Beste VPN’s voor Eugene, Oregon

Eugene, OregonEugene, Oregon is een middelgrote stad die redelijk dicht bij de kust van Oregon ligt. Het heeft een bevolking van bijna 170.000 mensen en het metrogebied is de thuisbasis van ongeveer 370.000. Deze groene stad heeft nogal wat verschillende dingen om toeristen aan te trekken, met als een van de meest opvallende de University of Oregon Ducks. Als je op reis gaat om je favoriete team te zien spelen in de Autzen “Zoo” of om andere redenen, wil je een VPN gebruiken wanneer je openbare wifi gebruikt. We vertellen je zo meteen waarom. Bekijk eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Eugene.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

In 1846 arriveerde Eugene F. Skinner in de Willamette-vallei (uitgesproken als wil-lam-ette) met 1200 andere kolonisten. De lokale inheemse bevolking adviseerde Skinner om op hoge grond te bouwen om overstromingen te voorkomen. Hij bouwde de eerste Anglo-hut op wat nu Skinner’s Butte is. Het werd gebruikt als handelspost en werd in 1850 geregistreerd als officieel postkantoor.

Tegenwoordig zijn er veel verschillende factoren die de economie aandrijven. Het heeft veel hightechindustrieën, musea, historische locaties, het ligt dicht bij de kust van Oregon, de rivieren Willamette en Mckenzie die door de stad stromen, de Eugene Yacht Club en meer. Ondanks andere scholen in Eugene of dichtbij, is de universiteit die de meeste pers krijgt de Universiteit van Oregon. De school heeft een zeer grote booster en alumni met de naam Phil Knight. Hij is de oprichter en CEO van het bedrijf Nike Apparel en in een interview verklaarde hij dat hij honderden miljoenen dollars aan de school had geschonken..

Ongeacht uw redenen om het Eugene-gebied te bezoeken, de kans is groot dat u openbare wifi wilt gebruiken. Dan moet je eerst een VPN gebruiken. Dat komt omdat cybercriminelen op de loer liggen. U hoeft niet ver te gaan om een ​​datalek van een bedrijf te horen. Hoewel u hier niets aan kunt doen, helpt het gebruik van een VPN om uw informatie te beveiligen en te versleutelen voor degenen die deze willen stelen.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen netwerk- en geografische beperkingen te omzeilen. Van scholen, bedrijven, organisaties tot sommige landen, firewalls zijn overal aanwezig. Door een VPN te gebruiken, kunt u de software laten denken dat u zich ergens anders bevindt. Het is ook geweldig omdat de gecodeerde informatie wordt beschermd tegen de censoren. Op die manier kunt u zien wat u zou willen, net zoals u dat normaal zou doen. Hetzelfde geldt als u ooit sportuitval hebt ervaren. U hoeft uw favoriete sportevenement niet te missen, omdat u zich in dezelfde regio bevindt waar de game zich bevindt.

Daar heb je de twee grootste redenen om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Eugene bent. Het kan echter zijn dat er meer zijn. Of je jezelf nu wilt beschermen tegen de cybercriminelen of netwerk- en geografische beperkingen wilt omzeilen, het gebruik van een VPN is een geweldig idee. Met alle beschikbare protocolopties, wilt u de IKEv2- of de OpenVPN-coderingsprotocollen gebruiken wanneer u er een kiest. Als de providers je een optie geven tussen versies van OpenVPN, is de UDP-versie de snelste. De TCP-versie is echter geschikt voor mensen met verbindingsproblemen.

1. Beste VPN voor Eugene: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN heeft de componenten van snelle VPN-toegang en MediaStreamer. Samen fungeren ze als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. Het zal ook helpen bij het versleutelen van uw verbinding en het deblokkeren van live sportevenementen. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op de ExpressVPN-website.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt natuurlijk voor Seattle (aangezien dit het dichtst bij is). U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens de Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Seattle selecteren. Zoals je kunt zien, hebben we een server in Portland getest en de snelheid was 115,58 Mbps.

ExpressVPN Portland snelheidstest

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Eugene: IPVanish

IPVanish

Eugene heeft een prachtig landschap en veel dingen om te zien en te doen. De dichtstbijzijnde serverlocatie voor IPVanish is Seattle. Daarom wil je daar verbinding maken met een server. Wanneer u dat doet, zult u merken dat de verbindingen in de stad snel zijn en prima zouden moeten werken voor uw behoeften. Dat maakt IPVanish een van de beste keuzes om in Eugene te gebruiken.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaand12 maanden terugbetaling
60891.200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN-software$ 7,50$ 58,497 dag

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in de VS geweest voor onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen over de hele regio. U kunt een specifieke locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 41 servers in Seattle en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Ze hebben hoge snelheden en presteren goed. We testten een IPVanish-server in Seattle en vonden de snelheid 126,88 Mbps.

IPVanish Portland snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

3. Beste VPN voor Eugene: NordVPN

NordVPNNordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich abonneert op een abonnement met een langere looptijd. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN host een aantal servers in Seattle (aangezien dit de dichtstbijzijnde locatie is bij Eugene). Helaas toont de client niet de stad van de server. De eenvoudigste manier om een ​​specifiek servernummer te selecteren, is door het tabblad ‘Servers’ in de app te selecteren en vervolgens de resultaten in alfabetische volgorde te sorteren. U kunt vervolgens naar beneden scrollen en een van de servernummers selecteren die we hierboven hebben vermeld. U kunt het laadtijdpercentage en de afstand tot elke server zien. We hebben de server in de Verenigde Staten in Seattle getest en de prestaties waren 126,34 Mbps bij het testen van een server in Portland.

NordVPN Portland snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,99 per maand met een lidmaatschap van 2 jaar.

Bezoek NordVPN

4. Beste VPN voor Eugene: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaandelijks18 maanden Terugbetaling
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecramen$ 11,99$ 49,5045 dagen

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of anderen. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, Wi-Fi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in de buurt van Eugene wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Seattle. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 120,04 Mbps toen we een testlocatie van Portland gebruikten.

CyberGhost Portland snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 3,50 per maand tijdens hun huidige promotie.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Eugene: PIA

Privé-internettoegangPrivate Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 28 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. Ze vermeldden de serverlocaties in alfabetische volgorde per land. Zodra u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties in Seattle (aangezien deze het dichtst bij Eugene ligt).

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaandelijks2 jaarTerugbetaling
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPramen$ 6,45$ 59,957 dag

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

De Windows-client van PIA is heel eenvoudig. U zult niet veel vinden wat betreft het gebruik en de installatie. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA op 125,44 Mbps draaide wanneer het was verbonden met een Seattle-server en testte met een Portland-testlocatie.

PIA Portland snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die de anonimiteit in Seattle willen waarborgen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 2,50 per maand.

Bezoek Private Internet Access

Hoewel u onze kunt bekijken top 10 VPN dienstenlijst, we denken dat u goed zult zijn met onze topdiensten. We hebben onze beslissingen genomen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs en beveiliging. Veel providers hebben servers in of rond Eugene. Op die manier heb je geen snelheidsproblemen. Natuurlijk hebben ze allemaal geweldige netwerken. Snelheid is belangrijk als u van plan bent inhoud te downloaden of te streamen. Niemand ziet het bufferpictogram graag, dus u wilt de best mogelijke snelheden. Wanneer u onze gids gebruikt, kunt u een weloverwogen beslissing nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map