HongarijeHongarije is een relatief klein land in Midden-Europa. Het heeft een bevolking van bijna 10 miljoen mensen. Je kunt er veel vinden die om verschillende redenen naar het gebied reizen. Of het nu om historische redenen is of om zakelijke kansen, er zijn genoeg dingen te zien en te doen. Als je voor zaken, vakantie of andere redenen naar Hongarije gaat, bestaat de kans dat je openbare wifi wilt gebruiken. Voordat je dat doet, raden we je aan eerst een VPN te gebruiken. We zullen u zo meteen meer informatie geven.

Beste VPN voor Hongarije – samenvatting

Laten we snel onze top 5 favoriete beste VPN’s voor Hongarije bekijken.

 1. Cyberghost
 2. HMA Pro VPN
 3. Privé-internettoegang
 4. IPVanish
 5. ExpressVPN

Bij het meest recente onderzoek naar internetsnelheden in Hongarije scoort het zeer hoog. Met andere woorden, u zult waarschijnlijk genieten van hoge snelheden in het land. Dat kan echter ook kansen bieden voor cybercriminelen. Hoewel het land misschien een ouderwetse sfeer heeft, kun je er zeker van zijn dat er verschillende zijn die van de situatie zouden profiteren. Wanneer u een VPN-server gebruikt, kunt u een veilige en gecodeerde verbinding maken. Dat helpt om uw gegevens te beveiligen

De tweede goede reden om in Hongarije een VPN te gebruiken, heeft te maken met censuur en geoblokken. Volgens een Harvard University-rapport uit 2017 is er selectieve censuur rond sociale media in Hongarije. Dat lijkt echter de enige vorm van censuur te zijn die we kunnen vinden. Als je toegang wilt krijgen tot dat materiaal dat is verboden, heb je normaal gesproken pech tenzij je een VPN gebruikt. Omdat u een IP-adres in een andere regio kunt verkrijgen, kunt u de beperkingen voor sociale media met succes omzeilen. Hoewel mediabedrijven gebruikers kunnen blokkeren om inhoud buiten het doelgebied te zien, kunnen overheden hetzelfde doen om iedereen in het land te blokkeren.

Wat is de beste VPN voor Hongarije?

We hebben ons gericht op de volgende criteria om onze lijst met de beste VPN’s voor Hongarije te bepalen:

 • VPN-providers die geen gebruikslogboeken bijhouden
 • Groot en stabiel netwerk om verbroken verbindingen te voorkomen
 • VPN-servers die het goed deden in Hongarije.
 • Sterke codering van militaire kwaliteit om de privacy te beschermen
 • De mogelijkheid om populaire streamingdiensten te deblokkeren en filteren te omzeilen
 • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor Hongarije:

1. CyberGhost

CyberGhostGevestigd in: Roemenië | Aantal servers: 3.000+ | Serverlocaties: 80 | Gelijktijdige verbindingen: 7

 • Exclusief 12-maandenplan + 6 mnd. gratis – $ 2,75 per maand (totale kosten $ 49,50)
 • 6-maandenplan – $ 4,99 per maand ($ 29,94 totale kosten)
 • Abonnement van 1 maand – $ 11,99 per maand

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden richt zich op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

Omdat we een server in Hongarije wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Vanaf daar wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar Hongarije en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in het land weergegeven. Het CyberGhost-netwerk bevat een paar servers in Boedapest. We maakten daar verbinding met een server en we kregen een snelheid van 119,05 Mbps.

CyberGhost Hongarije snelheidstest

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Lees onze volledige recensie van CyberGhost VPN.

Bezoek CyberGhost

2. HMA Pro VPN

HMA VPNGevestigd in: VK | Aantal servers: 880+ | Serverlocaties: 280 | Gelijktijdige verbindingen: 5

 • 12-maanden plan – $ 6,99 per maand ($ 83,88 totale kosten)
 • 6-maandenplan – $ 7,99 per maand ($ 47,94 totale kosten)
 • Abonnement van 1 maand – $ 11,99 per maand

HideMyAss kwam tot leven in 2005 toen Jack Cator, een 16-jarige student in Engeland, besloot dat hij een dienst wilde creëren om mensen te helpen censuur te vermijden. Jack had met name geen toegang tot sociale mediasites en online games omdat ze waren geblokkeerd op het schoolnetwerk. HMA heeft de eerste maand honderdduizenden gebruikers toegevoegd en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld met meer dan 350 serverlocaties. Privax, het moederbedrijf van HMA Pro VPN, kwam in 2015 bij het AVG-team.

Als het uw doel is om de VPN met de meeste serverlocaties te vinden, dan is HideMyAss uw beste keuze. Houd er rekening mee dat HMA gebruikersactiviteiten registreert, wat voor sommige VPN-gebruikers een probleem is. HMA host enkele VPN-servers in Indonesië, waaronder verschillende servers in de grote steden. Om daar verbinding te maken met een server, moet je naar de “locatiemodus” gaan en “locatie wijzigen” selecteren om te beginnen. Klik vervolgens op het tabblad “Steden” en zoek naar Boedapest. We hebben daar verbinding gemaakt met een server om te testen en ontdekten dat de snelheid 119,60 Mbps was.

