Evanston, IlEvanston, Illinois is een stad die 12 mijl ten noorden van Chicago ligt. Vanaf 2010 had het een populatie van 74k-mensen. Natuurlijk zijn er veel dingen die aantrekkelijk zijn aan het gebied dat vooral voortkomt uit de nabijheid van Chicago. Naast de locatie is het de thuisbasis van Northwestern University Wildcats. Als je de stad gaat bezoeken, wil je zeker een VPN gebruiken terwijl je openbare wifi gebruikt. Bekijk eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Evanston voordat we u vertellen waarom het zo belangrijk is.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje

Vóór de jaren 1830 was het Evanston-gebied grotendeels onbewoond. De oprichting van de stad in 1851 was grotendeels te danken aan de groep bedrijfsleiders die de Northwestern University heeft opgericht. De oprichters van de universiteit dienden de plannen voor de stad in nadat ze honderden hectares land hadden gekocht van Dr. John Foster. Ze noemden de stad Evanston ter ere van John Evans omdat hij een van hun leiders was. Evans had ook een hand in de geschiedenis van Colorado.

Tegenwoordig kun je een aantal dingen vinden om te doen in Evanston. Dat omvat theaterervaringen, de Grosse Point-vuurtoren, het Evanston History Center, verschillende musea, sportevenementen en meer. Wat u ook wilt doen terwijl u daar bent, u kunt het daar vinden als u Chicago in het gebied opneemt. U zult niet zonder activiteiten komen te zitten terwijl u de stad bezoekt.

Dat gezegd hebbende, zult u waarschijnlijk openbare wifi gebruiken als u dat doet. Als dat zo is, heb je geluk. Veel bedrijven bieden hun klanten gratis openbare wifi aan. Hoewel dat geweldig is, kan het ook gevaarlijk zijn. Wanneer je verbinding maakt met een VPN, creëer je een veilige en versleutelde verbinding met de server van jouw keuze. Dat maakt het voor cyberdieven veel moeilijker om uw persoonlijke gegevens te stelen.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen netwerk- en geografische beperkingen te omzeilen. Als je ooit bent geblokkeerd om bepaalde inhoud te zien, weet je al wat een netwerkblokkering is. Aan de andere kant, als je ooit hebt geprobeerd iets online te bekijken waar het op tv werd uitgezonden en geblokkeerd, weet je van geografische beperkingen. In dit geval maak je verbinding met een VPN op een andere locatie. Dat zal de software doen denken dat u zich ergens anders bevindt. Op die manier kunt u inhoud bekijken of openen zoals u dat verwacht.

Hoewel dit de twee belangrijkste redenen zijn om een ​​VPN te gebruiken, zult u waarschijnlijk andere vinden. Het is belangrijk om je privacy te beschermen tegen cybercriminelen en het is vervelend als je geoblokken tegenkomt. Hoe dan ook, met een VPN bent u verzekerd. Met alle beschikbare protocolopties zijn er verschillende waarnaar u op zoek bent. We raden u aan de IKEv2- of OpenVPN-coderingsprotocollen te gebruiken. Als je een optie krijgt om te kiezen tussen versies van OpenVPN, is de UDP-versie de snelste. De TCP-versie is echter geschikt voor mensen met verbindingsproblemen.

1. Beste VPN voor Evanston: IPVanish

IPVanish

Evanston ligt op ongeveer 12 mijl van Chicago. Hierdoor krijg je goede reactietijden. De VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de andere bedrijven in onze lijst. Dit maakt ze onze go-to VPN voor Evanston.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 56 servers in Chicago en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld chi.a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We hebben een IPVanish-server in Chicago getest en vonden dat de snelheid 64,05 Mbps was op onze kabelinternetverbinding die rond dezelfde snelheid uitkomt.

IPVanish Chicago snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

2. Beste VPN voor Evanston: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt voor Chicago (aangezien het de stad is die het dichtst bij Evanston ligt). U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Chicago selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server getest in Chicago en de snelheid was 58,03 Mbps.

ExpressVPN Chicago snelheidstest

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Bezoek ExpressVPN

3. Beste VPN voor Evanston: VyprVPN

VyprVPN

Het VyprVPN-team is gevestigd in Austin, Texas en heeft een lange geschiedenis van vechten voor de privacy van internetgebruikers. Ze hebben een aantal jaren een jaarlijks privacypanel gehost bij SXSW en hebben zelfs tijd doorgebracht in Washington, DC om te lobbyen voor privacyhervormingen. U zult merken dat de VPN-service in overeenstemming is met hun waarden.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

U zult enkele toegevoegde functies opmerken met VyprVPN, afhankelijk van het account dat u kiest. Het VyprVPN Premium-abonnement omvat 5 gelijktijdige verbindingen, VyprVPN Cloud en Chameleon-protocol. Met de Cloud-functie van VyprVPN kunt u uw eigen VPN-server in de cloud beheren, terwijl het Chameleon-protocol gebruikers in landen als China helpt om censuur door de overheid te omzeilen.

De VyprVPN-client biedt u niet de mogelijkheid om een ​​specifiek servernummer in Chicago te selecteren. In plaats daarvan wilt u de locatie wijzigen in Chicago. Van daaruit verbindt de client u automatisch met de beste VPN-server in Chicago. Hieronder ziet u de resultaten van de snelheidstest. We konden een downloadsnelheid van 52,18 Mbps bereiken na verbinding te hebben gemaakt met een server in Chicago.

VyprVPN Chicago snelheidstest

VyprVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. Je kunt genieten van onbeperkte VPN en VyprVPN Cloud voor slechts $ 12,95 per maand of $ 60 per jaar. De jaarrekening komt uit op rechtvaardig $ 5,00 per maand. Nieuwe gebruikers hebben een geld-terug-garantie van 3 dagen.

Bezoek VyprVPN

Als u geïnteresseerd bent in andere opties, kijk dan eens naar onze top 10 VPN lijst met services. We denken echter niet dat u dat nodig zult hebben. We hebben onze keuzes gemaakt op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs, beveiliging en providers met servers in of nabij Chicago. Op die manier weet je dat je de beste snelheden krijgt. Natuurlijk hebben ze allemaal geweldige netwerken. Snelheid is belangrijk als u van plan bent inhoud te downloaden of te streamen. Niemand wil zijn favoriete sportevenement of websitebuffer zien. De providers die we hierboven noemden, zijn de beste opties om dat te doen, ongeacht welke populaire services u wilt gebruiken. Hopelijk kunt u onze gids gebruiken om de juiste beslissing voor u te nemen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me