Beste VPN’s voor Hong Kong

Hong KongHong Kong is een autonome staat van China, gelegen op ongeveer 12 mijl van het vasteland. Ondanks dat het onder Chinese heerschappij staat, is het beslist anders. Dat komt voort uit de 99-jarige huurovereenkomst die Groot-Brittannië van 1898 tot 1997 hield. Deze mysterieuze regio staat bekend om zijn oost-westgevoel en om een ​​hoge mate van economische vrijheid. Opvallend is ook dat het het grootste wederuitvoercentrum ter wereld is. Als je van plan bent deze wilde stad / staat te bezoeken, wil je een VPN gebruiken. Daar zijn een aantal goede redenen voor, maar we zullen er straks meer over praten. Nu raden we u aan om onze lijst te bekijken voor de beste VPN’s voor Hong Kong.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2IPVanish$ 4,87IPVanish76Selectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA52SelectievakjeSelectievakje
4StrongVPN$ 4,37StrongVPN46SelectievakjeSelectievakje
5VyprVPN$ 3,75VyprVPN73Selectievakje

Hong Kong is een van de grootste zakencentra ter wereld. Daarom is het geen verrassing dat het land zijn aandeel heeft in zaken- en vakantiereizen. De meeste economische sectoren bestaan ​​uit groot- en detailhandel, restaurants en hotels. De regering van HK heeft geen verplicht bewaarbeleid, maar China zal websites controleren op politieke inhoud van gevoelige aard. Dat betekent dat zolang u niet tegen de Chinese regering spreekt, u in het algemeen met rust wordt gelaten.

Er lijkt een interessante paradox te bestaan ​​met betrekking tot piraterij in HK. Als de rechtbanken verwijderingsverklaringen uitvaardigen, is er geen informatie te verstrekken. Het eindresultaat betekent dat de verwijderingsberichten worden genegeerd en dat er weinig kan worden gedaan om het daadwerkelijk te beheersen. Zoals het er nu uitziet, lijkt Hong Kong volgens zijn eigen regels te leven. Dat brengt ons bij onze redenen om een ​​VPN te gebruiken in Hong Kong.

Alleen omdat de Chinese regering bezoekers van Hong Kong meestal niet lastigvalt, wil dat nog niet zeggen dat dat beleid zal worden voortgezet. Als ze daar zin in hebben, kunnen ze toegang krijgen tot uw informatie. Bovendien kunt u er zeker van zijn dat er overal cybercriminelen wachten om te profiteren van reizigers. Als je openbare wifi gebruikt, maak je jezelf kwetsbaar voor aanvallen. Wanneer je verbinding maakt met een server naar keuze, creëer je een versleutelde verbinding. Dat helpt u te beschermen tegen iedereen die uw informatie wil stelen.

Een andere goede reden is om inhoud uit verschillende regio’s te deblokkeren. Sommige streamingdiensten hebben bijvoorbeeld verschillende bibliotheken op basis van waar u zich momenteel bevindt. Door verbinding te maken met een server in de regio die u wilt, kunt u toegang krijgen tot die regio, net zoals u er daadwerkelijk was. Beperk jezelf niet tot je fysieke locatie.

Van het beschermen van uw privégegevens tegen dieven tot het omzeilen van geoblokken, het gebruik van een VPN helpt u bij die doelen. Zodra u zich echter aanmeldt voor service, ontdekt u mogelijk ander gebruik. Nu u begrijpt waarom VPN’s belangrijk zijn in Hong Kong, delen we waar u op moet letten wanneer u kiest. Laten we het hebben over protocollen.

Er zijn veel protocollen beschikbaar in de community. U wilt echter waar mogelijk OpenVPN kiezen. Dat is gebaseerd op zijn snelheid en veiligheid. De opensource-structuur maakt het de best beschikbare. Als u kunt kiezen tussen een TCP- en UDP-versie, werken beide goed. Het verschil is dat UDP sneller is, maar TCP helpt bij verbindingsproblemen.

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Hong Kong bekijken.

1. Beste VPN voor Hong Kong: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Snelheidstest van ExpressVPN China

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren. Om te beginnen, moet je het tabblad ‘Alle’ selecteren en Hong Kong typen in het zoekveld. Op dit punt kunt u de servers selecteren die zich daar bevinden. Zoals je kunt zien, hebben we een server in Hong Kong getest en kwam de snelheid uit op 57,33 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Hong Kong: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

Hong Kong is een prachtige stad en onderdeel van een bijzondere economische regio. Dit is waar de meeste, zo niet alle Chinese servers zich bevinden. Daarom moet u daar verbinding maken met een server. Wanneer u dat doet, zult u merken dat de verbindingen in de stad snel zijn en prima zouden moeten werken voor uw behoeften. Dat maakt IPVanish een van de beste keuzes in Hong Kong.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in de VS en Azië geweest voor onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen over de hele regio. U kunt een specifieke locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Hong Kong snelheidstest

