Beste VPN’s voor Green Bay

Green Bay WisconsinHier is een overzicht van onze lijst met de top 5 VPN-services voor Green Bay.


 1. ExpressVPNOnze eerste keus. Snel, perfect om te streamen.
 2. NordVPN – Veilige VPN-servers in de buurt in Chicago.
 3. CyberGhost – Perfect voor beginners, servers in de buurt.
 4. Surfshark – Gemakkelijk te gebruiken met VPN-servers in Illinois.
 5. Privé-internettoegang – P2P vriendelijk met servers in de regio.

Green Bay is een Amerikaanse stad en provinciehoofdstad van Brown County in de staat Wisconsin. Het is gelegen op het deelstroomgebied van Lake Michigan. De stad was een industrieel mekka en de naam van hun voetbalteam, de Green Bay Packers, is een verwijzing naar de vleesverpakkingsfabrieken. In vergelijking met andere NFL-steden is Green Bay juist relatief klein. Als je de stad gaat bezoeken, wil je eerst verbinding maken met een VPN voordat je verbinding maakt met openbare wifi.

Hoogstwaarschijnlijk heb je wat downtime als je de stad bezoekt. Terwijl sommige bezoekers andere dingen zullen doen, zullen de meeste mensen minstens één keer openbare wifi gebruiken. WiFi is overal en je kunt er zeker van zijn dat veel etablissementen in en nabij Green Bay het aanbieden. De meesten vinden dat het een geweldige kans is om toegang te krijgen, en de cybercriminelen zijn het daarmee eens. Dat helpt u om gegevens op uw gegevensabonnement op te slaan of u een hogere snelheid te geven, maar het maakt u ook kwetsbaar voor cyberdieven. Wanneer u een VPN gebruikt, kunt u uw gevoelige informatie helpen beschermen tegen mensen die uw informatie willen stelen.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken terwijl je in Green Bay bent, is om je te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Of u nu een reiziger of sportfan bent, u kunt van tijd tot tijd geobeperkingen of black-outs ervaren. Als je graag naar sport kijkt en de stad bezoekt, weet je al dat je vanwege de licentierechten geen toegang krijgt tot de lokale teams. Andere plaatsen waar u beperkingen kunt vinden, zijn onder meer hogescholen, bedrijven en zelfs enkele openbare WiFi-spots. Door verbinding te maken met een VPN-server in een andere stad, zal de blokkerende software denken dat je je ergens anders bevindt. Een goede VPN-service helpt je om dat soort beperkingen te omzeilen.

Hoewel er andere doeleinden zijn om een ​​VPN te gebruiken, zijn dat de belangrijkste redenen om er een te gebruiken. Zodra u zich aanmeldt, zult u waarschijnlijk andere toepassingen vinden. Van het beschermen van uw privacy tot het omzeilen van geografische beperkingen, met de service bent u verzekerd. Wanneer u klaar bent om een ​​service te kiezen, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden.

Wat is de beste VPN voor Green Bay?

Op basis van de volgende criteria hebben we onze lijst met de beste VPN’s voor Green Bay kunnen maken:

 • De mogelijkheid om geografisch geblokkeerde inhoud en live sport te bekijken en te bekijken
 • VPN-netwerkbetrouwbaarheid voor lange verbindingstijden
 • Apps voor mobiele apparaten met meerdere platforms, waaronder Amazon Firestick
 • Snelle servers in de regio Green Bay
 • Providers met een logboek zonder logboeken
 • Codering van militaire kwaliteit om uw privacy te beschermen

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor Green Bay:

1. Beste VPN voor Green Bay: ExpressVPN

ExpressVPNExpressVPN is onze eerste keuze voor Green Bay

 • Beste prijs – $ 6,67 / maand. voor 15 maanden (zie alle plannen)
 • Garantie – 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie
 • VPN-apps – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, router
 • Netwerk – 160 serverlocaties in 94 landen
 • Logboekbeleid – VPN zonder logboek op de Britse Maagdeneilanden

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Green Bay snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft niet de snelste specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt natuurlijk voor Green Bay. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens de Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Minneapolis selecteren. Zoals je kunt zien hebben we een server getest in Minneapolis naar Green Bay en de snelheid was 108,58 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Green Bay: NordVPN

NordVPNNordVPN heeft beveiligde VPN-servers in Chicago

 • Beste prijs – $ 3,49 / maand. 36 maanden (zie alle plannen)
 • Garantie – 30 dagen geld terug garantie
 • VPN-apps – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Netwerk – 87 serverlocaties in 59 landen
 • Logboekbeleid – VPN zonder logboek in Panama

