbinding gemaakt met een server om te testen en ontdekten dat de snelheid 91,94 Mbps was.

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 4,29 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Bekijk HMA-deals

4. Beste VPN voor Costa Rica: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Costa Rica snelheidstest

Omdat we een server in Costa Rica wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Vanaf daar wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scroll naar Costa Rica en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. Het CyberGhost-netwerk bevat een paar servers in Costa Rica en is snel omdat het grenst aan het thuisland van CyberGhost. We maakten verbinding met een server in San Jose (Costa Rica) en we kregen een snelheid van 16,93 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bekijk CyberGhost-deals

5. Beste VPN voor Costa Rica: Surfshark

Surfshark

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts $ 1,99 per maand (83% korting)

Hoewel het erop lijkt dat Surfshark al een lange tijd niet bestaat, werd de website eigenlijk geregistreerd in 2007. Sinds die tijd heeft het bedrijf behoorlijk wat opschudding in de gemeenschap gemaakt. Het team blijft groeien en voegt voortdurend locaties toe en is sterk gefocust op prijzen en privacy. Het heeft ook de fluitjes en toeters die je zou verwachten bij de grotere diensten

Met meer dan 500 servers in 50 landen, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren, hebben ze veel mogelijkheden om van hun service te genieten. U kunt zelfs enkele van de services bekijken die beschikbaar zijn in meerdere regio’s. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om privé te surfen, uw WiFi-verkeer, torrent anoniem te beschermen en meer wanneer u een server kiest.

Surfshark Costa Rica snelheidstest

Voor onze tests in Costa Rica wilden we een server in San Jose selecteren. Nadat u zich hebt aangemeld, zoekt u eenvoudig naar Costa Rica in de zoekbalk. Van daaruit kunt u verbinding maken met een server die zich daar bevindt. Toen we verbinding maakten met een server in San Jose, kregen we een snelheid van 14,49 Mbps. Dat is lager dan sommige van onze andere services.

Voor het geld en de functies is Surfshark een goede optie voor diegenen die niet per se een zeer snelle verbinding nodig hebben terwijl ze daar zijn. Alles is gemakkelijk te gebruiken en je zou geen problemen moeten hebben. U kunt zich aanmelden voor een onbeperkt account met onbeperkte apparaten voor $ 1,99 per maand wanneer u een abonnement van twee jaar koopt.

Bekijk Surfshark-deals

Hierboven ziet u de beste opties om te gebruiken terwijl u Costa Rica bezoekt. Voor degenen die andere opties willen, kunt u onze gratis bekijken top 10 lijst met VPN-providers. Hoewel deze lijst ook goed is, hebben we onze specifieke keuzes gemaakt op basis van verschillende factoren. Die prijs, stabiliteit, beveiliging, snelheden en meer. We hebben de bovenstaande lijst geoptimaliseerd op basis van de beste opties voor Costa Rica. Goede snelheden zijn tegenwoordig belangrijk, ongeacht wat u besluit te doen. Door onze gids te gebruiken, kunt u de beste beslissing nemen voor uw behoeften.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map