Fort Worth, TexasFort Worth, Texas is de 15e grootste stad van de Verenigde Staten. Het is de provinciehoofdstad van Tarrant County en heeft een oppervlakte van bijna 350 vierkante mijl. Hoewel het een bevolking heeft van 874.000 mensen, is het metrogebied het 4e grootste van het land. Bijna alles wat u wilt doen tijdens een bezoek aan de stad, kunt u daar doen. Dat omvat het bezoeken van musea, naar pretparken gaan, naar een voetbalwedstrijd gaan of anderen. Fort Worth is ook de thuisbasis van de Texas Christian University (TCU) Horned Frogs. Als u merkt dat u openbare wifi moet gebruiken terwijl u daar bent, zorg er dan voor dat u een VPN gebruikt. Bekijk onze lijst met de beste VPN’s voor Fort Worth.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
4Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje
5StrongVPN$ 4,37StrongVPN46SelectievakjeSelectievakje

Fort Worth heeft een lang en legendarisch verleden. In 1848-1849 vestigde het Amerikaanse ministerie van Oorlog het fort op de kruising van de Clear Fork en West Fork of the Trinity River. Het was een van de zeven forten die waren ontworpen om de kolonisten van Texas te beschermen na de Mexicaans-Amerikaanse oorlog. Zijn naamgenoot, generaal-majoor William Jenkins Worth, stierf in januari 1849 aan cholera die hij mogelijk uit de rivier de Drie-eenheid heeft gevangen. In de late jaren 1800 werd de stad populair omdat het een stop was op de Chisolm Trail.

Tegenwoordig is de stad behoorlijk rijk en is er genoeg te doen. Dat omvat het bezoeken van de Fort Worth Stockyards, architectuur, musea, muzieklocaties, theaters, parken en nog veel meer. Zoals je misschien hebt gehoord, is sport enorm in de staat. Of je nu de TCU Horned Frogs NCAA Division I voetbal wilt zien spelen, Texas Wesleyan University basketbal wilt spelen, de Bell Helicopter Armed Forces Bowl of zelfs de National Collegiate Table Tennis Association, je zult niet ver verwijderd zijn van goed entertainment.

Met alle mensen in de buurt en alle dingen om te doen, merken velen dat ze op een gegeven moment openbare wifi gebruiken. Hoewel dat voor de meeste mensen geweldig is, zult u ook uw aandeel cyberdieven vinden. Die mensen wachten gewoon om uw privégegevens te stelen als u niet beschermd bent. Maar door een VPN te gebruiken, creëer je een privé, beveiligde en gecodeerde verbinding met een server die je zou willen gebruiken. Dat beschermt uw gevoelige informatie tegen diefstal.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen netwerkbeperkingen en geoblokken te omzeilen. Als u iets probeert te streamen of online toegang wilt krijgen tot inhoud, krijgt u mogelijk een bericht dat de inhoud niet beschikbaar is in uw regio. Als u op een school, organisatie, bedrijf of andere plaatsen bent, kunt u hun firewall tegenkomen. Wanneer u in dit geval een VPN gebruikt, kunt u de software misleiden door te denken dat u zich ergens anders bevindt. Aangezien de VPN uw gegevens versleutelt, kan de blokkeersoftware niet detecteren wat u bekijkt. Op die manier kunt u toegang krijgen tot wat u maar wilt zien.

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Fort Worth bekijken.

1. Beste VPN voor Fort Worth: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Dallas snelheidstest

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt natuurlijk voor het gebruik van een server in Dallas. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens de Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Dallas selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server in Dallas getest en de snelheid was 59,20 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Fort Worth: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Dallas snelheidstest

