Gainesville, Florida ligt in het noordelijke deel van de staat. Het heeft een bevolking van ongeveer 127k, maar een grootstedelijk gebied van 337k. In 2007 werd Cities Ranked and Rated uitgeroepen tot de beste plek om in de VS te wonen, en het is de thuisbasis van de 5e grootste universiteitscampus door inschrijving, de University of Florida Gators. De school is veruit de grootste werkgever van de stad. Als u Gainesville gaat bezoeken, wilt u er zeker van zijn dat u een VPN gebruikt wanneer u openbare wifi gebruikt. We zullen je daar meer over vertellen nadat je onze beste VPN’s voor Gainesville-lijst hebt bekeken.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
4Surfshark$ 3,49Surfshark68SelectievakjeSelectievakje
5Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje

Als u bekend bent met de Amerikaanse geschiedenis, weet u misschien al dat Paleo-indianen 12.000 jaar geleden het gebied van Gainesville bewoonden. Toen Hernando de Soto in 1539 door het gebied trok, hadden de indianen weinig weerstand tegen Europese ziekten. Daarom hebben de ziekten de inheemse bevolking gedecimeerd. De onderdrukking van de Spaanse opstand verminderde ook de bevolking. De Spanjaarden bekeerden de overgebleven bevolking tot het rooms-katholicisme en organiseerden zich in missies.

Tegenwoordig zijn er verschillende dingen die mensen naar het gebied trekken. Dat omvat het Florida Museum of Natural History, Harn Museum of Art, University of Florida College of Arts, evenals 2 grote kunstfestivals, theaters, muziekfestivals en meer. Zoals we al zeiden, is de stad de thuisbasis van de Florida Gators. Hun voetbalteam is een van de meest dominante in de South Eastern Conference.

Het maakt niet uit wat je redenen zijn om de stad te bezoeken, de kans is groot dat je op een gegeven moment openbare wifi zult gebruiken. Voordat je die stap zet, is het belangrijk om eerst een VPN te gebruiken. Terwijl iedereen houdt van gratis wifi bij bedrijven in de buurt, zijn de criminelen er ook dol op. Je kunt er zeker van zijn dat er cybercriminelen wachten om te profiteren van iedereen die onbeveiligd op een openbaar wifi-netwerk komt. Als je rondkijkt op de plek waar je bent, kan iemand met een laptop je informatie stelen terwijl je ernaar kijkt. Door een VPN te gebruiken, creëer je een veilige en privé verbinding met de server van jouw keuze. Dat maakt het voor iedereen buitengewoon moeilijk om uw gevoelige informatie te achterhalen.

Het tweede deel van het gebruik van een VPN is om u te helpen netwerkbeperkingen en geoblokken te omzeilen. Die hebben veel namen, waaronder firewalls en black-outs. Als u zich op een netwerk bevindt en u een bericht tegenkomt dat zegt dat wat u probeert te zien, is geblokkeerd, is dat een firewall. Evenzo, als u online een voetbalwedstrijd probeert te bekijken, wordt u geblokkeerd omdat ze deze op tv laten zien. Door verbinding te maken met een VPN-server, kunt u de blokkeersoftware laten denken dat u zich ergens anders bevindt. Bovendien is het verkeer versleuteld, dus het is moeilijk om te blokkeren wat u niet weet.

Als een of beide van deze redenen voor u logisch zijn, heeft een VPN u gedekt. Het maakt niet uit voor welke provider u zich aanmeldt, de providers bieden u veel verschillende protocolkeuzes. De twee beste die je kunt gebruiken zijn IKEv2 en OpenVPN. Hoewel niet alle providers de eerste optie op alle platforms aanbieden, werken beide prima. Bij het selecteren van OpenVPN kunnen providers u een keuze geven tussen de TCP- en UDP-versies. Als dat zo is, is UDP sneller, terwijl TCP een goede keuze is voor mensen met verbindingsproblemen.