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Green Bay snelheidstestNordVPN host een aantal servers in Chicago (aangezien dit het dichtst bij is). Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben de server in Verenigde Staten in Chicago getest en de prestaties waren 107,31 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Green Bay: CyberGhost

CyberGhostCyberGhost is perfect voor beginners met servers in de buurt

 • Beste prijs – $ 2,75 / maand. 36 maanden (zie alle plannen)
 • Garantie – 45 dagen geld-terug-garantie
 • VPN-apps – Windows, Mac, iOS, Android
 • Netwerk – 112 serverlocaties in 90 landen
 • Logboekbeleid – VPN zonder logboek in Roemenië

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Green Bay snelheidstestOmdat we een server in de buurt van Green Bay wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de Verenigde Staten en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in de VS weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in de omgeving van Chicago. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 104,31 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Green Bay: Surfshark

SurfsharkSurfshark is gemakkelijk te gebruiken met servers in Illinois

 • Beste prijs – $ 1,99 / maand. voor 24 maanden (zie alle plannen)
 • Garantie – 30-dagen geld terug garantie
 • VPN-apps – Windows, Mac, iOS, Android
 • Netwerk – 68 serverlocaties in 61 landen
 • Logboekbeleid – VPN zonder logboek op de Britse Maagdeneilanden

Surfshark lanceerde hun VPN-service in 2018. Sinds die tijd heeft het bedrijf een behoorlijke sprong gemaakt in de gemeenschap. Het team blijft groeien en voegt serverlocaties toe aan hun hogesnelheidsnetwerk. Ze hebben gefocust op privacy en waarde. De service bevat extra functies zoals CleanWeb (blokkeert advertenties en malware), Whitelister (split-tunneling), MultiHop dubbele VPN, kill-switch, privé-DNS en lekbescherming.

Met een groot netwerk van servers over de hele wereld, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Premium en Amazon Prime te deblokkeren, zijn er veel mogelijkheden om van de service te genieten. Je hebt toegang tot Amazon Prime Video in meerdere regio’s, waaronder de VS, Duitsland en het VK. De Windows-client biedt u de mogelijkheid om verbinding te maken met fysieke serverlocaties, virtuele servers (het meest geschikt voor het deblokkeren van geografische beperkingen), servers die P2P-gebruik ondersteunen en MultiHop-servers.

Surfshark Green Bay snelheidstestVoor onze tests met betrekking tot Green Bay wilden we een server in de buurt selecteren. Nadat u zich hebt aangemeld, klikt u eenvoudig op het locatietabblad en typt u de locatie in de zoekbalk. Van daaruit kunt u verbinding maken met een server in Chicago. Toen we verbinding maakten met een server en getest op Green Bay, was de snelheid 107,99 Mbps.

Voor de waarde en de functies is Surfshark een uitstekende optie voor diegenen die hun privacy willen beschermen en beperkingen willen deblokkeren. Al hun VPN-apps zijn ontworpen met een vergelijkbare gebruikersinterface en zijn gemakkelijk te gebruiken. U kunt zich zonder risico aanmelden voor een onbeperkt VPN-account omdat Surfshark een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek Surfshark

5. Beste VPN voor Green Bay: privé-internettoegang

Privé-internettoegangPIA is P2P-vriendelijk met VPN-servers in de regio

 • Beste prijs – $ 3,33 / maand. voor 12 maanden (zie alle plannen)
 • Garantie – 7 dagen geld-terug-garantie
 • VPN-apps – Windows, Mac, iOS, Android
 • Netwerk – 52 serverlocaties in 30 landen
 • Logboekbeleid – VPN zonder logboek in de Verenigde Staten

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Green Bay snelheidstestDe Windows-client van PIA is heel eenvoudig. U zult niet veel vinden wat betreft het gebruik en de installatie. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, bleek uit onze snelheidstest dat PIA op 103,73 Mbps draaide bij verbinding met een Chicago-server.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

Voor degenen die op zoek zijn naar meer opties, kunt u altijd onze raadplegen top 10 VPN lijst met services. U moet echter tevreden zijn met de opties die we u hierboven hebben gegeven. We hebben ze gekozen op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs en beveiliging. We hebben ook gezocht naar providers met servers in of nabij Green Bay. Zo haal je de beste snelheden. Natuurlijk hebben ze allemaal geweldige netwerken. Snelheid is belangrijk als u van plan bent HD-inhoud te downloaden of te streamen. De providers die we hierboven noemden, zijn de beste opties om dat te doen, ongeacht welke populaire services u wilt gebruiken. Hopelijk kunt u onze gids gebruiken om u te helpen de best mogelijke beslissing te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map