Beste VPN’s voor Houston

HoustonHouston, Texas is de meest dichtbevolkte stad in de op één na grootste staat van de Verenigde Staten. Het heeft ook het 5e grootste metrogebied in de provincie met iets meer dan 6,3 miljoen mensen. De stad staat bekend om nogal wat verschillende dingen, van gezondheidszorg tot ruimtevaart en is de meest diverse in de staat. Hoewel er veel factoren zijn die de aantrekkingskracht van Houston uitmaken, is het gebruik van openbare wifi zonder een abonnement op een VPN-service te nemen een slecht idee. We zullen zo meteen meer uitleggen. Bekijk eerst onze lijst met de beste VPN’s voor Houston.


RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 3,33PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75PIA80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 5,20IPVanish76Selectievakje

Vanwege alles wat er in Houston en al het toerisme gebeurt, bieden veel etablissementen gratis wifi voor hun klanten. Hoewel dat voor veel mensen geweldig is, is het ook geweldig voor criminelen. Dat is een goede reden om een ​​VPN te gebruiken. Door een veilige en versleutelde verbinding met een server naar keuze te maken, verkleint u de kans dat uw gevoelige gegevens worden gestolen aanzienlijk. Als je er geen gebruikt, laat je jezelf openstaan ​​en kwetsbaar voor aanvallen.

Een andere reden waarom u misschien een VPN wilt gebruiken, is om u te helpen geografische beperkingen te omzeilen. Soms gebruiken bedrijven, scholen, hogescholen en zelfs landen technologie om te voorkomen dat u inhoud buiten een bepaald gebied ziet. Als u inhoud probeert te streamen vanuit een andere regio dan waar u zich momenteel bevindt, zorgen deze groepen ervoor dat u deze niet kunt zien. Wanneer u verbinding maakt met een VPN, kunt u dat soort blokken omzeilen.

Deze twee redenen zijn de basis voor VPN-gebruik bij een bezoek aan Houston. U kunt echter andere redenen opmerken zodra u zich aanmeldt voor uw account. Om uw privacy te beschermen of geoblokken te omzeilen, kunnen beide doelen worden bereikt door een VPN te gebruiken. Nu zullen we het hebben over details. VPN’s beschermen je door coderingsprotocollen te gebruiken. Dat gezegd hebbende, kan het moeilijk zijn om een ​​goede provider of zelfs een protocol te kiezen.

Wat is de beste VPN voor Houston?

Om te bepalen welk antwoord het beste is, hebben we een paar verschillende factoren bekeken.

 • Providers die geen logboeken bijhouden
 • Codering van militaire kwaliteit om uw privacy te beschermen
 • Goed presterende servers in de regio Houston
 • Netwerkstabiliteit om verbroken verbindingen te voorkomen
 • mogelijkheid om sportuitval en geografische beperkingen te omzeilen
 • Apps voor veel verschillende platforms

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste VPN-services voor Houston:

1. Beste VPN voor Houston: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Houston snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de klant de beste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Dit geldt voor Dallas (aangezien dit de dichtstbijzijnde optie is voor Houston). U wilt het tabblad ‘Alle’ selecteren, Amerika openen en vervolgens Verenigde Staten openen. Op dit punt kunt u de serverlocatie VS – Dallas selecteren. Zoals je kunt zien, hebben we getest naar Houston en de snelheid was 203,21 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Houston: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

NordVPN Houston snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in Dallas en u kunt ze allemaal gebruiken. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben de server van de Verenigde Staten in Dallas naar Houston getest en we hebben een downloadsnelheid van 185,57 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Houston: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA Houston snelheidstestWe gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. De eenvoud betekent niet dat de klant niet rijk is aan functies. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals je kunt zien, toonde onze snelheidstest aan dat PIA op 75,73 Mbps draaide terwijl het verbonden was met Houston.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Houston: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2017 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Houston snelheidstestOmdat we een server in Dallas wilden testen, hebben we de Windows-client geopend en de interface uitgebreid. Van daaruit wilt u op het tabblad ‘Alle servers’ klikken als dit nog niet actief is. Scrol omlaag naar de Verenigde Staten en klik rechts van de ster. Hierdoor wordt een volledige lijst met servers in de VS weergegeven. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in Dallas. We maakten verbinding met een van hen en testten de voorstelling in Houston. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 92,08 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Houston: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, waaronder IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN in Noord-Amerika en Europa geweest in onze snelheidstests. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

IPVanish Houston snelheidstestIPVanish host meer dan 30 servers in Houston en u kunt ervoor kiezen om met een van deze servers verbinding te maken. Toen we een IPVanish-server in Houston testten, bom-c06, ontdekten we dat de snelheid 154,40 Mbps was.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Nu u de bovenstaande keuzes heeft bekeken, zijn er andere opties beschikbaar op onze top 10 VPN-services lijst. We zijn echter van mening dat de bovenstaande opties de beste keuzes zijn. We hebben ze geselecteerd op basis van snelheid, betrouwbaarheid, prijs en beveiliging. We hebben ook gezocht naar providers met servers in of nabij Houston. Hierdoor heb je toegang tot de beste snelheden. Snelheid kan een factor zijn als u van plan bent inhoud te streamen. Omdat onze opties allemaal goede netwerken hebben, kun je niet fout gaan met de keuzes. Door onze gids te gebruiken, kunt u de beste keuze maken.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map