HMA Hongarije snelheidstest

In 2016 liepen HMA en enkele andere toonaangevende VPN-providers voorop bij het vereenvoudigen van hun aangepaste clientsoftware. Het resultaat is een volledige set apps op maat waarmee elke gebruiker gemakkelijk verbinding kan maken met het HMA-netwerk en uw verbinding kan versleutelen. Ze hebben software beschikbaar voor Windows, Mac, Android en iOS. U kunt ook via uw router verbinding maken met HMA. HMA biedt onbeperkte VPN-toegang vanaf slechts $ 6,99 per maand en biedt alle nieuwe gebruikers een 30 dagen risicovrije geld-terug-garantie.

Lees onze volledige recensie van HMA.

Bezoek Hide My Ass

3. Privé-internettoegang

Privé-internettoegangGevestigd in: VS | Aantal servers: 3.000+ | Serverlocaties: 52 | Gelijktijdige verbindingen: 5

 • Exclusief 24-maandenplan – $ 2,50 per maand (totale kosten $ 59,95)
 • 12-maandenplan – $ 3,25 per maand (totale kosten $ 38,95)
 • Abonnement van 1 maand – $ 6,45 per maand

Private Internet Access (PIA) biedt u als gebruiker verschillende mogelijkheden. Voorheen moest je voor elke VPN-server een profiel aanmaken. Het is nu eenvoudig om verbinding te maken met elke server in hun netwerk van 28 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land. Nadat u een locatie heeft geselecteerd, kunt u eenvoudig verbinding maken met locaties in Boedapest om uw Hongaarse VPN-verbinding te beveiligen.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA goed presteert in de regio. Toen we verbinding maakten met een Budapest-server, kregen we een snelheid van 114,92 Mbps.

PIA Hongarije snelheidstest

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 2,50 per maand.

Lees onze volledige recensie van Private Internet Access.

Bezoek Private Internet Access

4. IPVanish

IPVanishGevestigd in: VS | Aantal servers: 1100+ | Serverlocaties: 89 | Gelijktijdige verbindingen: 10

 • Exclusief 12-maandenplan – $ 4,87 per maand ($ 58,49 totale kosten)
 • 3-maandenplan – $ 6,74 per maand ($ 20,24 totale kosten)
 • Abonnement van 1 maand – $ 7,50 per maand

Hongarije is centraal gelegen en veel services hebben servers in de regio. Dat omvat natuurlijk IPVanish. Je kunt hoge snelheden verwachten op locaties in meerdere delen van de wereld. Om die reden kiezen we IPVanish als een van onze go-to-opties om te gebruiken in Hongarije.

Naast een behoorlijke dekking in verschillende regio’s, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk produceert hoge snelheden en ze presteren goed op onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in heel Azië. U kunt een locatie of een individuele server selecteren in het vervolgkeuzemenu.

IPVanish host een aantal servers op de locaties die we hierboven hebben genoemd en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Als u servers ziet met de letter “a” in de servernaam, zijn dat de snelste. We testten een IPVanish-server in Boedapest en vonden de snelheid 85,09 Mbps.

IPVanish Hongarije snelheidstest

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie dekt je als nieuw lid.

Lees onze volledige recensie van IPVanish.

Bezoek IPVanish

5. ExpressVPN

ExpressVPNGevestigd in: Britse Maagdeneilanden | Aantal servers: 2000+ | Serverlocaties: 148 | Gelijktijdige verbindingen: 3

 • Exclusief 12-maandenplan + 3 mnd. gratis – $ 6,67 per maand (totale kosten $ 99,95)
 • 6-maandenplan – $ 9,99 per maand (totale kosten $ 59,95)
 • Abonnement van 1 maand – $ 12,95 per maand

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geweldige geografisch beperkte inhoud te helpen deblokkeren. De service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS en Canada beschikt het ExpressVPN-netwerk over honderden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal naar uw favoriete teams te kijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Misschien vindt u dat probleem bij de steden die we noemden. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Europa en open vervolgens Hongarije. Op dit punt kunt u daar servers selecteren. Toen we een server in Boedapest testten, was de snelheid 62,38 Mbps.

Snelheidstest ExpressVPN Hongarije

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) verbinden met één VPN-account voor slechts $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Lees onze volledige recensie van ExpressVPN.

Bezoek ExpressVPN

Wilt u andere aanbieders bekijken, neem dan gerust eens een kijkje bij onze top 10 VPN-services voor verschillende opties. We denken echter niet dat dit nodig zal zijn. We hebben onze keuzes speciaal uitgekozen boven andere toonaangevende services op basis van regionale locaties, snelheid, prijs en beveiliging. We zochten ook naar providers met een goed netwerk van VPN-servers. Zo haal je de best mogelijke snelheden. Er zijn geen slechte opties, dus je kunt niet fout gaan met onze suggesties. Als u van plan bent inhoud te streamen of zelfs websites te bezoeken, zijn snelheden belangrijk. Hopelijk kunt u met behulp van onze gids een weloverwogen beslissing nemen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me