Beste VPN’s voor de Filipijnen

FilippijnenDe eilandstaat Filipijnen is een soeverein land dat de eerste helft van de eeuw onder controle stond van de VS en de Amerikaanse invloed is nog steeds vrij duidelijk. Het land bestaat uit meer dan 7000 eilanden en is het 12e meest bevolkte land ter wereld. Dit land met 100 miljoen mensen is overwegend katholiek. Ondanks enkele wetten inzake privacy en e-commerce, is er geen definitie van gevoelige of persoonlijke gegevens. Met andere woorden, de wetten die van kracht zijn, geven niet aan wat ze feitelijk beschermen. De overheid houdt gewoonlijk niet veel toezicht op haar burgers, tenzij het gaat om het bepalen van de belastingnaleving. Zonder echte regels voor privacybescherming, als u naar de Filippijnen reist, is het verstandig om een ​​VPN te gebruiken.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

De internetsnelheden in de Filippijnen blijven verbeteren. Ongeacht waar u zich in het land bevindt, er zijn altijd cybercriminelen die op zoek zijn naar de gegevens van een nietsvermoedende persoon. Dat is de eerste reden om een ​​VPN te gebruiken. Niemand wil dat hun gevoelige gegevens worden gestolen. Door verbinding te maken met een VPN, creëer je een veilige en versleutelde verbinding. Dat maakt het voor cybercriminelen veel moeilijker om uw gegevens te stelen.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Hoewel u zich daar geen zorgen hoeft te maken over censuur, kan het moeilijk zijn om inhoud te bekijken of te streamen die u normaal zou zien. Vaak blokkeren bedrijven de toegang tot media die buiten hun doelgebied vallen. Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server in de regio die u wilt bekijken, denkt de blokkeersoftware dat u zich ergens anders bevindt. Kies gewoon een server in een andere regio en je bent klaar om te gaan.

Dat zijn de twee belangrijkste redenen om een ​​VPN te gebruiken als je de Filippijnen bezoekt. Mogelijk vindt u andere toepassingen zodra u zich aanmeldt bij een provider. Of je nu geografische beperkingen wilt omzeilen of jezelf wilt beschermen tegen een cyberaanval, je bent gemakkelijk gedekt met een VPN.

Wat is de beste VPN voor de Filipijnen?

Hieronder hebben we verschillende factoren bekeken om ons te helpen bij het kiezen van de beste VPN’s voor de Filippijnen:

 • Snelle servers die het goed doen in de regio
 • Ondersteuning voor mobiele apps, waaronder Amazon Firestick
 • Geen logbestandenbeleid voor anonimiteit
 • Sterke serverstabiliteit om verbroken verbindingen te voorkomen
 •  Mogelijkheid om geografisch beperkte inhoud te omzeilen
 • Codering van militaire kwaliteit om u te beschermen tegen nieuwsgierige blikken

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor de Filippijnen bekijken:

1. Beste VPN voor Filipijnen: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Snelheidstest ExpressVPN Filipijnen

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Misschien vindt u dat probleem bij de steden die we noemden. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Azië-Pacific en open vervolgens Singapore. Op dit punt kunt u een van de servers daar selecteren. We kozen voor een server in Singapore en de snelheid was 106,83 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Filipijnen: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Filipijnen snelheidstest

NordVPN heeft een aantal servers in de buurt. De eenvoudigste manier om een ​​specifiek servernummer te selecteren, is door het tabblad ‘Servers’ in de app te selecteren en vervolgens de resultaten in alfabetische volgorde te sorteren. U kunt dan naar beneden scrollen en een van de servers in de buurt selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server in Singapore getest en de snelheid was 100,03 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Filipijnen: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Filipijnen snelheidstest

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA goed presteert in de Filippijnen. Toen we verbinding maakten met een server in Singapore en een snelheid van 67,73 Mbps kregen.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Filipijnen: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Filipijnen snelheidstest

Omdat we een server in Singapore wilden testen (aangezien dit de dichtstbijzijnde locatie is), hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Vanaf daar wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar Singapore en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. Het CyberGhost-netwerk bevat daar een paar servers. We hebben verbinding gemaakt met een server in Singapore en we hebben een snelheid van 84,60 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Filipijnen: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

Hoe snel het land ook groeit, het zou geen verrassing moeten zijn dat veel VPN’s locaties in de hoofdstad hebben. Dat omvat IPVanish. Uit persoonlijke kennis kunnen we u vertellen dat het goed zal werken, ongeacht in welk deel van het land u zich bevindt. U kunt snelle servers verwachten op meer serverlocaties dan veel andere VPN-services. Om die redenen kiezen we IPVanish als een van onze go-to-opties om in de Filippijnen te gebruiken.

IPVanish host servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden waar we onze snelheidstests uitvoeren. In de hele regio vindt u meerdere serverlocaties. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish Filipijnse snelheidstest

IPVanish host een aantal servers in de omgeving en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Als u servers ziet met de letter “a” in de servernaam, zijn dat de snelste. U zoekt bijvoorbeeld naar een label dat vergelijkbaar is met nml-a01.ipvanish.com. (gevestigd in Manilla). In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We hebben daar een IPVanish-server getest (mnl-a05) en vonden dat de snelheid 96,52 Mbps was.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Je zou kunnen kijken naar onze top 10 VPN-services als u verschillende opties wilt, maar wij vinden dat u dat niet hoeft te doen. We hebben de opties die we noemden met de hand gekozen omdat ze over het algemeen de beste zijn. De bepalende factoren in onze selecties zijn gebaseerd op snelheid, beveiliging, regionale locaties en prijs. Daarnaast hebben we ook degenen gekozen met grote netwerken van servers waarmee u mogelijk verbinding wilt maken. Betrouwbare VPN-providers zijn die die snelle netwerken bieden voor het streamen van HD-inhoud vanaf andere locaties en die uw privacy beschermen. Natuurlijk doen onze selecties beide.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map