IerlandIerland is een eilandstaat in de Noord-Atlantische Oceaan die deel uitmaakt van het VK. Het is ook het op vier na beste land ter wereld voor bedrijven. Hoewel het deel uitmaakt van het koninkrijk, lijkt het Ierse gegevensbeleid meer privé te zijn dan dat van Engeland. De Ierse regering mag informatie over u niet zonder goede reden bewaren, maar het gebeurt wel. Dat betekent dat het beschermen van uw privacy altijd belangrijk is in Ierland. Hetzelfde geldt voor de nieuwe wetten tegen piraterij daar. U kunt uw gegevens en uw privacy echter beschermen met een VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
2NordVPN$ 3,49NordVPN87SelectievakjeSelectievakjeSelectievakje
3Privé-internettoegang$ 2,85PIA49SelectievakjeSelectievakje
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80SelectievakjeSelectievakje
5IPVanish$ 3,25IPVanish76Selectievakje

De hoge rechtbanken van Ierland zijn de laatste tijd hard op de ISP’s neergekomen, waardoor ten minste één van hen een driestakingenbeleid moet voeren. In tegenstelling tot de Britse versie van de regel, vereist het Ierse beleid dat de ISP twee keer brieven verstuurt wegens schending van rechten en als de overtreder dit blijft doen, verliezen ze hun internetservice.

De rechter gebruikte nogal wat grof taalgebruik en eiste een systeem voor UPC dat naar schatting 940.000 euro zou kosten en 300.000 euro per jaar om het systeem te laten draaien. UPC is de op één na grootste ISP van Ierland en bedient 360.000 abonnees. In tegenstelling tot de webblokken in andere landen, heeft de rechtbank ook besloten dat de ISP 80% van de rekening voor dit nieuwe systeem betaalt. De redenering achter die beslissing komt van het idee van de rechter dat de ‘grondrechten van de muziekbedrijven worden vernietigd’.

Ondanks argumenten tegen, lijkt de ISP op alle punten de rechtszaak te hebben verloren. Een van die punten was dat ISP’s “louter conduits” waren. Hoewel hun argument werd ondersteund door een huidige Europese wet, besloot de rechter dat het argument niet geldig was. Ze waren ook van mening dat deze zaak een zaak van de wetgever zou moeten zijn, niet van de rechtbank.

Gezien al deze informatie, zal een goede VPN je op verschillende manieren helpen. Een van de grootste voordelen van het gebruik ervan is voor privacy. Door een VPN te gebruiken, worden uw gegevens versleuteld, zodat u ze kunt beschermen tegen iedereen die ze zou willen zien. Overal waar je tegenwoordig komt, hoor je ergens van een data-stuitligging, waarom zou je je gevoelige informatie niet beschermen??

Het volgende voordeel van een VPN is de mogelijkheid om geospecifieke inhoud te deblokkeren. Laten we voor een voorbeeld van geospecifieke inhoud eens kijken naar de premium streamingdienst Netflix. Mits je een betaald abonnement hebt, kun je in Ierland genieten van iets meer dan 2600 titels. Dat zijn nogal wat titels, maar waarom zou u geen toegang hebben tot de Amerikaanse bibliotheek met ongeveer 7500? In tegenstelling tot het bekijken van sommige films die op andere manieren zijn bereikt, is het hebben van een gemeenschappelijke taal een pluspunt. Zou het niet leuk zijn om toegang te krijgen tot een enorme bibliotheek waar je niet vastloopt in ondertitels? Als u een VPN gebruikt, hoeft u alleen maar verbinding te maken met een server in de Verenigde Staten en zoveel te genieten als u wilt.

Dat is geweldig, zou je kunnen zeggen, maar hoe werkt een VPN? Een VPN maakt een veilige verbinding met een server op een andere locatie, mogelijk in een ander land. Vanaf die andere locatie kunt u toegang krijgen tot streamingdiensten of uw doelen bereiken, net alsof u zich in dat land bevindt. Er wordt wat verkeer getoond, maar details worden niet bijgehouden. Als u een service kiest met een aangepaste klant, is aan de slag gaan eenvoudig. We hebben een aantal geweldige aanbevelingen voor de beste VPN’s voor jou. Deze suggesties gebruiken allemaal veilige versleutelingsniveaus, maar het gebruik van het OpenVPN-protocol zal altijd uw beste beslissing zijn. OpenVPN (UDP) is het beste voor streaming.

Laten we eens kijken naar uw focus voor het gebruik van een VPN. Als u uw gegevens wilt beveiligen of inhoud wilt deblokkeren, raden we ExpressVPN aan. Ze houden geen activiteitenlogboeken bij en hebben een kill-switchfunctie, dus een extra beschermingslaag wordt toegevoegd aan uw browsen. Ze hebben ook een zeer groot netwerk, zodat u gemakkelijk verbinding kunt maken met die bibliotheken met inhoud en ervan kunt genieten.

Als je buiten Ierland reist en je wilt een aantal van je favoriete shows kunnen zien, raden we ExpressVPN of PIA aan. Beide versleutelen het verkeer, maar ExpressVPN bevat MediaStreamer SmartDNS met hun VPN waarmee je kanalen kunt deblokkeren zonder de overhead van versleuteling. Waarom zou u uw favoriete kanalen zoals RTE News, TG4 of TV3 News niet overal kunnen zien? Je hoeft ze niet te missen met een VPN.

Lees gerust onze lijst met de top 10 VPN-services als je meer opties wilt. We denken echter dat u tevreden zult zijn met een van de VPN’s in dit bericht. We hebben deze keuzes gekozen boven andere toonaangevende VPN-services op basis van privacy, serverlocaties, snelheid en prijs. We hebben voor uw gemak ook gezocht naar services met een goed netwerk van VPN-servers in de regio.

Goede VPN-providers helpen uw online privacy te beschermen en hebben snelle netwerken om HD-inhoud in andere landen te streamen. Degenen die we in dit bericht hebben genoemd, zijn over het algemeen de beste VPN’s voor welk doel je ook wilt bereiken. Geo-geblokkeerde streamingdiensten en vele andere populaire kanalen zouden allemaal vanuit Ierland kunnen worden bekeken met een VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me