NordVPN heeft 35 servers in Dallas. Helaas toont de NordVPN-client niet de stad van de server. Ze hebben ons echter vriendelijk de servernummers voor Dallas verstrekt. U wilt verbinding maken met een van de volgende servers: 381-384, 633-644, 793-800, 837-838, 839, 1027-1030, 1037-1040. De eenvoudigste manier om een ​​specifiek servernummer te selecteren, is door het tabblad ‘Servers’ in de app te selecteren en vervolgens de resultaten in alfabetische volgorde te sorteren. U kunt vervolgens naar beneden scrollen en een van de servernummers selecteren die we hierboven hebben vermeld. U kunt het laadtijdpercentage en de afstand tot elke server zien. We hebben de Amerikaanse # 642-server in Dallas getest en vonden deze snel met een downloadsnelheid van 61,94 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Fort Worth: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

Fort Worth is een van de grote knooppunten voor veel verschillende soorten bedrijven en heeft nogal wat te doen. Uit persoonlijke ervaring weten we dat IPVanish in de hele stad goed zal werken, waar je ook bent. De VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de andere bedrijven in onze lijst. Dit maakt ze een van onze go-to VPN’s voor Fort Worth.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Dallas snelheidstest

IPVanish host 36 servers in Dallas en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We raden u aan er een te selecteren die begint met “a” in de servernaam. Bijvoorbeeld dal-a01.ipvanish.com. In de meeste gevallen zult u merken dat de “a” -servers de snelste zijn. We hebben een IPVanish-server in Dallas, dal.a07.ipvanish.com getest, en vonden dat de snelheid 63,66 Mbps was. Onze kabelinternetverbinding bereikt ongeveer dezelfde snelheid.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

4. Beste VPN voor Fort Worth: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts 3,49 dollar per maand (65% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Dallas snelheidstest

We gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. De eenvoud betekent echter niet dat je het moet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA op 62,07 Mbps draaide terwijl het verbonden was met Dallas.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts 3,49 dollar per maand.

Bezoek Private Internet Access

5. Beste VPN voor Fort Worth: StrongVPN

StrongVPN

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,37 per maand (41% korting)

StrongVPN heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft een van de beste VPN-netwerken van het land. In het verleden bracht het bedrijf gebruikers kosten in rekening op basis van het aantal serverlocaties en protocollen dat ze gebruikten. Dat is veranderd omdat StrongVPN leden nu volledige toegang biedt tot hun netwerk met honderden servers wereldwijd.

De nieuwste toevoeging aan de StrongVPN-service is de StrongDNS-functie. Iedereen die zich aanmeldt voor een StrongVPN-account krijgt ook gratis toegang tot StrongDNS, een slimme DNS-service die wordt gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen. Het is een geweldige oplossing voor diegenen die van plan zijn om buiten de VS te reizen en toegang willen tot Netflix.

StrongVPN Dallas snelheidstest

StrongVPN heeft 6 servers in Dallas. U kunt geen specifieke server selecteren. In plaats daarvan klikt u op de vervolgkeuzelijst met serverlocaties en kiest u Verenigde Staten – Dallas. We hebben OpenVPN UDP geselecteerd voor de beste prestaties. Nadat we verbinding hadden gemaakt met een server in Dallas, hebben we onze snelheid getest en vastgesteld dat deze 61,17 Mbps was.

StrongVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. U kunt genieten van onbeperkte VPN en gratis SmartDNS-toegang voor slechts $ 7,50 per maand of $ 52,49 per jaar. De jaarrekening komt uit op slechts 4,37 dollar per maand. Nieuwe gebruikers worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bezoek StrongVPN

Als u op zoek bent naar alternatieven voor de bovenstaande opties, kunt u altijd onze raadplegen top 10 VPN lijst met services. We denken echter niet dat dit nodig zal zijn. We hebben onze beslissingen genomen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs, beveiliging en providers met servers in het DFW-gebied. Zo haal je de beste snelheden. Natuurlijk hebben ze allemaal geweldige netwerken. Als u van plan bent inhoud te streamen, zijn snelheden erg belangrijk. De providers die we hierboven noemden, zijn de beste opties om dat te doen, ongeacht welke populaire services u wilt gebruiken. Hopelijk helpt onze gids u om de best mogelijke beslissing te nemen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me