1. Beste VPN voor Gainesville: IPVanish

IPVanish

Gainesville is een geweldige plek om te bezoeken, heeft een aantal attracties en heeft mooi weer. Er zijn echter geen servers in de stad. Daarom moet u verbinding maken met een server in Atlanta (aangezien dit de dichtstbijzijnde stad in de omgeving is). Wanneer u dat doet, zult u merken dat de verbindingen in de stad snel zijn en prima zouden moeten werken voor uw behoeften. Dat maakt IPVanish een van de beste keuzes om te gebruiken in Gainesville.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaand12 maanden terugbetaling
60891.200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN-software$ 7,50$ 58,497 dag

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in de VS geweest voor onze snelheidstests. In de hele regio vindt u meerdere serverlocaties voor het land. U kunt een specifieke locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish host 50 servers in Atlanta (de dichtstbijzijnde server in de regio) en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. We testten een IPVanish-server in Atlanta, atl-a47, en vonden de snelheid 129,95 Mbps.

IPVanish Jacksonville snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Leden worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bezoek IPVanish

2. Beste VPN voor Gainesville: ExpressVPN

ExpressVPN

De combinatie van ExpressVPN’s snelle servertoegang en MediaStreamer fungeert als een slimme DNS-service om inhoud te blokkeren die geografisch geblokkeerd is. De service zal niet alleen helpen bij het versleutelen van uw verbinding, maar het zal ook live sportevenementen deblokkeren. Er is zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op de ExpressVPN-website.

Landen Locaties VS-serverlocaties
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Zoals u in de bovenstaande tabel kunt zien, beheert ExpressVPN een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens de Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Atlanta selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server getest in Atlanta en de snelheid was 68,01 Mbps.

ExpressVPN Jacksonville snelheidstest

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Bezoek ExpressVPN

3. Beste VPN voor Gainesville: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaandelijks18 maanden Terugbetaling
60802960OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSecramen$ 11,99$ 49,5045 dagen

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of anderen. De Windows-client biedt je ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, wifi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in de buurt van Gainesville wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Atlanta. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 122,51 Mbps.

CyberGhost Jacksonville snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 3,50 per maand tijdens hun huidige promotie.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Gainesville: NordVPN

NordVPNNordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

Landen Locaties VS-serverlocaties
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN host een aantal servers in Atlanta (omdat het dicht bij Gainesville ligt). Helaas toont de client niet de stad van de server. Ze hebben ons echter vriendelijk de servernummers voor Atlanta verstrekt. De eenvoudigste manier om een ​​specifiek servernummer te selecteren, is door het tabblad ‘Servers’ in de app te selecteren en vervolgens de resultaten in alfabetische volgorde te sorteren. U kunt vervolgens naar beneden scrollen en een van de servernummers selecteren die we hierboven hebben vermeld. U kunt het laadtijdpercentage en de afstand tot elke server zien. We hebben de server van de Verenigde Staten in Atlanta getest en de prestaties waren 98,41 Mbps.

NordVPN Jacksonville snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 3,99 per maand met een lidmaatschap van 2 jaar.

Bezoek NordVPN

5. Beste VPN voor Gainesville: PIA

Privé-internettoegangPrivate Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 28 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. Ze vermeldden de serverlocaties in alfabetische volgorde per land. Zodra u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties in Atlanta.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaandelijks2 jaarTerugbetaling
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPramen$ 6,45$ 59,957 dag

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

De Windows-client van PIA is heel eenvoudig. U zult niet veel vinden wat betreft het gebruik en de installatie. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat de PIA op 126,47 Mbps liep bij verbinding met een Jacksonville-server (het dichtst bij het gebied).

PIA Jacksonville snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor degenen die de anonimiteit in Gainesville willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 2,50 per maand.

Bezoek Private Internet Access

Ook al hebben we het gevoel dat we u de beste beschikbare opties hebben geboden, u kunt altijd een kijkje nemen in onze top 10 VPN lijst met services. Onze keuzes zijn gebaseerd op snelheid, betrouwbaarheid, prijs en beveiliging. We hebben ook gezocht naar providers met servers in of rond dezelfde regio van Gainesville. Op die manier kunt u de beste beschikbare snelheden krijgen. Natuurlijk hebben al onze opties geweldige netwerken. Snelheid is belangrijk als u van plan bent inhoud te downloaden of te streamen. Het kijken naar een live sportevenement kan frustrerend zijn als het buffert tijdens een belangrijk spel. De providers die we hierboven noemden, zijn de beste opties om dat te doen, ongeacht welke populaire services u wilt gebruiken. Door onze gids te gebruiken, kunt u de beste optie voor uw behoeften vinden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me