Beste VPN’s voor de VS.

Verenigde StatenIn de loop van zijn geschiedenis hebben veel reizigers de Verenigde Staten van Amerika bezocht. Het is het op twee na meest bevolkte land ter wereld met een bevolking van ongeveer 325 miljoen mensen. De Verenigde Staten zijn ook de 4e grootste landmassa ter wereld. U vindt er een scala aan verschillende klimaten, van extreem warm in de zomer tot extreem koud in de winter. Van het zien van de beroemde bezienswaardigheden tot zakenreizen, er is altijd wel iets te doen. We raden u echter aan verbinding te maken met een VPN voordat u onbeveiligde wifi-netwerken gebruikt. Hier zijn enkele snelle VPN’s om in de VS te gebruiken.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA112SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

De Verenigde Staten hebben verschillende bijnamen, waaronder Amerika, de VS, de VS, de smeltkroes, het land van kansen en verschillende andere. Het land verklaarde zich in 1776 onafhankelijk van Groot-Brittannië en bestond destijds uit 13 koloniën. Van daaruit breidde het land zich uit van grens tot grens en daarbuiten. In 1959 verleende de Amerikaanse regering Hawaii de staat om de 50 staten te voltooien.

Door de jaren heen zijn de VS een grote grootmacht geweest. Het is ook een van de topmodellen voor kapitalisme en vrijheid over de hele wereld. Van de 35 grootste bedrijven ter wereld zijn er 15 Amerikaans. Enkele van de meest iconische architectuur en beroemde sites bevinden zich in de VS. Zoals je zou verwachten, zul je zeker regionale verschillen vinden, afhankelijk van waar je woont of bezoekt.

In het grootste deel van het land is breedbandinternet beschikbaar en veel vestigingen en nationale ketens bieden hun klanten gratis WiFi aan. Als u om wat voor reden dan ook internet gebruikt, wilt u uw privacy beschermen met een VPN. Zoals met elk groot gebied, is cybercriminaliteit een groeiend probleem in grote steden in de Verenigde Staten. De burgemeester van New York City heeft zelfs aangekondigd dat ze van plan zijn openbare tools voor cyberbeveiliging uit te rollen om te voorkomen dat bewoners worden gehackt. Wanneer je een VPN gebruikt, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met de server van jouw keuze. Dat maakt het voor criminelen veel moeilijker om uw kwetsbare gegevens te stelen.

De tweede reden om een ​​VPN in de VS te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. De VS beperken het internet niet alleen op basis van inhoud. Als u echter een bezoek brengt vanuit een ander land, heeft u mogelijk een probleem met het openen van uw favoriete inhoud terwijl u daar bent. Om dat probleem op te lossen, maakt u eenvoudig verbinding met een VPN-server in de regio waartoe u toegang wilt. Dat zal u helpen eventuele geografische beperkingen te omzeilen.

Wat is de beste VPN voor de VS.?

Onze lijst met de beste VPN’s voor de Verenigde Staten is gebaseerd op de volgende criteria:

 • Snelheidstests uitgevoerd in New York City, Los Angeles en Chicago
 • De betrouwbaarheid van elk VPN-netwerk getest voor het streamen van HD-inhoud
 • Succesvolle blokkering van beperkingen voor kanalen en live sportevenementen
 • Sterke codering voor degenen die zich richten op privacybescherming
 • We geven de voorkeur aan providers die geen gebruikslogboeken bijhouden
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick voor streaming

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services die u in de VS kunt gebruiken:

1. Beste VPN voor de VS: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Om een ​​specifieke te vinden, moet u het tabblad ‘Alle’ selecteren, Noord-Amerika openen en vervolgens de Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u een serverlocatie in de VS selecteren. We hebben servers getest in NYC, Dallas en LA. De serverlocaties presteerden goed in onze tests. ExpressVPN was de snelste VPN in elke stad.

ExpressVPN Amerikaanse snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor de VS: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

We hebben de prestaties van servers in New York, Dallas en Los Angels getest. Zoals je kunt zien aan de onderstaande afbeelding, waren de cijfers goed. Je zou geen probleem moeten hebben om te doen wat je wilt doen terwijl je verbonden bent met NordVPN.

NordVPN Amerikaanse snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor de VS: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Nadat u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties in de Verenigde Staten.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

We gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. U wilt de service echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u hieronder kunt zien, is het PIA-netwerk vertegenwoordigd op belangrijke locaties in de Verenigde Staten.

PIA US snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor de VS: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

We hebben opnieuw verbinding gemaakt met VPN-servers in New York City, Dallas en Los Angeles om het CyberGhost-netwerk te testen. Zoals u hieronder kunt zien, waren de prestaties in alle 3 steden redelijk. Dit is een van de redenen waarom we de VPN-service voor verschillende doeleinden aanbevelen.

CyberGhost Amerikaanse snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor de VS: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Virginia.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben een IPVanish getest op servers in New York City, Dallas en Los Angeles en vonden de snelheid tussen 97 Mbps en 110 Mbps.

IPVanish Amerikaanse snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Hoewel we denken dat we u de beste opties hebben gegeven om in de Verenigde Staten te gebruiken, bent u altijd welkom om onze te bekijken top 10 VPN lijst. We denken echter niet dat u dat hoeft te doen. De factoren voor onze keuzes zijn snelheid, prijs, beveiliging, betrouwbaarheid en zelfs serverlocaties. Waar u ook naartoe gaat in de VS, u zou geen problemen moeten hebben met het vinden van een server in de buurt. Op die manier kunt u overal in de VS de best mogelijke snelheden halen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map