Beste VPN’s voor de Lifetime Movie Club

Lifetime Movie ClubA + E Networks kondigde aan dat Lifetime de leiding van andere kabelkanalen zou volgen en een over-the-top streamingdienst zou aanbieden genaamd de Lifetime Movie Club. Over-the-top betekent dat programmeren vanaf het station op zichzelf wordt aangeboden zonder te worden gecontroleerd door een kabel- of satellietbedrijf. Lifetime is het nieuwste kanaal in de populaire stormloop van stations om tegemoet te komen aan een groep individuen die de industrie koordsnijders noemt. Tijdens dit 30-jarig jubileumjaar van het maken van films, zal LMC meer dan 30 films aanbieden, wekelijks vernieuwd. Net als bij de andere services, is dit kanaal niet toegankelijk buiten de VS en gebieden, maar je kunt het overal bekijken met een VPN.


RankVPN ServicePriceVisitServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76SelectievakjeSelectievakje

Hier is een lijst met de functies van deze nieuwe streamingdienst.

 • commercieel gratis
 • wekelijks nieuwe films toegevoegd
 • $ 3,99 per maand na een gratis proefperiode van een week
 • geen kabel- of satellietabonnement nodig.

LMC heeft een paar verschillen die voor sommigen knelpunten kunnen zijn. Ten eerste biedt de club, in tegenstelling tot zijn concurrenten, geen lineaire feed. Dus als u een film wilt zien op het moment dat deze wordt uitgezonden, moet u deze daadwerkelijk op tv bekijken. Het tweede verschil heeft betrekking op de beschikbare platforms. Lifetime Movie Club is momenteel alleen beschikbaar op iPhone, iPad en iPod Touch. Er is momenteel geen melding gemaakt van andere platforms, maar de exclusiviteit van Apple is mogelijk slechts tijdelijk, zoals dat van HBO was.

Een goed punt van de dienst is de commerciële gratis status. Sommige van de andere OTT-services die momenteel op de markt worden aangeboden, hebben periodieke commercials bij het streamen van inhoud. Dat gezegd hebbende, streamen diezelfde stations ook live inhoud. Misschien kunnen ze ervoor kiezen om geen commercials te hebben door geen live streaming-optie aan te bieden.

Als je geen genoeg kunt krijgen van gemaakt voor tv-films en films als Flowers in the Attic, Coco Chanel, A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story, The Trip to Bountiful, Too Young to Marry wilt kunnen kijken , en Dawn Anna, dit is de service voor jou.

Het is niet verrassend dat de LMC alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten en de Verenigde Staten. Dat betekent dat als u van plan bent buiten de VS te reizen of als u buiten de VS woont, u geen toegang tot de VPN krijgt zonder VPN. Dat soort blokkering wordt geoblocking genoemd. Geoblocking wordt gedaan als een manier om de toegang tot een bepaald geografisch gebied te beperken vanwege contractuele licentierechten.

Met een VPN zou je echter de blokkering van deze service kunnen opheffen. Een VPN-service kan u op twee verschillende manieren helpen. De eerste manier is door het deblokkeren van inhoud en de tweede is het toevoegen van beveiliging aan uw browsen door middel van codering. Zodra u een goed VPN-bedrijf heeft geselecteerd, is uw volgende stap het downloaden van de client. Daarna selecteert u het land dat u wilt gebruiken. In het geval van LMC zou u een server in de VS kiezen en op het verbindingspictogram klikken. We raden in dit geval aan om ExpressVPN te gebruiken. ExpressVPN heeft een snel netwerk in de VS en je zou LMC gemakkelijk kunnen streamen door het te gebruiken.

Hetzelfde zou waar zijn als je een van de andere populaire streamingdiensten zoals Netflix wilt gebruiken. U kunt verbinding maken met elke regio van Netflix die u wenst, en toegang hebben tot inhoud die niet beschikbaar is waar u zich bevindt. Waarom zou u verschillende inhoud moeten missen, simpelweg vanwege geoblocking?

VPN-services bieden codering. Hoewel je misschien in de verleiding komt om zonder beveiliging te kijken, raden we het niet aan. Overal waar je komt, hoor je dat mensen persoonlijke gegevens gestolen krijgen. ExpressVPN houdt geen logboeken bij over de browsegeschiedenis, dus u hoeft zich daar geen zorgen over te maken. De beste manier om uw persoonlijke gegevens te beschermen, is echt door de codering te gebruiken die een VPN-service zou bieden.

1. Beste VPN voor Lifetime Movie Club: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 5 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Lifetime Movie Club: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Lifetime Movie Club: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Lifetime Movie Club: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-videocontent in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Lifetime Movie Club: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

We hebben deze specifieke VPN-services gekozen om verschillende redenen, waaronder snelheid, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging. Met de keuzes die we hebben gemaakt, zou u in staat moeten zijn om elk doel te bereiken dat u in gedachten heeft, maar aarzel niet om onze top 10 lijst voor extra opties.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map