Beste VPN’s voor Hawaï

HawaiiDe staat Hawaï is een reeks eilanden, de laatste Amerikaanse staat die tot de vakbond is toegelaten. Het staat op de 43e plaats en heeft een permanente populatie van 1,42 miljoen mensen. De staat is op meer dan één manier een broeinest van activiteit. Het wordt ook zwaar bezocht vanwege de natuurlijke schoonheid en het gematigde klimaat. Hoewel er genoeg te doen is in Honolulu, Maui en elders, wilt u waarschijnlijk wel verbinding maken met internet via uw mobiele telefoon of laptop terwijl u daar bent. U wilt dat echter niet doen zonder eerst een VPN te gebruiken.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje
5CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje

De grootste reden om een ​​VPN te gebruiken terwijl je op Hawaï bent, is om je privacy te beschermen. Deze Amerikaanse staat wordt soms beschouwd als de poort naar het oosten. Het weer is geweldig en het is een enorme toeristische locatie, maar dat is geweldig voor cybercriminelen. Niemand wil dat hun privégegevens van hen worden gestolen. Door een VPN te gebruiken, kunt u een veilige en privéverbinding maken met de VPN-server van uw keuze. Dat maakt het voor iedereen veel moeilijker om uw gevoelige gegevens in gevaar te brengen.

De tweede reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Hoewel Hawaï een Amerikaanse staat is en niet echt met censuur te maken heeft, heb je mogelijk nog steeds problemen met het omzeilen van geoblokken. Dit zijn blokkades die door mediabedrijven en organisaties worden opgelegd om te voorkomen dat gebruikers materiaal buiten het doelgebied zien. Door in dit geval een VPN-server te gebruiken, kunt u verbinding maken met een andere regio. Zo kunt u uw favoriete inhoud thuis bekijken of nieuwe inhoud bekijken.

Dit zijn de grootste redenen om een ​​VPN te gebruiken, maar u kunt er andere ontdekken wanneer u zich aanmeldt voor service. Van het beschermen van uw privacy tot het omzeilen van geografische beperkingen, het is een goed idee om er een te gebruiken. Nu u weet waarom het ertoe doet, gaan we het hebben over opties.

Wat is de beste VPN voor Hawaï?

We hebben ons gericht op de volgende criteria om onze lijst met de beste VPN’s voor Hawaï te bepalen:

 • Mogelijkheid om geografisch beperkte inhoud en sportuitval te omzeilen
 • Netwerkstabiliteit om verbroken verbindingen te minimaliseren
 • Providers met een logboek zonder logboeken
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten
 • Codering van militaire kwaliteit om uw privacy te beschermen
 • Snelheidstests die goed presteerden voor de regio

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor Hawaï:

1. Beste VPN voor Hawaï: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Los Angeles selecteren. Zoals je kunt zien, hebben we getest op Honolulu en Mililani. De snelheid overtrof 165 Mbps.

ExpressVPN Hawaii snelheidstest

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Hawaï: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN heeft een aantal servers in Californië. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server getest die zich in Los Angeles tot Hawaï bevindt. Zoals u kunt zien, waren de prestaties indrukwekkend met downloadsnelheden van meer dan 144 Mbps.

NordVPN Hawaii snelheidstest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Hawaï: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA redelijk presteert in de regio. Toen we verbinding maakten met de LA-server, kregen we snelheden van 112 Mbps tot 164 Mbps.

PIA Hawaii snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Hawaï: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Virginia.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

We hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben een IPVanish-server in Los Angeles getest op servers in Hawaï en vonden de snelheid tussen 76 Mbps en 94 Mbps.

IPVanish Hawaii snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

5. Beste VPN voor Hawaï: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Los Angeles wilden testen (de dichtstbijzijnde locatie voor de eilanden), hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de VS en klik rechts van de ster. Dit zal daar een volledige lijst met servers weergeven. Het CyberGhost-netwerk bevat servers in LA. We hebben verbinding gemaakt met een server en getest op Hawaï met snelheden tussen 6 Mbps en 12 Mbps.

CyberGhost Hawaii snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in andere opties, neem gerust een kijkje op onze top 10 VPN lijst. We denken echter niet dat u dat nodig zult hebben. Onze selecties waren gebaseerd op beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid en zelfs prijs. We hebben ook gezocht naar providers met servers die redelijk dicht bij Hawaï liggen. Op die manier heb je toegang tot de best mogelijke snelheden. Welke je ook kiest, ze hebben allemaal goede netwerken. Snelheden kunnen zeker belangrijk zijn, wat u ook van plan bent te gaan doen op de eilanden. Door onze gids te gebruiken, kunt u de beste oplossing vinden die aan uw behoeften voldoet.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map