IPVanish host 19 servers in Hong Kong (de dichtstbijzijnde server in de regio) en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Vreemd genoeg vermelden ze servers in Hong Kong op 2 verschillende manieren. Hoewel je ze kunt vinden door China en vervolgens Hong Kong te selecteren, kun je ook een andere set vinden als je Hong Kong als land kiest. We hebben een IPVanish-server in Hong Kong getest, hkg-c18, en vonden een snelheid van 55,06 Mbps.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

3. Beste VPN voor Hong Kong: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts 3,49 dollar per maand (65% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Chengdu snelheidstest

De Windows-client van PIA is heel eenvoudig. U zult niet veel vinden wat betreft het gebruik en de installatie. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA op 58,57 Mbps draaide terwijl het verbonden was met Hong Kong.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts 3,49 dollar per maand.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Hong Kong: StrongVPN

StrongVPN

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,37 per maand (41% korting)

StrongVPN heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft een van de beste VPN-netwerken van het land. In het verleden bracht het bedrijf gebruikers kosten in rekening op basis van het aantal serverlocaties en protocollen dat ze gebruikten. Dat is veranderd omdat StrongVPN leden nu volledige toegang biedt tot hun netwerk met honderden servers wereldwijd.

De nieuwste toevoeging aan de StrongVPN-service is de StrongDNS-functie. Iedereen die zich aanmeldt voor een StrongVPN-account krijgt ook gratis toegang tot StrongDNS, een slimme DNS-service die wordt gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen. Het is een geweldige oplossing voor diegenen die van plan zijn om buiten de VS te reizen en toegang willen tot Netflix.

StrongVPN Guangzhou snelheidstest

StrongVPN host een aantal servers in Hong Kong (aangezien dit de dichtstbijzijnde regio is). U kunt geen specifieke server selecteren. Klik in plaats daarvan op de vervolgkeuzelijst met serverlocaties en kies Hong Kong – Hong Kong. We hebben OpenVPN UDP geselecteerd voor de beste prestaties. Nadat we verbinding hadden gemaakt met een server in Hong Kong, hebben we onze snelheid getest en vastgesteld dat deze 61,36 Mbps was.

StrongVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. U kunt genieten van onbeperkte VPN en gratis SmartDNS-toegang voor slechts $ 7,50 per maand of $ 52,49 per jaar. De jaarrekening komt uit op slechts 4,37 dollar per maand. Nieuwe gebruikers worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

Bezoek StrongVPN

5. Beste VPN voor Hong Kong: VyprVPN

VyprVPN

Het VyprVPN-team is gevestigd in Austin, Texas en heeft een lange geschiedenis van vechten voor de privacy van internetgebruikers. Ze hebben een aantal jaren een jaarlijks privacypanel gehost bij SXSW en hebben zelfs tijd doorgebracht in Washington, DC, lobbyend voor privacyhervormingen. U zult merken dat de VPN-service in overeenstemming is met hun waarden.

U zult enkele toegevoegde functies opmerken met VyprVPN, afhankelijk van het account dat u kiest. Het VyprVPN Premium-abonnement omvat 5 gelijktijdige verbindingen, VyprVPN Cloud en Chameleon-protocol. Met de VyprVPN Cloud-functie kunt u uw eigen VPN-server in de cloud beheren, terwijl het Chameleon-protocol gebruikers in landen als China helpt om censuur door de overheid te omzeilen.

VyprVPN Wuhan snelheidstest

Met de VyprVPN-client kunt u de specifieke stad kiezen die u wilt gebruiken. Natuurlijk wilt u er een kiezen in Hong Kong. Vanaf daar. de client verbindt u automatisch met de beste VPN-server in Hong Kong. Omdat u het specifieke protocol kunt kiezen, raden ze aan hun eigen protocol te gebruiken dat ze Chameleon noemen. We konden een downloadsnelheid van 19,68 Mbps bereiken na verbinding te hebben gemaakt met een server in Hong Kong.

VyprVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. Je kunt genieten van onbeperkte VPN en VyprVPN Cloud voor slechts $ 12,95 per maand of $ 60 per jaar. De jaarrekening komt neer op slechts $ 5,00 per maand. Voor nieuwe gebruikers geldt een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek VyprVPN

Hier zijn onze top 10 VPN-services voor verschillende opties, maar we denken dat u het meest tevreden zult zijn met de selecties die we hebben genoemd. We hebben deze keuzes zorgvuldig uitgekozen boven andere op basis van beveiliging, regionale locaties, snelheid en prijs. We hebben ook gezocht naar services met een goed netwerk van VPN-servers waarmee u mogelijk verbinding wilt maken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map