Beste VPN’s voor het VK

Verenigd KoninkrijkHet Verenigd Koninkrijk (vaak het VK of Groot-Brittannië genoemd) is de thuisbasis van de 22e grootste bevolking ter wereld. Het land staat qua grootte op de 78e plaats van de wereld. Zeggen dat het VK invloedrijk is, is een understatement. Je kunt de invloed ervan in veel verschillende landen over de hele wereld zien. Van het zien van de vele beroemde bezienswaardigheden tot zakenreizen, er is genoeg te doen. Als u van plan bent om internet te gebruiken, wilt u ook een VPN gebruiken. We zullen binnenkort de redenen delen waarom. Bekijk onze lijst met de beste VPN’s voor het VK.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA112SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Een trekpleister van het VK is de nabijheid van Europa in de regio. Dat betekent dat er altijd nieuwe reizigers naar het gebied komen. Dat betekent ook dat veel bedrijven hun klanten gratis wifi aanbieden. Hoewel dat een goed idee klinkt, betekent dit dat u een VPN moet gebruiken om uw privacy te beschermen. Bijna iedereen heeft inmiddels gehoord van het Snooper’s Charter. Theresa May heeft voor het parlement officieel aangekondigd dat de Britse regering in 1984 begon met het bespioneren van haar burgers. Naast de regering die u in de gaten houdt, wachten er nog vele andere criminelen om uw privégegevens in handen te krijgen. Door een VPN te gebruiken om een ​​gecodeerde verbinding te maken, wordt het voor nieuwsgierige blikken veel moeilijker om uw gevoelige informatie te krijgen.

De volgende reden om een ​​VPN te gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Hoewel het land niet te veel censuurwetten heeft om je zorgen over te maken, heb je mogelijk andere problemen. Als u iets buiten uw eigen land probeert te bekijken, wordt u geblokkeerd. Door verbinding te maken met een VPN, kunt u de software voor de gek houden door te denken dat u zich ergens anders bevindt. U hoeft uw favoriete show niet te missen, omdat u zich in het VK bevindt in plaats van uw thuislocatie.

Van het voorkomen van cybercriminaliteit tot het blokkeren van monitoring tot het omzeilen van geoblokken, het gebruik van een VPN in het VK is een goed idee. Mogelijk vindt u andere toepassingen voor de service zodra u zich aanmeldt voor uw plan. Meld u gewoon aan om uzelf vandaag te beschermen. Hopelijk hebben we uitgelegd waarom het gebruik van een VPN belangrijk is. Als u niet weet waar u op moet letten bij een provider, kunnen de keuzes en opties overweldigend zijn. We maken het u wel eenvoudig.

Wat is de beste VPN voor het VK?

Om die vraag te beantwoorden, moeten we enkele van de belangrijkste factoren bekijken. Met behulp hiervan hebben we onze lijst met de beste VPN’s voor het VK samengesteld:

 • Codering van militaire klasse om uw privacy te beschermen.
 • Snelheid van de VPN-servers in het VK
 • Stabiele verbindingen om verbroken verbindingen te voorkomen
 • Mogelijkheid om geografisch geblokkeerde of verduisterde inhoud te bekijken
 • Geen logboekenbeleid
 • Ondersteuning voor meerdere platforms voor mobiele apparaten

Laten we meteen naar onze lijst met de beste VPN’s voor het VK springen.

1. Beste VPN voor VK: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

Als u van plan bent naar het VK te reizen, is het een goed idee om de MediaStreamer-functie van ExpressVPN en hun snelle VPN-service te gebruiken. De twee samen geven u zowel een VPN- als een Smart DNS-optie. Dat betekent dat u toegang kunt krijgen tot geografisch beperkte inhoud. Als je van streamen houdt en iets voor je eigen regio of een andere regio wilt bekijken, kun je het bekijken zonder snelheidsverlies. Dat gezegd hebbende, kunt u de VPN-service nog steeds gebruiken om uw verbinding te versleutelen als u dat wilt. Als je een sportfan bent, zijn dat geweldige tools om je favoriete teams toe te juichen en je kunt een lijst met live sportevenementen op hun site vinden. ExpressVPN heeft Britse servers in Docklands, Londen, Berkshire, Kent, Maidenhead en Oost-Londen. Al deze factoren maken ze onze eerste keuze.

Zoals je kunt zien in de bovenstaande tabel en Britse serverlocaties die we eerder noemden, heeft ExpressVPN een enorm netwerk van servers. In het VK hebben ze meerdere servers op belangrijke plekken die u zullen helpen uw privacy te beschermen. Het maakt niet uit of je je privacy wilt beschermen, censuur wilt deblokkeren, een live evenement wilt bekijken of andere geografische beperkingen wilt omzeilen, ExpressVPN helpt je om alle doelen te bereiken die je hebt.

ExpressVPN UK snelheidstestDoor de ExpressVPN-app te gebruiken, kunt u verbinding maken om een ​​specifieke stad te selecteren om verbinding mee te maken. De app selecteert op die locatie een server voor de hoogste snelheden. Om een ​​specifieke stad te kiezen, klik je op de knop “kies locatie” en ga je naar het tabblad “alles”. Open vervolgens “Europa” en kies het Verenigd Koninkrijk. Omwille van de test kozen we servers in Londen. ExpressVPN presteerde goed met downloadsnelheden variërend van 271 Mbps tot 342 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe voor gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor VK: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN UK snelheidstestWe hebben de snelheid van servers in Londen en Manchester getest. De prestaties waren goed op beide locaties met snelheden van meer dan 270 Mbps. Het beste van alles is dat de service een goede keuze is voor het deblokkeren van geografisch beperkte inhoud in het VK.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor het VK: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Zodra u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties in het VK.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA UK snelheidstestPIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA goed presteert in Londen en Manchester met downloadsnelheden van 59 Mbps iup tot 119 Mbps.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor het VK: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost UK snelheidstestIn dit geval hebben we besloten servers in Londen en Manchester te testen. we openden de Windows-client en breidden de interface uit. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar het Verenigd Koninkrijk en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Londen in Manchester. We hebben verbinding met hen gemaakt om hun prestaties te testen en de resultaten lagen tussen 67 Mbps en 172 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor VK: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

IPVanish biedt verschillende servers in de buurt, dus daar zou je geen problemen moeten hebben. Je kunt echter ook hoge snelheid verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Daarom kiezen we IPVanish als een van onze opties om te gebruiken in Virginia.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende Europese regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish UK snelheidstestWe hebben net vermeld dat IPVanish servers heeft in de hele regio en dat ze allemaal voor u beschikbaar zijn. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We testten IPVanish-servers in Londen en Manchester en vonden de snelheid tussen 60 Mbps en 86 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Hierboven hebben we u de beste providers laten zien die u in het VK kunt gebruiken. U kunt echter altijd bij ons terecht top 10 VPN lijst voor andere opties. Zorg ervoor dat degene die u kiest servers in het VK heeft. We hebben de bovenstaande opties geselecteerd op basis van beveiliging, snelheid, betrouwbaarheid en prijs. We hebben ook gezocht naar providers met meerdere servers in het VK. Op die manier krijg je de beste beschikbare snelheden. Al onze providers hebben geweldige netwerken, dus je kunt niet fout gaan. Als je van plan bent om te streamen, weet je hoe belangrijk goede snelheden zijn. Door onze gids te gebruiken, kunnen we u helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map